Samsung, ξεκινά καμπάνια “try before you buy”, free δοκιμή για 12 μέρες

Μια δοκιμή θα σας πείσει λέει η Samsung και ξεκινά πρόγραμμα δοκιμής των προϊόντων της σε πιθανούς αγοραστές. Η καμπάνια περιλαμβάνει 12 μέρες εντελώς δωρεάν δοκιμής των Galaxy smartphones και smartwatches της έτσι ώστε όποιος θέλει να το δοκιμάσει πριν αποφασίσει να το αγοράσει.

Στη λίστα με τις συσκευές βρίσκονται τα Samsung Galaxy S4, Galaxy S5, K Zoom, S5 Active, Tab S, NotePRO 12.2, Galaxy Camera 2, Gear Fit, Gear 2, Gear 2 Neo και τέλος το ολόφρεσκο Samsung Gear Live smartwatch με Android Wear.

Η καμπάνια ξεκινά από σήμερα και είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Η επικεφαλής του τμήματος marketing της Samsung Telecommunications America, Melissa McNutt επεσήμανε ότι αυτός είναι ένας τρόπος να έρθουν οι υποψήφιοι αγοραστές πιο κοντά με τα προϊόντα της Samsung για να έχουν καλύτερο κριτήριο όταν αποφασίσουν τι θα επιλέξουν να αγοράσουν.

Στην περίπτωση που η καμπάνια πετύχει τότε θα εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες. Άλλωστε, η Samsung έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή μια ώθηση στις πωλήσεις της καθώς όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο οικονομικός διευθυντής της Samsung, Lee Sang-Hoon τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το δεύτερο τρίμηνο δεν θα είναι πολύ καλά και σε αυτό προφανώς θα συνέβαλαν και οι χαμηλές πωλήσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες συσκευών όπως low και mid-range.

, Samsung, ξεκινά καμπάνια “try before you buy”, free δοκιμή για 12 μέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Notis

Πολύ καλή κίνηση από τη Samsung, μακάρι να υιοθετηθεί από όλες τις εταιρίες.

Sot11

Και ολα αυτα τα δοκιμασμένα τι θα απογίνουν μετα;

giannis13

ειναι πολυ μπροστα η σαμμυ στο θεμα μαρκετινγκ …

Μπραβο της !!

True

Ενταξει..! Παει για κλεισιμο η Samsung!!χαχαχ

Notis

@Sot11 ναι τωρα που το λες και εγώ θα ήθελα να την κάνω αυτή την ερώτηση.

VasiliS4mini

True είσαι False με αυτό που είπες.

nikos

Μην βιάζεστε, είμαι σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα θα ισχύει υπό προϋποθέσεις.Δηλαδή θα πρέπει εάν τελικά δεν κρατήσεις τη συσκευή να την επιστρέψεις σε άψογη κατάσταση(χωρίς ίχνος γρατζουνιάς ή αμυχών)!Πολλοί λοιπόν που δεν θα είναι τόσο προσεκτικοί θα υποστούν τις συνέπειες.Φυσικά η Samsung δεν θα χάσει την ευκαιρία και με το παραμικρό ψεγάδι πάνω στο κινητό θα σε υποχρεώνει να το αγοράσεις ακόμη και αν υπάρχει η πιθανότητα να μην το δημιούργησες εσύ!

KAFROS

Πολύ καλή κίνηση όπως και να χει. Μπράβο τους.
Λογικά τα χρησιμοποιημενα θα δίνονται πχ ως συσκευές αντικαταστασης αν επιστραφούν (σαν τα refurbished iphone)?

jimo

τραγικη κινηση για να πουλησει κινητα !! αυτο δείχνει ποσο χαμηλα μπορει να πέσει μια εταιρια για να κανει μια πωληση παραπανο !!!!! εγω μονο και μονο για αυτο το λογο δεν θα επαιρνα samsung !!

