Η Sony πούλησε και το τμήμα e-book readers

Μετά την απόφαση για την πώληση του τμήματος υπολογιστών VAIO, η Sony πούλησε και το τμήμα ebook reader στην Kobo. Η Kobo, είναι Καναδέζικη θυγατρική εταιρία της Rakuten, που έχει βάση την Ιαπωνία και υποστηρίζει με τις εφαρμογές της, Android και iOS συσκευές.

Η Sony ποτέ δεν κατάφερε να εδραιωθεί στην αγορά των ebook reader, μία αγορά που έχει σχεδόν μονοπωλιακά κερδίσει η Amazon εδώ και χρόνια και συνεχίζει με τα νέα Kindle. Το Reader Store της Sony, οι χρήστες, οι αγορές τους και όλες οι πληροφορίες θα μεταφερθούν στο αντίστοιχο κατάστημα της Kobo για να συνεχίσει η υποστήριξη τους.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά η μεταφορά αναμένεται να γίνει μέσα στο Μάρτιο. Τέλος η εφαρμογή της Kobo για Android, πλέον θα έρχεται προεγκατεστημένη στις Xperia συσκευές, αποτέλεσμα της συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιριών.

Sony, Η Sony πούλησε και το τμήμα e-book readers

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill

Η Sony γιατί πουλάει σιγά σιγά τα διάφορα τμήματα της…??? Μήπως ετοιμάζει να ρίξει στην αγορά νέα προϊόντα ή θα κλείσει..???

o.k.man

@Ρωμανός Νιάνιος +1 έτσι φαίνεται να είναι ! που ξέρεις ίσως τώρα με όλες αυτές τις αλλαγές να ρίξει τις τιμές και να τις κάνει ανταγωνίσιμες, δείτε τις mobile συσκευές τις sony xperia z smartphones και tablets (ακόμα και το Ps4!) να δεις πόσο χαμηλά τις έχουνε ρίξει τις τιμές !

nickoskr

ξεπουλάει! ΌΛΑ 60% ΚΆΤΩ

παναγιωτης

πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιαδες αναμνησεις φορτωμενο πωλειται και το δινω οσο οσο φτανει απο ‘κεινη να γλυτωσω.

Takis

Προλάβετε ,ξεπουλάμε
τι έχει σειρά?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.