Samsung, έχει αποστείλει 500,000 Galaxy Gears, κατέχει το 71% της αγοράς

Είτε μας αρέσουν είτε όχι τα τα έξυπνα ρολόγια είναι εδώ και αυτή που φαίνεται να κυριαρχεί στην αγορά τους είναι η Samsung. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Strategy Analytics ο τεχνολογικός κολοσσός κατέχει το 71% της συνολικής αγοράς των smartwatches και το πρώτο τρίμηνο του 2014 απέστειλε 500,000 Samsung Galaxy Gears.

To ενδιαφέρον είναι ότι η η Samsung κατάφερε να πάρει τη μερίδα του λέοντος μόνο με το original Galaxy Gear smartwatch καθώς τα Samsung Galaxy Gear 2 και Samsung Galaxy Gear 2 Neo κυκλοφόρησαν το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Σύμφωνα με τη Strategy Analytics η αγορά των έξυπνων ρολογιών παρουσίασε 250% αύξηση το πρώτο τρίμηνο του 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Με τα αναμενόμενα Motorola Moto 360, LG G Watch και το φημολογούμενο iWatch υποθέτουμε ότι η αύξηση αυτή θα είναι πολύ μεγαλύτερη και περιμένουμε να δούμε αν η Samsung θα συνεχίσει να έχει την κυριαρχία.
, Samsung, έχει αποστείλει 500,000 Galaxy Gears, κατέχει το 71% της αγοράς

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS4mini

Εγώ πήρα το Gear 2 Neo γιατι είμαι mega γκατζετάκιας! Το ρολόι είναι οκ αλλά έχει πολλά να δώσει η κατηγορία. Σε 2 με 3 χρόνια πιστεύω οτι θα είναι σε θέση να είναι και χρηστικά, καθώς τώρα λείπουν βασικές εφαρμογές. Αυτό που είναι σίγουρο ο μόνος λόγος που θα ήθελε κάποιος σήμερα να το αγοράσει είναι για να μιλάει σαν το David Hasselhoff στον Kit. Οι εφαρμογές που μπορεί να σου χρησιμεύσει και συνεργάζονται με το Gear είναι για τους αθλητές το Strava (ποδηλατικό tracking) και το MapmyRide (Running Tracking). Αυτο που θα ήθελα πχ θα ήταν να μπορώ να στέλνω φωνητικά μηνύματα μέσω το Viber.
Όποιος λοιπόν δεν τρελαίνεται ας περιμένει να δει τι έχει να δείξει και το Android Wear και μετά αποφασίζει!

Chris

Το αποστείλει λογιστικά μονο μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχία λόγω του ότι τις έδωσε στους διαφόρους μεταπωλητές και εκείνη πληρώθηκε. Αυτές οι συσκευές όμως δεν είναι στα χέρια των καταναλωτών οπότε άλλο αποστολές άλλο πωλήσεις. Να φοβούνται μήπως αυτές οι αποστολές γίνουν stock.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.