Πέθανε ο Steve Jobs

H Apple ανακοίνωσε ότι έφυγε από τη ζωή ο συνιδρυτής της και μέχρι πρόσφατα CEO, Steve Jobs. Μια λιτή πρώτη ανακοίνωση αλλά και ένα γράμμα από τον φίλο του και τωρινό CEO Tim Cook αρκούσαν για να βυθίσουν στο πένθος όχι μόνο τα εκατομύρια fans της εταιρίας αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας τεχνολογικής κοινότητας που χάνει σήμερα ένα οραματιστή.

Η κεντρική σελίδα της Apple www.apple.com έχει αυτή τη στιγμή την παρακάτω φωτογραφία στην κεντρική σελίδα.
, Πέθανε ο Steve Jobs

Η ανακοίνωση του Tim Cook για το θάνατο του Steve Jobs

Team,
I have some very sad news to share with all of you. Steve passed away earlier today.
Apple has lost a visionary and creative genius, and the world has lost an amazing
human being. Those of us who have been fortunate enough to know and work with Steve have lost a dear friend and an inspiring mentor. Steve leaves behind a company that only he could have built, and his spirit will forever be the foundation of Apple.
We are planning a celebration of Steve’s extraordinary life for Apple employees that will take place soon. If you would like to share your thoughts, memories and condolences in the interim, you can simply email rememberingsteve@apple.com.
No words can adequately express our sadness at Steve’s death or our gratitude for the opportunity to work with him. We will honor his memory by dedicating ourselves to continuing the work he loved so much.

Tim

Ο Steve Jobs παρουσιάζει το πρώτο iPhone το 2007.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

105 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konb

μεγάλος άνθρωπος και πρέπει να υπάρξουν αρκετοί μιμητές του. Επιτέλεσε έργο και ήταν ένας από τους ανθρώπους που φέρανε την τεχνολογία (γενικότερα) εδώ που βρίσκεται τώρα.

Iakovos

Ενα τεραστιο ευχαριστω σε ενα θρυλο…μεσα απο τα μοναδικα προιοντα σου, γεμιζω χαρα, περηφανια, εμπνεομαι και γενικα απολαμβανω ολα οσα εχεις προσφερει στην ανθρωποτητα…ειμαι το λιγοτερο…ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΟΣ 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Paul

Θα μείνει στην ιστορία για της καινοτομίες του και την προσφορά του στην apple

Panagiotis G

όχι και η καλύτερη είδηση με το που ξυπνάει κάποιος. Πραγματικά κρίμα αν και αναμενόμενο από τη στιγμή που έφυγε από τη θέση του CEO. μακάρι να είναι καλά εκεί που θα πάει και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι τα βήματα του έτσι ώστε όλοι να απολαμβάνουμε καλύτερα προιόντα

lorentzos

μεγαλη απώλεια για εναν ανθρωπο που εβλεπε μακρια και προσφερε κατι διαφορετικο στην αγορα με τα προϊόντα του κριμα θα τον θυμόμαστε παντα για τα iphone του!!!!

kostis

αν και δεν συμπαθω την απλ αισθανομαι σοκαρισμενος….RIP STEVE….

nasos

Σταναχωρηθηκα πολυ γιατι αυτον τον ανθρωπο τον ειχα ως προτυπο.κριμα!!!

stavros

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΜIA ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ. R.I.P.

manolis Tsagkarakis

RIP Steve… 🙁

Diamantius

Ο κόσμος έχασε έναν μεγάλο οραματιστή. Η σημερινή είδηση πρέπει να μας θλίβει όλους, ανεξάρτητα από την προτίμησή μας ή όχι στα προϊόντα της Apple.

Kudos και στην Google για τον λιτό και διακριτικό φόρο τιμής στον Steve Jobs, με link στο site της Apple στην πρώτη σελίδα του google.com.

Dimos

Πόπο, τι ξύπνημα και αυτό..Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Τελικά είναι αλήθεια:((…Δεν έχω να πω τίποτα…Για πάντα στις καρδιές μας…

Ιωάννης Π.

Απο τους κορυφαίους της τεχνολογίας. RIP

Vangelis

Ημέρα πένθους για όλους οσους ασχολούνται με τον χώρο της τεχνολογίας…

R.I.P.

Iraklis

RIP Steve. 🙁

Απόστολος Ν.

