Συνεργασία Samsung και Microsoft με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές

Η Samsung και η Microsoft επεκτείνουν την συνεργασία τους. Η Samsung σχεδιάζει να προ-εγκαταστήσει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Microsoft στις Android συσκευές της, ώστε να μπορέσει να προσφέρει στις επιχειρήσεις ακόμη μεγαλύτερη mobile ασφάλεια, μέσα από το νέο Microsoft Office 365 και το Samsung KNOX Business Pack.

Η Microsoft έχει δεσμευτεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε ένα mobile και cloud κόσμο. Η επέκταση των υπηρεσιών cloud για τους πελάτες με νέους τρόπους και σε νέες συσκευές και πλατφόρμες, αποτελεί βασικό μέρος αυτής της στρατηγικής.

Για τους καταναλωτές, οι προ-εγκατεστημένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
• Η Samsung θα προ-εγκαταστήσει τα OneNote, OneDrive, και Skype στα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge.
• Στο πρώτο μισό του 2015, η Samsung σχεδιάζει να προ-εγκαταστήσει Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, και Skype σε επιλεγμένα Samsung Android tablets.
• Τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge θα κυκλοφορήσουν με επιπλέον δωρεάν μνήμη 100GB, για δύο χρόνια χάρη στις cloud υπηρεσίες, μέσω του Microsoft OneDrive.

Οι επιχειρήσεις, που θα προμηθεύονται συσκευές μέσω του επίσημου εταιρικού δίκτυο πωλήσεων της Samsung, θα έχουν πρόσβαση σε τρεις εκδόσεις του Office 365 – Business, Business Premium, & Enterprise – μαζί με το πρόγραμμα ασφαλείας ΚΝΟΧ της Samsung. Το πακέτο υπηρεσιών θα περιλαμβάνει επιπλέον και ένα πρόγραμμα εγκατάστασης από τη Samsung, ώστε να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν με τα προϊόντα, ενώ θα προσφέρει παράλληλα συνεχή υποστήριξη.

Το λογισμικό Microsoft Office 365 με βάση το cloud, διευκολύνει τις επιχειρήσεις με πρόσβαση σε εφαρμογές Office, συμπεριλαμβανομένων των email, ημερολογίου, υπηρεσία τηλεδιάσκεψης και ενημερωμένα αρχεία, για κάθε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο – από υπολογιστή μέχρι κινητό και tablet. Η υπηρεσία ΚΝΟΧ της Samsung προσφέρει στον χρήστη εύκολη εναλλαγή από τον επαγγελματικό στον προσωπικό του λογαριασμό στις συσκευές του, ενώ παράλληλα διασφαλίζει και τη χρήση.

Συνεργασία Samsung και Microsoft με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές, Συνεργασία Samsung και Microsoft με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές

Συνεργασία Samsung και Microsoft με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές, Συνεργασία Samsung και Microsoft με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
naxxxman

Πιάνει η μικρομαλακήν να αναπτύσσεται γενικά και σε εφαρμογές “ξένων” λειτουργικών, και στο θέμα των windows.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.