Emmanuel

Εκτός και αν σου τα δίνουν σε συγκεκριμένες θήκες ή έχουν συγκεκριμένο αριθμό συσκευών διαθέσιμες για αυτόν το σκοπό…

john

Καλα κανει γιατι πολλοι δεν εχουν δει απο κοντα η να το εχουν δουλεψει και λενε δεν ειναι καλο…
Ενω ειναι το καλυτερο απο ολα εγω που το εχω το βλεπω γιατι εχω δοκιμασει παρα πολλα αλλα τηλεφωνα λογο ενος φιλου που εχει καταστημα κινητων με επισκευες και πωλησεις…

giwrgos

Μερικοί κραζεται χωρίς να ξέρετε καν απο κανόνες marketing. Ξέρει η εταιρεία τι κάνει.

tiamat

πωπω αηδιες. λες και ειναι καμια αγνωστη μαρκα που προσπαθει τωρα να φτιαξει ονομα…
λες και δε ξερουμε ποια ειναι η βασιλισσα του lag..

λογικα τα χρησιμοποιημενα κινητα θα τα ξαναπακεταρει και θα τα πουλαει καινουρια στα κοροιδα..!

Wrangler10

Θυμάμαι είχα δει στην τηλεόραση καποιος ειχε αγοράσει nindento (καινούργιο ζελατινα )στον πιτσιρίκα του και μεσα ειχε αποθηκευμένα πορνό (!!)Ετρεχε και δεν έφτανε το κατάστημα..και μάλιστα δεν ηταν ο μόνος.Κατι τέτοιο θα γινει και στην samsung χαχαχα

VasiliS4mini

Επειδή κάποιοι δεν το γνωρίζεται και λογικό είναι, η Samsung δεν έχει στην πολιτική της να πουλάει χρησιμοποιημενες συσκευές αντίθετα, αν κάποια συσκευασία χαλάσει θεωρηται ελαττωματικό προϊόν και καταστρεφεται. Επειδή το κάνουν άλλες μεγάλες εταιρείες δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλες.
Τώρα σαφως και τα κινητά της δοκιμής θα είναι demo και θα χρησημοποιηθουν αρκετές φορές.
Μια τέτοια κίνηση λοιπόν θεωρείται στρατηγική σημασίας και όχι κίνηση απελπισίας.

ΜΑΝΟΣ

VasiliS4mini ποιες άλλες μεγάλες εταιρίες το κάνουν αυτό;

Κωστας

Και η κοκακολα εχει ονοματαρα αλλα παντου και καθε λιγο βλεπεις διαφημησεις της… Η πολυ σωστη τακτικη “ειμαι εδω”

tech21man

Tiamat εισαι μα###ας ρε φιλε. Στα τελευταια samsung note 3 κτλ δλδ ποσο lag ειδες επιτελους?

Αναρωτηθηκες ποτε μηπως δεν παει καλα το κεφαλι σου η εχεις κανενα συνδρομο αδυναμιας συντονισμου και οπτικης ικανοτητας?

Ξερεις απο αυτα που βλεπουν lag παντου και τρο λαρουν οποιο thread βρουν και λενε τα ιδια μη αληθη συνηθως πραγματα

VasiliS4mini

@ΜΑΝΟΣ ρίξε μια ματιά στο site της Apple https://store.apple.com/us/browse/home/specialdeals/ipad

ΜΑΝΟΣ

VasiliS4mini Την Apple Εγώ την θεωρώ μόδα, Όχι εταιρεία κινητών. Γνώμη μου, βέβαια! 🙂

nGavoun

Πολύ καλό marketing από την Samsung. Η αλήθεια είναι πως αν είχα την δυνατότητα να χρησιμοποιώ για κάποιες μέρες ένα smartphone και μου άρεσε είναι πολύ πιθανό να το αγόραζα τελικά.