Ένα λαμπρό αστέρι της τεχνολογίας έσβησε σήμερα και η ημέρα μας έγινε ποιώ σκοτεινή.
Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Marios

R.I.P Steve…Πραγματικα χαρισματικος και οραματιστης, σπουδαιος ηγετης.

Vasilis

Ένας άνθρωπος που έφυγε πλέον ποιο ψιλά και από την Apple. Άξιος πραγματικά με τρομερά χαρίσματα και παράδειγμα ανθρώπου προς μίμηση. Ελπίζω να εμφανιστούν και άλλοι άξιοι σαν εσένα.

Nick

Τι να πω,νομιζα επροκειτο για φαρσα οταν το ειδα καπου αλλου γραμμενο…Πολυ κριμα,ανθρωποι σαν τον Steve πρεπει να ζουνε οσο το δυνατον περισσοτερο για να μαθαινουν οι υπολοιποι οσα περισσοτερα γινεται…R.I.P. Steve Jobs,you will be missed…

GREG

Καλό ταξίδι Steve…
https://www.youtube.com/watch?v=dX9GTUMh490

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πω πολυ κριμα ο ανθρωπος.. Και ηταν και πολυ νεος.. Κριμα.. Οσο και να μην ημουν ποτε fun της apple παντα τον ειχα για προτυπο επιχειρηματια τον steve jobs..Απο τους ικανοτερους του ειδους του..

γιανννης

καλο ταξιδι steve 🙁

Techfan

Προσέφερε πολλά στον χώρο της τεχνολογίας, αλλά κάποτε όλοι φεύγουν από την ζωή.

Είναι λυπηρό… Τουλάχιστον ελπίζω να έχει μια θέση στον παράδεισο…

Στέλιος Κ

Για όλους εμάς τους 35+ που πρωτοασχοληθήκαμε με τους Η/Υ κοντά στα μέσα της δεκαετίας του 80 η είδηση αυτή προκαλεί θλίψη και μελαγχολία . Ήταν ένας από τους ανθρώπους που μας έκανε να ονειρευτούμε και να αγαπήσουμε περισσότερο τον υπέροχο χώρο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας .

Giannis

Λυπητερα νέα, ο άνθρωπος παλευε χρονια με την υγεία του και τελικά τον νίκησε ο καρκίνος. Κρίμα, πραγματικά..

Γιώργος

Καλά , συντετριμένος δεν είμαι που γράφει κάποιος (μην τα παραλέτε παιδιά) όμως δεν παύω να λυπάμαι για τον χαμό του.Ας ζήσουν οι δικοί του να τον θυμούνται.

Jimis

R.I.P Steve!!!!
We will always remember you!

Frou-frou

Απο καρκίνο στο πάγκρεας πέθανε και ο Θείος μου τον Ιούνιο. Απλά να σας πώ ότι είναι η χειρότερη μορφή καρκίνου και δεν γλυτώνει κανείς. RIP Steve.

geoper2

Κρίμα μπορούσε να συνεισφέρει ακόμα περισσότερα και να ειναι παρόν σε ακόμα μεγαλύτερες τεχνολογικές ανακαλύψεις, το μόνο σίγουρο είναι οτι άφησε ιστορία και δεν θα ξεχαστεί…

Ανδρέας

Όσο έξυπνος, δημιουργικός, πρωτοπόρος, πλούσιος, οραματιστής, αναγνωρίσιμος και όσα και αν έχεις προσφέρει σε αυτό που αποκαλούμαι ανθρώπινη κοινωνία. Αν δεν έχεις την υγεία σου δεν είσαι τίποτα. Ίσως αυτό είναι που λέμε ότι “δεν μπορούμε να έχουμε όλα στην ζωή μας”

gadgetfreak

Η διαφορες σε προτιμησεις οολων μας δεν μας αφηνουν αδιαφορους σε ενα τετοιο γεγονος,ο ανθρωπος παλεψε στην ζωη του και νικησε,παλεψε ομως για την ζωη του και εχασε r.i.p steve……….

Μιχάλης Φ.

Ένας άνθρωπος που, αναμφισβήτητα, σημάδεψε την εποχή του! Rest in peace Steve Jombs!!!

Άλκης

Τον ευχαριστούμε για οτι προσέφερε.Ηταν μια απo τις μεγαλύτερες ιδιοφυίες.
R.I.P

kakadi

RIP Steve.. Kαλο ταξιδι!!

