Samsung και Phillips, Υπόνοια για σύσταση καρτέλ και έλεγχος από τις Αρχές Ανταγωνισμού της ΕΕ

Samsung και Philips μαζί με άλλες εταιρίες τεχνολογία, έγιναν στόχοι των Αρχών Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πως την Τρίτη που μας πέρασε, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις σε αρκετές χώρες τις ΕΕ με στόχο αυτές τις εταιρίες.

Ο λόγος είναι πως υπάρχουν υπόνοιες για σύσταση καρτέλ, πιο συγκεκριμένα ότι «Μπορεί να έχουν θέσει σε εφαρμογή περιορισμούς για online πωλήσεις ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων και μικρές οικιακές συσκευές.»

Σήμερα Παρασκευή, Samsung και Philips ανακοίνωσαν πως ήταν ανάμεσα στις εταιρίες που δέχτηκαν επίσκεψη από τις Αρχές Ανταγωνισμού και πως συνεργάζονται με αυτές για ταχύτερη λύση του όποιου ζητήματος. Οι αρχές από την άλλη δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα, ούτε σε ποιες εταιρίες έγινε έλεγχος, οπότε θα πρέπει να αναμείνουμε τα αποτελέσματα των ερευνών όπου εκεί θα αποκαλυφθεί αν υπήρξε σύσταση καρτέλ που αποσκοπούσε σε υψηλότερες τιμές προϊόντων.

Samsung και Phillips, Στόχος των Αρχών Ανταγωνισμού της ΕΕ, Samsung και Phillips, Υπόνοια για σύσταση καρτέλ και έλεγχος από τις Αρχές Ανταγωνισμού της ΕΕ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λακης Ραπτακης

η Samsung παρέα με την LG το κάνουν αυτο στην Κορεα από την ίδρυση τους…το πως εδώ έχει φτάσει να είναι η εταιρία των επαναστατών και της αντίδρασης στο κακο iphone είναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο…

ed

@Λακης +1

Nio

Ειναι πολλες οι εταιρειες κ ειναι δυσκολο.. Εξελισσονται κ πολλαπλασιαζονται ταχυτατα κ οι Κινεζικες εταιρειες… Μεταξυ τους φαγωνονται κ αν φτιαξουν καρτελ θα κανουμε υπομονη κ θα παιρνουμε dumbphones….

ghad21

λακης ραπτακης@ διοτι οι κορεατες δεν κοροιδευουν κανεναν οπως κανουν επανειλημενα τα αμερικανακια και απ την αλλη σεβονται απεριοριστα την χωρα μας οπως παραδειγμα τιμωντας μας δινουν το ονομα exynos(απο το εξυπνος και πρασινος)στους επεξεργαστες τους(βλεπε samsung) και απο την αλλη η kia εχει βγαλει χρωμα για το μοντελο της optima που το λεει santorini blue.Ξυπνηστε επιτελους και σταματηστε να υποστηριζετε χωρες οπως οι ΗΠΑ και οι καταραμενη γερμανια που μας εχουν πιει το αιμα απ το πουρι της σομπας!Αιντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.