Φώτης Κωνσταντίνος

Ξεκινω με τη διευκρινηση οτι εχω htc one(7).Αν κ γενικα δεν ειμαι φαν των κορεατων, οφειλω να ομολογησω οτι η κινηση δεν παιζεται. Το ασχημο ειναι οτι αυτο που κατγορω στη samsung για fan boys,το βλέπω κ απο την αντιστροφη με αυτη την κινηση. Δε μπορει ποτε μια τετοια πράξη να ειναι αρνητικη.

Bill

Ωραία κάθε 12 μέρες θα αλλάζω κινητό !!! Γιέυυυυ !!!!

nikos

@tech21man το άρθρο μιλάει για όλα τα κινητά της Samsung.Και ο @tiamat έχει δίκιο,εκτός από τα κινητά της με 2gb ram και πάνω,όλα τα υπόλοιπα κινητά της Samsung είναι οι βασιλιάδες του lag μαζί με την Sony φυσικά!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί τόσο η αλήθεια…Ακόμη και το s4 mini με 1,5gb ram κολλάει σαν βδέλλα!Αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει είτε όχι!

nikos

Μάλλον δεν μιλάει για όλα αλλά για κάποια…Παρόλα αυτά ο tiamat έχει δίκιο για το λόγο που έγραψα παραπάνω…

tsikalos

Nikos τα 3/4 αυτών που σχολιάζουν και δηλώνουν Android fans (μαζί με εσένα) δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν φέρε μου το s4 mini και αν δεν στο κάνω να πετάει πέταξε το μου στο κεφάλι.Μην ακούω για RAM ακόμα γελάνε οι developers..

nikos

@tsikalos ξέρω πολύ καλά πως να κάνω το s4 mini να “πετάει”.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρει ο καθένας να ρουτάρει τη συσκευή του ,άσχετα αν εγώ και εσύ ξέρουμε…Το touchwiz της Samsung είναι πολύ laggy και γεμάτο bugs και το ξέρεις πολύ καλά!Το ίδιο ισχύει και για το ui της Sony.

tech21man

Της sony μια χαρα μου φαινεται, χρησιμοποιουσα xperia και εχω δει και τα τωρινα και μου αρεσουν πολυ. Τωρα για το lag στα περισσοτερα κινητα της samsung δεν το καταλαβαινω και για να πω την αληθεια, μαλλον εννοουμε και λιγο ξεχωριστα πραγματα? Αναλυω: Εννοοεις σπασιματα (breakdown) στα animation και αργη αποκριση (να πατας κατι και να ανοιγει μετα απο λιγο) η εννοεις οτι κολλαει στο στυλ που το κανανε τα xp παλια που λεει ο λογος? Γιατι εγω τα περισσοτερα τα ειδα μια χαρα, φυσικα οσα εχουν χαμηλοτερα specs πανε πιο αργα αλλα αρκετα ομαλα. Προφανως το s4 ρολλαρει φανταστικα μπροστα στο core πως το λενε, αλλα δεν ειναι και το αλλο σα να σερνεται. Μερικοι ξεχνατε οτι τα smartphones οσο διασκεδαστικα και αν ειναι, ειναι ενα αστειο μπροστα σε ενα ολοκληρωμενο pc το οποιο με τη σειρα του ειναι αστειο ως προς την φορητοτα κ.ο.κ. Δεν εχω καμια απαιτηση αξιωσεων απο φτηνιαδουρες ειτε λενε samsung επανω, ειτε φορανε touch wiz ειτε τη μ@#$$@ της cyanogen. Multi tasking λες και ειναι wall street to dow jones και πισω μου φαινεται υπερεκτιμημενο. Tο stock android μου φαινεται τοσο ασχημο και παλιο που προτιμω να κολλαει ρε φιλε και να ειναι κατι… Συνέχεια »

