Sony: Ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων για την IFA 2016

Όπως κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο 2-7 του μήνα μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας, η IFA 2016. Εκεί θα βρεθούν μεγάλα και μικρότερα ονόματα στον χώρο της τεχνολογίας και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Techblog.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα που επιβεβαίωσε την παρουσία του εκεί είναι και η Sony, στέλνοντας προσκλήσεις για press event που θα πραγματοποιήσει στο Messe Berlin 1η Σεπτεμβρίου 13:00 τοπική ώρα.

Η πρόσκληση δείχνει ένα smartphone, μια λάμπα κάμερα, music players και ένα περίεργο gadget που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι, αλλά με λίγη φαντασία θυμίζει σαγόνια κροκόδειλου(;).

Συνήθως τα βλέμματα τραβούν οι ανακοινώσεις smartphones και το πιο πιθανό είναι να δούμε το Sony Xperia XR, το οποίο έχει διαρρεύσει ως Sony Xperia F8331 μαζί με φωτογραφίες.

Σε περίπου 20 μέρες θα δούμε από κοντά τι έχει να ανακοινώσει η Sony.

sony ifa 2016, Sony: Ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων για την IFA 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zois

Έλα μωρή αρρώστια αθεραπαιυτη! Sony τρέλανε μας πάλι!

Μάκης

Για να δούμε τι καλό μας ετοιμάζει πάλι η Sony!!

One

Εύχομαι αυτή τη φορά να μας εκπλήξει ευχάριστα ο Kazuo Hirai!

alexis touba

Κριμα μια τετοια εταιρια που καποτε δεν ειχε αντιπαλο ουτε κατα φαντασια ναχει πεσει τοσο χαμηλα….Ας βγαλει καμια συσκευη με σναπντραγκονί820 4gb ram με λεπτα μπεζελς χωρης προβληματα υπερθερμανσης με QHD και καλη αυτονομια και καμερα καλυτερη απο galaxy s7 να δεις πως θανεβουν οι πωλησεις.Δε δικαιολογηται το galaxy ναχει τα πρωτια σε καμερα ενω ολες οι καμερες φορανε σονυ αισθητηρες.!!@Ειναι σα να κλευει τον εαυτο της η σονυ

Ιωάννης jb

@alexis touba.. Έχεις δει τι κάμερα έχουν τα galaxy??
Δεν εχεις δει ότι είναι τεράστια?????
Δεν εχεις δει ότι τα sony έχουν μικρή εκλεπτυσμένη κάμερα για να έχει κορυφαίο design…
Δεν έχεις καταλάβει ότι η sony δε βάζει κάμερες κουμουτσες από πίσω να πετάγονται κ να σου χαλάνε τη μοστρα????
Δεν έχεις δει ότι η μικρούλα κάμερα του x performance κάνει θαύματα κ στο dxo είναι πρώτη????
Θέλεις κ άλλα???

Η Qhd ανάλυση είναι άχρηστη ανάλυση… Δεν το έχετε πάρει ακόμα χαμπαρι???
Εδώ έβαλαν 4k κ εσείς ακόμα μιλάτε για οθόνες??
έλεος!!!!

Βέβαια ποτέ δε ξέρεις μπορεί φέτος να κάνει αυτά η sony… Δλδ να βάλει 2k ανάλυση ή κ καμιά τεράστια κάμερα από πίσω…
Αν τα κάνει εγώ θα την κραξω!!! Εσείς θα πείτε μπράβο όμως??

Επί του θέματος… Μία συσκευή?? Μόνο?? Όχι ρε sony γιατί μας το κάνεις αυτό??
Ένα δυνατό μικρό δεν έχει???
Βέβαια θα μου πεις αν βγάλει αυτό το νέο smartphone στις 5.5 τότε θα μπορούσε κανείς να πάρει σαν μικρό το x performance… Δε..ν..κακό….

George

Παμε μωρή αρρώστια.τις προαλες μου κουνιοταν ο αλλος με το sammy κ μου έλεγε ψωμι ελια κ samsungια κ του το κολλησα το z5c στα δοντια.τιποτα δεν επαθε το θεριο κ ο αλλος χωνει πορσελανες τωρα.

zois

Παμε παμε ελα να φορτονουμε σιγα σιγα απο εδω η σοναρα απο εκει η μαμα των κινητων Νοκια θα γινει τεξας απο το 2017 καποιες εταιρειες θα πανε στο 10% αλλες στο 5% και παιζει να κλεισει και καμια.

Fotis

Ναι και στο τέλος η Samsung θα είναι στο 20% η Apple στο 15% η Huawei στο 10% και η Νοκια στο 1.5% με συνεχή πτώση

Anakin

Δεν περιμένω τίποτα καλό από αυτή την εταιρεία άλλο ένα αδιάφορο xperia! Ψωμί ελιά και Samsungia μόνο

Ιωάννης jb

Ανακιν όταν η σαμσουνγκια ήταν πλαστικουρα κ τα αδιάφορα sony όπως λες είχαν γυαλί, αλουμίνιο, αδιαβροχοποιηση και στέρεο ηχεία εσύ στάνταρ θα τα εκραζες..
Τώρα που τα έχουν κ τα galaxy σου αρέσουν ε?? Α ρε καημενοι..
Άντε κ του χρόνου που θα βάλει 4k κ στέρεο ηχεία η samsung έλα να τα ξαναπουμε…
Μέχρι τότε μείνετε με τα άχρηστα πενακια κ τις χωρις καμια ουσια κυρτες οθόνες…