Στρατος

Δεν πήγα ποτε την apple και κάποιες πολιτικές της. Δεν αγόρασα και δεν νομίζω να αγοράσω κάποιο απο τα προϊόντα της για προσωπικούς λόγους. Παρ’ ολα αυτά όταν διάβασα την είδηση ευελπιστούσα να είναι άπλα μια κακόγουστη φάρσα. Πραγματικά κρίμα… RIP

Dami

R.I.P Steve…έφερε την τεχνολογία στα θρανία και τις τσέπες μας.

Antonis

R.I.P Steve Jobs. Τελικα ο καρκινος διωχνει τα πιο αγαπητα μας προσωπα 🙁

Γιώργος Μ.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος αγωνιστής στη ζωή με την ανίατη νόσο που πάλευε και που έβαλε το δικό του λιθαράκι στην τεχνολογική παρακαταθήκη και που πρόσφερε στην ανθρωπότητα αξιόλογα προιόντα με πάθος συμπληρώνοντας με την σειρά του την τεχνολογική βίβλο της πληροφορικής.
Αντίο Steve. καλό ταξίδι.

spyros

Καλο ταξιδι Steve Jobs…

Δημήτρης

Καλό ταξίδι Steve Jobs… Ευχαριστούμε για όλα ….

kostaskardimas

Steve θα σου ειμαστε ευγνωμων σε ολη μας τη ζωη για τα τεχνολογικα σου επιτευγματα..καλο ταξιδι…

panos

Μπορει να μισω την απλ αλλα παντα θαυαζα τον steve jobs. RIP STEVE

FaTaL

RIP

nikos

θλιβομαι απο την θλιβερη ανακοινωση καθως μου ηρθε ξαφνικο καθως ολοι η τεχνονογια που κατεχουμε την οφειλουμε σε αυτον ευχομαι να εισαι καλα και οι κορυφαιες τεχνολογικες σου ιδεες να συνεχιστουν…..σε ευχαριστουμε που εδωσες τα φωτα σου στον κιοσμο της τεχνολογιας η ψυχη σου να αναπαυθει στον παραδεισο….

Teo

O einstein της τεχνολογίας……Aναπαύσου εν ειρήνη Steve!

Francesco

Steve Jobs=τεχνολογία

Dimitris F.

Πλούσιοι και φτωχοί όλοι την ίδια μοίρα έχουμε… RIP

Moui

Για αυτό και το καινούργιο iphone λέγεται 4S. — FOR STEVE —

Λευτερης360

Dimitris F συμφωνω απολυτα και ετσι ειναι στο κατω κατω.
Αμφισβητιτα ενας απο τους μεγαλυτερους οραματιστες και πολυ επιτυχημενος.

panos

κριμα 1 τετοιο μυαλο σαν τον στιβ να πεθανει σε τετοια ηλικια συλυπιτηρια apple ας συνεχισεις να δημιουργεις οπωσ παντα δημιουργουσε ο steve
r.i.p steve

stavros

Στην αρχικη σελιδα της google εχουν γραμμενο απο κατω steve jobs, 1955 – 2011

Γιώργος Τσ.

Πωωω πωωω…δεν το πιστεύω…μόλις γύρισα από το λύκειο, άνοιξα το pc να διαβάσω ειδήσεις και κανένα νέο για τον Παναθηναϊκό και είδα ότι έφυγε από τη ζωή ο Steve…πραγματικά είναι πολύ συγκινητικό…μπορεί να μην τον θυμάμαι γιατί ήμουν παιδί πιο παλιά αλλά ξέρω ότι ήταν ένας θρύλος της τεχνολογίας…δυστυχώς…Αυτός ήταν η τεχνολογία(μαζί με τον Bill..) και τώρα η Apple…Από δω και πέρα σίγουρα η Apple δεν θα έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με παλιά…Αυτό είναι σίγουρο…Όλα τα προϊόντα της ήταν εξαιρετικά και συνεχίζουν να είναι…μένει μόνο να δούμε το μέλλον…

Rest in peace Steve……..

Sakis

Καλα να του γινει!

Γιωργος

κριμα ρε γαμωτοο..ευχαριστουμε..

George

Rip Steve…τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στον τεχνολογικό τομέα της ζωής μας…

KonSammyOmnia7

Πραγματικα η τεχνολογικη κοινοτητα και η Apple εχασε εναν απο τους μεγαλυτερους θαυμαστες της καθως και τον πιο “καλο της φιλο”..!

