Samsung: Κέρδισε 35 βραβεία καινοτομίας [CES 2017]

Για τη χρονιά που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, η Samsung είχε κάποιες ατυχίες, όμως ο τεχνολογικός κολοσσός πήρε πολύ καλά νέα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κέρδισε 35 βραβεία καινοτομίας στα CES 2017 Innovation Awards.

Η CES (Consumer Electronics Show) είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στον κόσμο και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις αρχές του έτους. Κάθε χρόνο η CES πραγματοποιεί τα βραβεία Consumer Technology Association (CTA), όπου βραβεύονται τα πιο καινοτόμα gadgets.

Για να είναι ένα προϊόν ικανό για βράβευση θα πρέπει να περάσει από αξιολόγηση, να κριθεί για την κατασκευή, το design και την χρήση. Βαθμολογείται με κάποιο συγκεκριμένο σκορ και στη συνέχεια συγκρίνεται με τα αντίστοιχα αντίπαλα προϊόντα. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία θέλει να διασφαλίσει ότι μόνο τα καλύτερα βραβεύονται.

Τα φετινά 35 βραβεία ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό της Samsung σχεδόν στα 350 τα τελευταία 11 χρόνια. Μεταξύ των συσκευών είναι Samsung Gear S3 smartwatch, Samsung Gear VR και Samsung Gear 360 camera.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Samsung αναφέρει ότι προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει όλα τα προϊόντα που λανσάρει. “We are honored that CTA and the industry have recognized our ongoing commitment to innovation in many areas, and we look forward to showcasing our latest offerings at the 2017 Consumer Electronics Show”, δήλωσε ο Gregory Lee, πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics Β. Αμερικής.

Παρά τις ατυχίες της με τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7 και την απόσυρση 2.8 εκατ. πλυντηρίων ρούχων, η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο και θέλει να καινοτομεί. Θα περιμένουμε να δούμε τι έχει να δείξει στην CES 2017, που πραγματοποιείται 5-8 Ιανουαρίου 2017.

samsung innovation awards, Samsung: Κέρδισε 35 βραβεία καινοτομίας [CES 2017]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

flame power award?….explosion to war award?….terrorist innovasion?…suicide award?…home explosion award?(πλυντήρια)…..

Expert. V

haters gonna hate.

Giorgos

35 δεν ειναι και λιγα μπραβο στην sammy

@papaki

Καλά ενώ η Apple έκανε τόσες μηνύσεις λόγο παράβασης πατεντών δεν έχει δηλαδή ποτέ της καινοτομήσει στα αλήθεια; Άμα δεν έχει πάρει η Apple κανένα βραβείο όλα αυτά τα χρόνια τότε ήθελε απλά να
εμποδίσει τη πρόοδο που έκανε η Samsung τόσα χρόνια και με τόση προσπάθεια για να φτάσει εκεί που τις αξίζει στη κορυφή σε όλα όσα κάνει και συνεχίζει με την καλύτερη τακτική για να προσφέρει πάντα αυτό που χρειάζεται ο χρήστης το καλύτερο και το πιο σημαντικό τη κυριαρχία και τη μοναδικότητα που μπορεί να έχει με τη Samsung μαζί. Για αυτό μια για πάντα Samsung και η Apple που παίζει ακόμα Playschoul να δούμε πότε θα καινοτομίσει.

Μανώλης

Βραβείο για ταχύτερο προσάναμα..;;; :p

Με τόσα δις σε έρευνα και ανάπτυξη λογικά να κυριαρχεί και σε αυτό το τομέα! Μπράβο! 🙂

One

@tarif16 εσύ δεν ήσουν φαν της Samsung? Τι άλλαξε?

tarif16

@One
μάλλον με μπερδεύεις με κάτι άλλο.
lg v10…samsung galaxy tabS 10.5….ipad air 2….samsung galaxy note 10.1 2014.
που μπορείς να με τοποθετήσεις?
τ αφήνω πάνω σου……..
tip No 1…,samsung τηλέφωνο δεν είχα ποτέ και όσο έχει το,κατ εμέ,emetic home button,δεν ζυγώνω.συν τα πλαϊνά του home,που στα tablet προκαλούνε πισωγυρίσματα σε καταλάθος επαφές,άρα,εργονομία καπούτ…..μηχανικά κουμπιά το 2016?…ισχύει και για το μήλο.
tip No 2….samsung & apple=ορισμός υπερτίμησης.
tip No 3….xiaomi=τόμαχοκ με λογική τιμή.

….τώρα μάλλον σε μπέρδεψα για τα καλά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.