Sony: Ετοιμάζει 5 PlayStation games για iOS και Android

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Sony ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να φέρει έναν αριθμό παιχνιδιών του PlayStation σε Android και iOS μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2017, για να μπει στο mobile gaming.

H θυγατρική της Sony, ForwardWorks, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πέντε ή έξι PlayStation games για δυο από τις πιο δημοφιλείς mobile πλατφόρμες μέχρι τον Μάρτιο του 2018, δυστυχώς όμως δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ποιοι τίτλοι θα είναι αυτοί.

Η Wall Street Journal επισημαίνει ότι σε αγορές όπως η Ιαπωνία, το mobile gaming αποφέρει περισσότερα έσοδα από τις κονσόλες. Επομένως, είναι λογικό η Sony να προσπαθήσει έστω να επωφεληθεί από το νέο trend. Όλα τα παιχνίδια θα διατεθούν αρχικά στην πατρίδα της Sony και αργότερα στην υπόλοιπη Ασία. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την έλευσή τους σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Όπως είπαμε, δεν γνωρίζουμε ποιοι τίτλοι παιχνιδιών θα έρθουν πρώτα σε iOS και Android, όμως θα μπορούσαμε να μαντέψουμε ότι θα είναι παιχνίδια όπως The Last Guardian, IQ: Intelligent Qube και Hot Shots Golf.

Να σημειωθεί ότι η Nintendo, από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της Sony στη βιομηχανία του gaming, ήδη ανακοίνωσε ότι σύντομα θα φέρει τα παιχνίδια της στο iOS, επομένως η κόντρα τους μετατοπίζεται στο mobile gaming.

playstation games ios android, Sony: Ετοιμάζει 5 PlayStation games για iOS και Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Καλα ας βγει διαθεσιμο το .apk και σου λεω εγω μετα σε ποιες χωρες θα ειναι διαθεσιμο!!!

KnightRider

Καλύτερα να κοιτάξει να βγάλει το PS5 και να βάλει κάνα hardware της προκοπής + να έχουμε mods στα games

Λευτερης

@KnightRider Hardware της προκοπης και mods στα games; Παρε PC φιλε γιατι αυτα δεν προκειται να τα δεις σε κονσολα…

KnightRider

@Λευτέρη ναι συμφωνώ απλά η Sony κάθεται και κάνει ηλιθιότητες αντί να κοιτάξει πως να βελτιωθεί ώστε να έχει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, όσο για τα games που σχεδιάζουν οι περισσότεροι θα το κατεβάσουν σε apk και θα είναι τζάμπα χαμένος κόπος για την Sony αντί να κάνει κάτι πιο σημαντικό όπως δηλ με το PS5

Λευτερης

Φιλε το mobile gaming ειναι το μελλον και καλως η Sony στρεφεται προς τα εκει. Ρωτα να μαθεις ποσα χρηματα παιζονται. Σιγουρα καποιοι στο Android θα κατεβασουν το APK αλλα πολλοι κατεβαζουν και παιχνιδια με torrent στον υπολογιστη. Αυτοι ομως που ασχολουνται με gaming, θα αγορασουν την πληρη εκδοση γιατι θελουν ολα τα features και κυριως το online. Συμφωνω για το PS5 καθως ειμαι απ’ αυτους που πιστευουν οτι οι κονσολες με το περιορισμενο hardware τους, κρατανε τη βιομηχανια του gaming πισω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.