Samsung, έκλεισε το πρώτο της flagship store στο Λονδίνο

Οι κακοί αριθμοί πωλήσεων ειδικά όσον αφορά στη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S5 η ποία δεν έφτασε τον πήχη της Samsung, δεν φαίνονται μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πραγματικότητα. Η Samsung έκλεισε το πρώτο της Samsung Experience Store στο Λονδίνο, όμως αναφέρει ότι συνεχίζει να έχει ακόμη 9 καταστήματα στη Μ.Βρετανία.

Το συγκεκριμένο Samsung Experience Store ήταν από τα πιο ακριβά διακοσμημένα και φυσικά ήταν από τα πρώτα που είχαν σε stock το Samsung Galaxy S4 και στη συνέχεια το Samsung Galaxy S5. Η Samsung δημιούργησε τα Experience Stores για να έχει κάτι αντίστοιχο με τα Apple Stores.

Στις αρχές του 2014 η Samsung είχε ανακοινώσει ότι θα συνεργαστεί με την Carphone Warehouse για να δημιουργήσει 60 καταστήματα λιανικής σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Πορτογαλία, Σουηδία και Ολλανδία. Ωστόσο, δεν ε΄χει ανακοινωθεί αν το κλείσιμο του καταστήματος στο Λονδίνο, θα επηρεάσει τα σχέδιά της.
samsung experience store, Samsung, έκλεισε το πρώτο της flagship store στο Λονδίνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Νά’ τα μας….!!

παπαροκας tiamat (πρωην tiamat)

οι κινεζοι θα τους κλεισουν ολους τα επομενα χρονια!

Ntinos24

Έκανε και η Samsung μαγαζιά να μιμηθεί την Apple. Να τι παθαίνεις άμα πας να αντιγράψεις τον ανταγωνισμό. Λες και θα πάει ο κόσμος να στηθεί στην ουρά για ένα android τηλέφωνο! Εντάξει, το marketing της Apple είναι για σεμινάριο, αλλά και της Samsung επίσης!

Αντιγράφω την Apple, πετάω ότι άσχετο hardware υπάρχει (αρκεί να είναι ότι τελευταίο κυκλοφορεί), κλειδώνω τον loader, κρατάω το design παντόφλα και περιμένω να έχω ουρές στα καταστήματα όπως κάνει η Apple.

Κανείς δεν θα κάτσει στην ουρά για ένα android τηλέφωνο…

george

Καλύτερα να πεις ΕΓΩ δεν θα καθόμουν στην ουρά για ένα Android τηλέφωνο.

Giorgos

Δεν ξέρω για εσάς, εγω τουλάχιστον δεν θα καθόμουν στην ουρά για κανένα ριμάδι τηλέφωνο..δεν είναι ούτε πρωτεύον ανάγκη, πολυτέλεια είναι, ούτε το αξίζει με την υπερτιμολόγηση που μας έχουν συνιθήσει οι εταιρίες..το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο κάποιος να κάθετε να περιμένει στην ουρά για να δώσει τα λεφτά του σε μία εταιρία..εκείνοι πρέπει να στίνονται στην ουρά για να μας πουλήσουν και να τους δώσουμε τα λεφτά μας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.