Sony, Απολογείται για την άνοδο της τιμής των άλμπουμ της Whitney Houston στο iTunes

Η Sony ζήτησε συγνώμη για την ανεξήγητη αύξηση της τιμής δύο άλμπουμ της Whitney Houston στο iTunes Αγγλίας μια ημέρα μερά τον θάνατο της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα το άλμπουμ The Ultimate Collection από 4.99 λίρες πήγε 7.99 λίρες και το άλμπουμ Whitney: The Greatest Hits από 7.99 λίρες σκαρφάλωσε στις 9.99 λίρες Αγγλίας. Αργότερα την ίδια μέρα οι τιμές επανήλθαν στην πρώτη τους τιμή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Sony εχθές αναφέρει, “Whitney Houston product was mistakenly mispriced on the UK iTunes store on Sunday. When discovered, the mistake was immediately corrected. We apologize for any offense caused.”

, Sony, Απολογείται για την άνοδο της τιμής των άλμπουμ της Whitney Houston στο iTunes

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex M

Δεν την λες και ανεξηγητη… Αφου ανεβηκε η ζητηση να μην ανεβασουν την τιμη? Απλα εφαγαν πολυ κραξιμο που “εκμεταλλευτηκαν” τον θανατο της, και απλα εβγαλαν μια ανακοινωση να δικαιολογηθουν. Τραγικοι ειναι!!

Alex

Κλασική Sony..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.