Toshiba, Νέες γρήγορες μνήμες SmartNAND Flash

Η Toshiba παρουσίασε μια νέα σειρά από μνήμες Flash NAND με την ονομασία Τoshiba SmartNAND και χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 4GB και φτάνουν μέχρι τα 64GB. Στόχος της εταιρίας είναι η αγορά των φορητών συσκευών κάθε κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένης και της μεγάλης αγοράς των Smartphones και των Tablet.

, Toshiba, Νέες γρήγορες μνήμες SmartNAND Flash

Οι SmartNAND μνήμες σύμφωνα με την Toshiba διακρίνονται για το απλό τους design, την απροβλημάτιστη λειτουργία, αλλά και τους μικρότερους χρόνους που απαιτούν για την εγγραφή και την ανάγνωση δεδομένων. Η κατασκευή τους γίνεται στην κλίμακα των 24nm σε αντίθεση με την προηγούμενη σειρά των 32nm, κάτι που εξασφαλίζει εκτός των άλλων και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Θεωρείται βέβαιο ότι σύντομα θα δούμε στην αγορά μοντέλα είτε της ίδιας της Toshiba είτε κάποιων τρίτων κατασκευαστών που θα κάνουν χρήση των SmartNAND μνημών. Η μαζική κατασκευή τους θα αρχίσει μέχρι τον Ιούνιο με τους χρόνους παραγωγής να είναι πολύ μειωμένοι σε σχέση με το παρελθόν, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα σε μια αγορά που κινείται με τέτοιους ρυθμούς και η παραγωγή δεν σταματάει ποτέ.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas8881

κλιμακα κατασκευης στα 24nm , υψηλες χωρητικοτητες ,υψηλες ταχυτητες αναγνωσης και εγγραφης δεδομενων….και το βασικοτερο Solid state που σημαινει ασφαλεια….και σε συντομο διαστημα σε ικανοποιητικες τιμες,,,πανε τα οπτικα μεσα αποθηκευσης =))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.