Λευτερης360

απο τη πεθανε ξερουμε;

Κωνσταντίνος

Συμβαίνουν αυτά.

Antonis

@Λευτερης360 απο καρκινο στο παγκρεας.

I’m proud i’ve met this enormous & passionate geek+ personality most known as “Big Steve”
Nothing more to say about him.. -all i could said already said in a nearby comment of mine
here in Techblog.gr comment url : https://techblog.gr/smallnews/steve-jobs-open-letter-health/
-Good Rest …iMan 😉

Υ.Σ Το screen capture του σημερινου apple.com home page (*taken frm my desktop MacPro)
τα λέει όλα & δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης ..η apple πλέον στερείτε “Official Trademark”
-Screen capture : https://techblog.gr/smallnews/steve-jobs-open-letter-health/ _by Big CEO :’\

Ανδρέας

R.I.P.

Ανδρέας

Λευτερης360 ηταν αρρωστος καρκινο ηπαρ νομιζω μαλον απο αυτο

makis

DONT say RIP legends never die

Ted

Καλό κουράγιο σε όλους μας.αντίο Steve

Passionate, prickly, and deemed irreplaceable by many Apple fans and investors, Steve Jobs made a life defying conventions and expectations!

P.S? Everything else in my comment below text here :
https://techblog.gr/smallnews/steve-jobs-open-letter-health/

With respect | Alessio ✓

Ανδρεας Α.

Με το που ανοιξα το msn και ειδα στο msn today οτι πεθανε εμεινα καπως ετσι :Ο!!!Ειμαι βαθυτατα λυπημενος…Δεν πιστευα ποτε πως πεθαινουν τετοιοι ανθρωποι…R.I.P. Steve…You will always be etched in our memories!!!

MasterX

R.I.P….

tasos

rip steve :'(

dimergr

Οταν του εδωσαν το συκωτι απο ενα παιδι που σκοτωθηκε μιλησε για γενναιοδωρια. Τωρα ποσο γενναιοδωρη ηταν η εταιρεια του με αποθεματικο απο οτι λενε μεγαλυτερο του κρατους της αμερικης κ τιμη στο iphone 600+e το οποιο εχει κοστος καπου στα 150 δολ ας το κρινουν αλλοι. Ειπαμε ηταν πηγη εμπνευσης για πολλους αλλα οχι οτι θα κλαψουμε κιολας…H τεχνολογια με Jobs η χωρις να ειστε σιγουροι πως δεν θα σταματησει να εξελισσεται…RIP

jimmy1992

Τελικά όσα χρήματα και αν έχει κάποιος δεν μπορεί να εξαγοράσει τη ζωή! Απο εδώ και πέρα δεν νομίζω πως η apple θα είναι ίδια!

leathernecks

Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας σας, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε όλοι μας ότι ήταν μια προσωπικότητα που έχαιρε σεβασμού τόσο από φίλους όσο και από εχθρούς.
Καλό ταξίδι …….Steve !!!

Nick_already_exists

🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁… Συνέχεια »

Andreas

Αν και δεν μου αρέσει τόσο πολύ το IOS σαν λειτουργικό συγκινήθηκα και μάλιστα αρκετά…

Iphonias

τον ευχαριστουμε ολοι μας
και apple fanboys αλλα και τα Apple haters.
περα απο τις διαμαχες εισηγαγε πολλες νεες τεχνολογιες (ipad)
αξεχαστος
ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!!!!!!

Nikkos K

Μόλις ξύπνησα μιας και τη νύχτα δεν κοιμήθηκα από το άκουσμα της είδησης. Ήταν αυτό που όλοι γνωρίζαμε ότι θα συμβεί αλλά δεν μπορούμε να πιστέψουμε. Steve ήσουν ένας χαρισματικός ηγέτης, ένας μεγάλος οραματιστής, ένας έξυπνος άνθρωπος και σκληρός αλλά ταλαντούχος επιχειρηματίας. Τα έργα και οι ημέρες του μιλούν από μόνα τους. Σίγουρα οι ιδέες του θα αποτελούν ένα σημείο αναφοράς και για τα επόμενα χρόνια ενώ θεωρώ ότι καριέρα του ως επιχειρηματίας/manager θα αποτελεί στο μέλλον, παράδειγμα στα πανεπιστήμια.