Άλεξ

Είμουν sony fanboy χρόνια … και τι κατάλαβα, αδιάφορο ότι βγάλει πλέον αυτή η εταιρία, αν δεν κάνει το μεγάλο μπαμ που περιμένω δεν… το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα κινητά όμως, έχει 2-3 χρόνια τώρα που απέχει γενικά, ούτε τηλεοράσεις για δείγμα σε κάποια καταστήματα δεν έχει… τώρα πέρνει σιγά σιγά τα πάνω της.
Ωστώσο μέχρι να με κάνει να θέλω να ξαναγυρίσω…Ψωμί ελιά και Samsungia μόνο, όπως λεν και οι άλλοι, έφυγα από Ζ5 πήγα σε S7 edge και βρήκα την υγειά μου

παπαροκας tiamat

Ψωμι ελια και σαμσουγκια!
Η φτωχεια θελει καλοπεραση

Zois

Ναι ναι κύριε Fotis πουλά ειρωνεία οσο θέλεις αλά να ξέρεις ότι ένα ποσοστό το πουλάς και στον ίδιο σου τον εαυτό όλοι είχαμε κάποτε μια Νοκια συσκευή στην ζωή μας.

aptalikos

Ο άλλος λέει για την κάμερα κουμούτσα του S7. Πραγματικά ότι νάναι. Απλά οι λιγοστοί δύσπιστοι κάντε μια βολτα απο ενα μαγαζί να δείτε από κοντά το S7 και συγκρινεται με τα διπλανά Sony, HTC, Χουάει κ.λ.π. και μετα πείτε μου που θα δίνατε τα ωραία λεφτουδάκια σας.

Nick

aptalikos στα Sony που θα τα έδινα στις αντιγραφές της apple;

Ιωάννης jb

Θέλουμε hands on το x performance…

FromZtoA

@aptalikos , Στην Χουάει θα τα έδινα !

Panos

Έτσι ελληναρες όλοι πάμε να υποστηρίξουμε της πολυεθνικές μέ τά δις που βγάζουν απο εμάς..Τσακωθητε άνετα ποιος βγάζει το καλύτερο και πάρτε μετοχές…

Panikas

Καλα περάστε κ Δείτε φωτο του @aptalikos σε δίπλανο φόρουμ με s7 edge να σας πέσουν τα μαλλιά κ μετα μιλήστε. Καλώς Ή κακώς samsung έβγαλε τα 2 κορυφαία κινητά φέτος. S7 edge και note 7. Ακολουθεί η HTC με το 10αρι, κ μετα περιμένουμε το καινούργιο iPhone. Μετα απο εκεί το χάος σε ναυαρχιδες.. Απλά,ξεκαθαρα.!

John N

Περιμενουμε εναν ανταξιο διαδοχο του z5 premium και επιτελους μια ναυαρχιδα. Το χ performance ειναι ποκυ πισω. Θελουμε ναυαρχιδα με full hd, 4 γιγα ραμ, τουλάχιστον 3000 mah μπαταρια και επιτελους μια καμερα που θα ναι ετη μπροστά. Δηλαδη φτιαχνει τους καλυτερους φακους, ας φτιαξει και το καλυτερο software. Τη τεχνογνωσια την εχει, μαλλον το μερακι της λειπει

jim

Πάμε Sony!

Ιωάννης jb

@John N.. Το x performance κατώτερο του ανταγωνισμού?? Καλά γελαν κ οι πέτρες με αυτα που λέτε…
Δείτε τα ουαου του κυρίου… Στο παρακατω link… Αν μου επιτρέπει κ ο Κώστας φυσικά…

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=jjgLqEORMMM

Anakin

Πω πω τρέλανε μας @Ιωαννης jb θα πετάξω το edge + μου για αυτήν την κινηταρα χαχαχ

Nick

Μονο sony. Τα καλύτερα κινητά ειδικά πριν 1-2-3 χρονια ηταν με διαφορά τα καλυτερα, αξιοπιστα, με τελειο design, με premium υλικα κατασκευης, αδιαβροχα, με ραδιόφωνο, μεγαλης αντοχης, με τις καλύτερες καμερες, και με τελεια εσθηση οθονης και της πλατης. Και με μπαταρια. Οταν η Lg και η Samsung ειχανε τρομερα προβληματα και ειδακα το lg g 3 kai 4. Απλα οπιος δεν ειναι ποζερας περνει σονυ να κανει την δουλεια του οπιος ειναι περνεις μηλο σε χρυσο χρωμα και Samsung s7 με κηρτη οθονη να την διχνεις στο φιλο σου.

Εγω απο την σονυ περιμενω να φτιαξει ενα απολητο smartphone οπου θα ειναι λεπτο με μηδενικα bazels με φωτισμο στο κατω μερος, με οθονη οπου θα μπορεις να ελενχεις την αναλυση με την καλυτερη καμερα, να μεταφερει τα κουμπια πιο πανω με μεγάλη μπαταρια και να κανει το κινητό να πεταει να εχει 4-6 Giga να εχει 64 και ενα σναπντραγκον 820 και να βελτιωσςι το software και να εχει ταχυτες ισες με Samsung kai apple, και να κανει πραγματα καινουργια οπως κάνει παντα.Αν τα κανει αυτα θα σπασει τις πωλήσεις!!!
Ελα ρε σοναρα!!! ολοι στην γειτονιά μονο σονυ εχουν.
Τι μηνυμα στάλθηκε απο το ζ5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.