Sony, κλείνει όλα τα καταστήματα της στον Καναδά

Είναι γνωστό ότι η Sony δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τις πωλήσεις της όσον αφορά στα smartphones και τις τηλεοράσεις και γι αυτό προχωρά σε αλλαγή στρατηγικής, αλλάζοντας πριν από μερικούς μήνες ακόμη και τον CEO. Σήμερα ανακοίνωσε κι άλλα δυσάρεστα νέα, λέγοντας ότι θα κλείσει όλα τα καταστήματα που έχει στον Καναδά, μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

Πρόκειται για 14 καταστήματα από τα οποία θα χαθούν 90 θέσεις εργασίας.

Τα πράγματα για τη Sony δεν φαίνονται καθόλου αισιόδοξα για τη Sony η οποία είναι ανοιχτή ακόμη και στο ενδεχόμενο να πουλήσει το τμήμα mobile, όπως είχε κάνει πέρσι με το κομμάτι Vaio PC. Τον Σεπτέμβριο είχε ανακοινώσει ότι αναμένει χασούρα 2.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος που τελειώνει τον Μάρτιο.

Μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, θα δείξει το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση και γενικότερα το μέλλον της Sony στην αγορά των mobile, όμως προς το παρόν περιμένουμε την ανακοίνωση της ναυαρχίδας της Sony Xperia Z4.

“Our network of Sony authorized retailers offer a full range of Sony products and will be supported by our in-store merchandisers and product trainers on an ongoing basis in order to ensure that our past customers have continued access to knowledgeable sales consultants”, ήταν η ανακοίνωση του Ιαπωνικού γίγαντα.

sony κλείνει καταστήματα, Sony, κλείνει όλα τα καταστήματα της στον Καναδά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Τουλάχιστον γλύτωσαν οι Καναδοί…

Νίκος

Από τι γλύτωσαν ακριβώς ; βλέπεις εσύ κάτι θετικό στο ότι χάθηκαν 90 θέσεις εργασίας ;

i love rihanna

Maki απο τι ακριβώς γλυτωσαν? Εμειναν τοσοι ανεργοι απο τα καταστηματα που εκλεισαν και στην τελικη μπορει καποιοι να τη βρισκουν με sony συσκευες (δεν ειμαι ενας απ αυτους!). Δεν τους αναγκαζε κανενας να ψωνιζουν απο εκει αμα ηθελαν πηγαιναν….

Γιάννης

Αναμενόμενο , όταν βγάζει κινητά με ξεπερασμένο design , έχει αρκετά προβλήματα ποιότητας , μέτριο UI και παρότι πουλάει module για κάμερες σχεδόν σε όλους (Samsung , Huawei , Meizu , Xiaomi) δεν έχει στα δικά της κινητά την καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες (δεν έχει ανάλογα καλό software για να τις αξιοποιήσει) τότε πας για κλείσιμο.

Tom

Καλα αραξτε για Καναδά μιλάμε η θα εχουν βρει ήδη αλλη δουλεια η θα πληρώνονται κανα χιλιάρικο ΟΑΕΔ μέχρι να βρουν.

Impressive-Instant

Έλεος πια… Από το ένα κακό στο άλλο… Ούτε μάγια να της είχαν κάνει… Μακάρι να ανακάμψει, η αγορά την χρειάζεται. Γιάννη με όλο τον σεβασμό, άλλο το δεν μου αρέσει σαν εταιρία και άλλο να γράφεις πράγματα για τα οποία η εταιρία έχει διορθώσει-βελτιώσει τον τελευταίο χρόνο.

Darth

το μονο κακο σε ολο ειναι οτι σιγά σιγά κλείνει μια εταιρεία και χάνουν δουλειές άνθρωποι

Makis

Γλύτωσαν απ’ αυτό που λέει ο Γιάννης, τα κάκιστα smartphone της που έχω αγοράσει και ‘γω ως βλάκας που είμαι 🙂

bobo1704

Με τη σχέση τιμής – ποιότητας που δουλεύει τον τελευταίο καιρό, μου φαίνεται πολύ λογικό… Δε γίνεται να πουλάς “κουφάρια” σε τιμή χρυσού… Οι κινέζοι μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι… Όσο δεν το καταλαβαίνουν οι “μεγάλοι”, τόσο περισσότερο θα πέφτουν τα μερίδιά τους…

Α.Ν.

@Γιάννης
γελάω ποιότητα μπορείς υλικού μόνο η htc μπορείς να πεις ότι έχει καλύτερη και αυτό παίζετε ανάλογα με το αν σου αρέσει μέταλλο vs γυαλί (να χαίρεστε τις πλαστικούρες σας αλλιώς)
το UI είναι κάτι τελείως υποκειμενικό αν σου αρέσει η όχι
όσο για τις φωτογραφίες ποιο κοντά και γενικά καλύτερη αναπαράσταση της πραγματικότητας είναι τα σονυ μετά από 1 ή βάρια 2 lumia

Γιώργος

Και τα Lenovo έχουν γυαλί αλλά με καλύτερη ποιότητα και σχεδιασμό από την Sony. Όσο για την HTC και αυτή καμένο χαρτί είναι , πες μου για καμία Xiaomi να σου πω εντάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.