Σε ευχαριστούμε Steve για όλα. Ξεκουράσου και δες όλα αυτά που πρόσφερες.

Σίγουρα η καλύτερη θέση στο iCloud, είναι δική σου.

iceman

μαζι με τον steve jobs πιστευω πως “εφυγαν” και οι καινοτομες ιδεες -βλεπε iphone4s- !!!!!!

Doc77

Απο καρκίνο στο παγκρεας πέθανε αν και δεν έχει σημασία ….δυστυχώς για την εξέλιξη της τεχνολογίας χάθηκε ένας άνθρωπος που ήξερε πως να το κάνει ….. Με τη στάση του έδειξε ότι ολα είναι πιθανά και χάραξε καινούριους δρόμους στα smartphones και όχι μόνο !!! Ελπίζω η apple να κρατήσει έστω λίγο απο το όραμα και τη φινέτσα των προϊόντων που δημιούργησε!!!!να είναι καλα όπου και αν είναι !!!

angelos

Δεν ξέρω τι να πω, η Apple έχασε ένα πατέρα και ο κόσμος ένα σπουδαίο οραματιστή, ήταν ένας από τους θρύλους του ψηφιακού αιώνα, το όνομά του πέρασε στην αιωνιότητα και στο πάνθεον τον ανθρώπων που με τις ενέργειες τους άλλαξαν το κόσμο. Να’ σε καλά Steve, αναπαύσου εν ειρήνη.

petros7

Αν και φανατικός Apple Hater στο άκουσμα της είδησης πάγωσα..
Ο Jobs ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος,ένας οραματιστής και επίσης ένας άνθρωπος που έβλεπε πολύ μπροστά..
Σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες!
R.I.P

chris0v

τι να πουμε νεος ανθρωπος (για να πεθανει) κριμα

giorgos

Απο τους πιο εξυπνους ανθρωπους που υπηρξαν ποτε. Χαρις αυτον και καποιους ελαχιστους ανθρωπους εχει φτασει η τεχνολογια σε αυτο το σημειο. Πιστευω πως το ονομα του δεν θα ξεχαστει ποτε. Ειμαι μολις 16 ετων και δεν νομιζω πως θα τον ξεχασ.ω ποτε. Μια τετοια προσωπικοτητα θα μεινει για παντα στην ιστορια οχι μονο για τα gadgets κτις καινοτομιες αλλα και ως ενα απο τα ατομα που χαρις αυτα εμεις και οι υπολοιπες θα εχουμε την τεχνολογια ως κατι δεδομενο και οχι οπως οι γονεις μου που δεν ξερουν πως να ανοιγουν τον υπολογιστη.

vasilis

Ο Steve Jobs δεν διέφερε από όλους εμ άς, ήταν ένας άνθρωπος που είχε όραμα και με πολύ προσπάθεια και ζήλο κατάφερε να χτίσει την αυτοκρατορία του. Έξυπνοι και ικανοί είμαστε όλοι και το θέμα είναι τι κάνουμε για αυτό. Εγώ λέω να παραδειγματιστούμε από αυτόν τον άνθρωπο και να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε.

Perikles P.

Πιονέρος της υψηλής τεχνολογίας, οραματιστής. Τον ευχαριστούμε………

Θανάσης

R.I.P Steve 🙁

Dami

@Ανδρέα
φυσικά και η τεχνολογία θα συνεχίσει να εξελίσεται,αλλά μιλάμε για έναν άνθρωπο που το 1976 εμφάνισε τον 1ο υπολογιστή “γραφείου” χτίζοντας τις βάσεις για την δημιουργία των οικιακών υπολογιστών με την μορφή που τους γνωριζουμε τώρα,δημιούργησε το itunes ανοίγοντας την αγορά τραγουδιών μέσω ίντερνετ και τελευταίο το iphone το οποίο άλλαξε την έννοια των “smartphone”…οπότε όπως και να το κάνουμε,από τη στιγμή που χρησιμοποιούμε ένα από αυτά τα αγαθά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι έθεσε τις βάσεις για την ανάπτυξη της τεχνολογίας.Οπως παραδεχόμαστε ότι ο Αϊνσταιν πήγε τα μαθηματικά ένα βήμα παραπέρα(και ας χρησιμοποιούσε τύπους του Καραθοδωρή) έτσι και ο Jobs πήγε την τεχνολογία ένα βήμα παραπέρα
Υ.Γ : Συγνώμη για την μακροσκελη απαντηση :/

Κώστας

Μπορεί να μην πήγαινα καθόλου τα προϊόντα της Apple αλλά όχι και τον Steve Jobs…Πιστεύω ήταν σπουδαίος άνθρωπος και κατάφερε να φτάσει την τεχνολογία πολύ ψηλά με τις ιδέες του…έσπασε την μονοτονία των windows και με το mac OS έκανε θαύματα.

