Samsung: Δημιούργησε ειδική ομάδα να σχεδιάσει οθόνες για την Apple

Samsung και Apple είναι ανταγωνιστές σε smartphones και tablet εδώ και χρόνια, ενώ πλέον με την κυκλοφορία του Apple Watch, ανταγωνίζονται και στα smartwatches, όπου η Samsung υποδέχτηκε την Apple με ενθουσιασμό.

Πέρα από τα δικαστήρια και τον ανταγωνισμό των πωλήσεων, Apple και Samsung συνεργάζονται στενά. Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από το πρακτορείο Bloomberg αναφέρουν ότι η Samsung δημιούργησε μια ειδική ομάδα 200 ατόμων η οποία θα εργάζεται αποκλειστικά για την Apple και ότι έχει να κάνει με τις οθόνες της. Η νέα ομάδα λέγεται ότι δημιουργήθηκε 1η Απριλίου και απαγορεύεται να συζητά με τον οποιονδήποτε τα σχέδια της Apple, ακόμη και με άλλους εργαζόμενους στην Samsung.

H Apple εκτιμάται ότι είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής hardware της Samsung. Η Samsung ξεκίνησε να κατασκευάζει διάφορα κομμάτια για την Apple από οθόνες, chipsets και flash memory modules για iPhone και iPad, ξεκινώντας με το iPhone 4 το 2010.

Επιπλέον, προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι η Samsung είναι ένας από τους δυο κατασκευαστές που θα αναλάβουν τα επερχόμενα Apple A9 chip. Το άλλο όνομα είναι η TSMC που έχει αναλάβει ολόκληρη την παραγωγή των φετινών Apple A8 chips που είναι στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Δηλώνει ενθουσιασμένη που η Apple την ακολούθησε στα smartwatch

apple samsung οθόνες, Samsung: Δημιούργησε ειδική ομάδα να σχεδιάσει οθόνες για την Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδος

“Για τα μάτια του κόσμου, με παντρεύσαι φως μου”.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

nikmour

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Γιώργος

Χωρίς την Samsung (μνήμη , επεξεργαστής), την LG (οθόνη) και την Sony (κάμερα) η Apple δεν θα έβγαζε iphone , χωρίς την Pegatron και την HonHai δεν θα έβγαζε ούτε PC/laptop. Δεν την λένε τυχαία TurboX Αμερικής.

Φώτης

Γιώργος + 1000 ρε φιλε!!!!!

Agnostos13

@Γιώργος
Μα σε κάθε θέμα τις ίδιες γραφικότητες..;

man

Γιωργος +1 !

dami

@Γιωργος με την ιδια λογικη ολα τα γερμανικα αμαξια ειναι VW,οι Ferrari ειναι Fiat και ολα τα αμερικανικα General Motors…ελα χριστε και παναγια,τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.Ο σχεδιασμος και οι μελετες δεν παιζουν ρολο,μονο το απο που θα παρεις τις προμηθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.