nikos

Εννοώ κυρίως αργή απόκριση στο άνοιγμα των ρυθμίσεων ή εφαρμογών ή ακόμη χειρότερα και στο άνοιγμα του μενού!Δεν συμβαίνει πάντα βέβαια και σε όλες τις συσκευές,τυχαίνει όμως συχνά όταν είναι κακογραμμένο το ui,και το touchwiz είναι…Τώρα για το αν είναι όμορφο είναι καθαρά υποκειμενικό.Εγώ για παράδειγμα προτιμώ πιο παστελ χρώματα και πιο μινιμαλιστικό σχέδιο ενώ άλλοι προτιμούν το touchwiz.Κάποτε και το ui της LG έμοιαζε με το touchwiz όμως το νέο optimus ui μου αρέσει περισσότερο.Όσο για την cyanogen εγώ προσωπικά την θεωρώ κορυφή.Τέλος,φυσικά και δεν κολλάνε τα κινητά όπως το s4 mini έτσι απλά όμως όταν το ζορίσεις λίγο και το γεμίσεις εφαρμογές δεν ρολαρει καθόλου καλά.Από την άλλη πλευρά το Moto g για παράδειγμα με 1gb ram αλλά pure android τρέχει πολύ μα πολύ καλύτερα από το s4 mini και συναγωνίζεται σε ταχύτητα ακόμη και περσινές ναυαρχίδες!Όσο για το ‘σύνολο’ που λες,αν εννοείς εφαρμογές και λειτουργίες της Samsung,σε ευχαριστώ αλλά να μου λείπουν!

sofokles5

Τι καλή κίνηση θα τρελαθούμε??? Απούλητα τα χουν όλα!!!!

tsikalos

Nikos το touchwiz (βελτιώνεται και χωρίς root) θέλει όντως πολύ δουλειά για να φτάσει το sense που είναι στο Θεό,με Sony έπαψα να ασχολούμαι από τότε που έκανε την γκάφα με το 4k στο Z2…πουλάει και κάμερες μην χ@@ω..

nikos

@tsikalos συμφωνώ 👍

Geo Zab

Δεν ξερω πως γινεται ολοι εσεις οι “γνωστες” που κατηγορειτε τα samsung και γενικοτερα το android εχετε ιδεα τι λετε. Στο iOS και να θες να κολλησει το κινητο δε γινεται γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει multitasking. Για οποίους δεν καταλαβαν, αυτο σημαινει οτι μπορεις να κανεις ΜΟΝΟ ενα πραγμα την καθε στιγμη. Μετα αυτοι που χρησιμοποιούν iOS πανε σε ενα public ή σε ενα plaisio, ποιανουν το S4, το S5 ή το οποιοδηποτε με android που εχει ηδη 15 εφαρμογες ανοικτες απο πισω να τρεχουν, του ανοιγει αλλες 5, δεν τις κλεινει γιατι οπως εχει συνηθησει στο iOS μολις πατησεις το κουμπακι η εφαρμογη κλεινει τελειως, το δουλευει 5 λεπτα και βγανει το συμπερασμα οτι η Samsung ή η καθε Samsung βγαζει αχρηστα τηλεφωνα. Εγω δηλαδη πως δε κολλαω με ενα Alcatel One Touch με 512 ram?
Οι περισσοτεροι που το παιζουν δήθεν γνωστες εχουν βγαλει συμπερασμα απο τις δοκιμες σε τετοιες καταστασεις. Οσο για την κινηση της Samsung μπραβο της, οποιος εχει την παραμικρη ιδεα απο marketing θα συμφωνησει.

nikos

@geo zap πιο ανόητη δικαιολογία δεν θα μπορούσες να βρεις!Ακόμη και ένα windows phone με 1gb ram κάνει καλύτερο multitasking!

kostas

Είναι 12 ή 21 οι μέρες? Γιατί στο αγγλικό κείμενο μιλάει για περίοδο 21 ημερών.

Geo Zab

@nikos Φανταζομαι ποσο πολυ εχεις δουλεψει με windows phones και το λες αυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.