Softecon Enterprise & Oracle Ελλάς | Εκδήλωση ERP στο Χώρο των Κατασκευών & του Real Estate

, Softecon Enterprise & Oracle Ελλάς | Εκδήλωση ERP στο Χώρο των Κατασκευών & του Real EstateΗ Softecon Enterprise και η Oracle Ελλάς παρουσίασαν τo Οracle JD Edwards EnterpriseOne, την ολοκληρωμένη, και καθετοποιημένη για το χώρο των κατασκευών και του Real Estate, επιχειρηματική λύση ERP σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν στελέχη του χώρου των κατασκευών, της ανάπτυξης κατοικιών και του Real Estate. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φάσμα της λειτουργικότητας του Oracle JD Edwards EnterpriseOne.

Η εκδήλωση άνοιξε με παρουσίαση σχετικά με την αρχιτεκτονική και τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει το Oracle JD Edwards EnterpriseOne, καθώς και την επιτυχή διεθνή πορεία του συστήματος, τα τελευταία 30 χρόνια, στο χώρο των κατασκευών και του Real Estate. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους σημαντικoύς πελάτες που υποστηρίζει η Softecon Enterprise στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως οι: J&P AVAX, CYBARCO, PREFAB, PROET, YIOULA, OTIS, κ.ά.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε αναλυτικά η λειτουργικότητα του συστήματος στους τομείς της:
• Διαχείρισης Έργων (Συμβάσεις, Τιμολόγηση, Κοστολόγηση, Προϋπολογισμοί, Προβλέψεις,
Αποτελέσματα, Plant Management, Time Accounting, Διαχείριση Υπεργολάβων ).
• Home Building Management (Demand management, Configuration, Scheduling, CRM,
Customer Service)
• Real Estate (Prospect & Lease management, Forecast, Tenant build/out development,
Billing, Service).

Επιπλέον, παρουσιάσθηκε η ενσωματωμένη λειτουργικότητα Business Intelligence του Oracle JD Edwards EnterpriseOne, για όλες τις ομάδες των υποσυστημάτων, η οποία μετρά την αποδοτικότητα της εταιρίας με ιδιαίτερους δείκτες (KPIs) για το χώρο των κατασκευών και του Real Estate.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή γενικού ενδιαφέροντος «Από τη Γη στη Σελήνη», στο νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ευγενίδειου Ιδρύματος.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Oracle

Oracle: Απώλειες 5% για τη μετοχή της

Τα εταιρικά αποτελέσματα της Oracle ήταν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή της να καταγράψει απώλειες.

Business Oracle

Η Oracle επενδύει 1.5 δισ. δολάρια για τη δημιουργία Data Center στην Σαουδική Αραβία

Η Oracle ετοιμάζει επένδυση 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας το cloud αποτύπωμά της στο μεσανατολικό βασίλειο.

Business Oracle

Oracle: Στα 12,28 δισ. δολάρια τα προσαρμοσμένα έσοδα

Καλύτερα των προσδοκιών των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Oracle σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία παραγωγής λογισμικού για τη χρήση του β’ τριμήνου του οικονομικού έτους.

Business Oracle

Keep Sea Blue: Τεχνολογία Oracle Blockchain για την αντιμετώπιση της μόλυνση από πλαστικά

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Keep Sea Blue χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογία της Oracle με σκοπό την απαλλαγή της Μεσογείου από τα πλαστικά.