Samsung, 60 νέα Samsung Stores σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες

Η Samsung ήρθε σε συμφωνία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πωλήσεις κινητών και τεχνολογίας στην Αγγλία, την Carphone Warehouse, για την δημιουργία 60 νέων Samsung Stores, σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Μετά την δοκιμαστική λειτουργία τριών Samsung Stores στην Ισπανία, ο Κορεάτικος κολοσσός πήρε την απόφαση για εξάπλωση του δικτύου στην Ευρώπη.

Τα καινούργια Samsung Stores θα τα χαρούν οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, έδρα της Carpohne Warehouse, η Ιρλανδία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Σουηδία και η Ολλανδία. Τα 60 νέα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν σε μόλις τρεις μήνες, κατά μέσο όρο 20 καταστήματα των μήνα ή ένα για κάθε εργάσιμη ημέρα του μήνα περίπου, που είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο αν όντως ισχύει.

Φυσικά τα καταστήματα θα έχουν ένα premium χαρακτήρα και θα πουλάνε Samsung smartphones, tablets, φορητούς υπολογιστές και wearables όπως το Samsung Galaxy Gear. Στο παρελθόν η Samsung είχε δημιουργήσει ειδικά καταστήματα μέσα σε καταστήματα της Phones4U, αντίπαλο δέος της Carphone Warehouse στην Αγγλία.

Η επέκταση όμως, σε 60 πλήρη καταστήματα σε 7 χώρες χώρες της Ευρώπης, θα βοηθήσει την Samsung να κάνει δυναμική είσοδο στη λιανική πώληση και να κρατήσει τα μερίδια αγοράς που έχει δημιουργήσει στην Γηραιά Ήπειρο.

Samsung Stores, Samsung, 60 νέα Samsung Stores σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Angelos

Αρκετά καταστήματα Samsung λειτουργούν εδώ και καιρό στην Πράγα (Τσεχία)

KostasB

Έχει και ένα κατάστημα Samsung και στο εκπτωτικό στα Σπάτα. Αλλά είναι μόνο εκθεσιακός χώρος και μάλλον θα κλείσει απ’ ότι μου είπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.