Και θέλω να παραδεχτώ πως δεν πήγαινα τα προϊόντα της Apple και συγκεκριμένα το iPhone λόγω του ότι δεν μπορούσα να έχω ποτέ ένα λόγω της τιμής του και λόγω μερικών περιορισμών όπως τα bleutooth…Ότι και να λέω ξέρω πως τα προϊόντα ήταν άριστα και από πλευρά λογισμικού και κατασκευής.

R.I.P Steve Jobs :'(

konsoulito

R.I.P. Steve Jobs

Παναγιώτης

Αντρέα ΕΛΕΟΣ ! Όχι ο Αϊνστάιν ένα βήμα τα μαθηματικά ! Μην το ξαναπείς ποτέ αυτό . Τη φυσική ίσως ! Διάβασε για τα 4 δευτερόλεπτα , τελευταία ανακάλυψη που ίσως βγάλει λάθος τη θεωρία σχετικότητας . Δεν έχω κάτι με τον Αϊνστάιν. Όσο για τον Steve πραγματικά πανέξυπνος και καινοτόμος …

bakchr

Είναι κρίμα να χάνονται τέτοια μυαλά…R.I.P Steve !!

Ελπίζω, οι διάδοχοί του να του μοιάσουν, έστω και λίγο…

Δημητρης

Συλληπητήρια

Steve was passionate, prickly, and deemed irreplaceable by many Apple fans and investors, Steve made a life defying conventions and expectations.The world has lost a visionary and Apple it’s trademark unique symbol.Had passion for excellence & anyone who has ever touched an Apple product agree with me for sure.Steve Jobs was irreplaceable, but he will inspire people for generations , to innovate, to tackle great challenges, to do what you love, to change the world & his innovative spirit and remarkable accomplishments will forever be remembered by people around the world.Steve was something more than genius who will be remembered with Edison and Einstein, and whose ideas will shape the world for generations to come. Again and again over the last four decades, Steve Jobs saw the future and brought it to life long before most people could even see the horizon and he uniquely combined an artists touch and an engineers vision to build an extraordinary company.One of the greatest American leaders in history past who and I am confident his legacy will continue to energize the industry for many years to come because his spirit will carry on, and it will inspire all of us to achieve more.… Συνέχεια »

mokmo

Μας πρηξατε λεβεντες, ελεος με την αγιοποιηση του. Πεθανε η νταιανα,πεθανε ο τζακσον , πεθανε η γουαινχαουζ, πεθανε ο τζομπς.Ε λ ε ο ς . Φτανουνε οι αγιοποιησεις, χανει το κινημα του υλισμου και του καταναλωτισμου τους γκουρου του κα θα τους κλαιμε εμεις? Πιο πολυ στενοχωρηθηκα οταν πεθανε η γειτονισσα, ηταν και καλη κυρια. Παναγιωτη μερακλη ο Αινσταιν εχει πατεντα στη βελτιωση των ψυγειων και πανω σε ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ του οπως π.χ. η εξηγηση του φωτοηλεκτρικου φαινομενου για το οποιο πηρε Νομπελ βασιζεται ολο το οικοδομημα των ηλεκτρονικων που σημερα χρησιμοποιεις. Ο τζομπς ηταν ενας πετυχημενος πωλητης-διαχειριστης τιποτα αλλο, οχι εφευρετης. Ο αλλος ο λεβεντης , με το ψευδωνυμο που θυμιζει τα γνωστα ιταλικα κουζινικα, εδω μας πεθανε στα αγγλοφωνα σχολια.Εχει και ειδικο σχολιο για το που κανει συγκεντρωτικα τις αναρτησεις του, ελεος Κωστα.Ειναι σαν την ταινια με την κυρια που πηγαινει σε ολες τις κηδειες απο συνηθεια και κλαιει.Να ευχαριστεις τον Τεσλα που εχουμε το εναλλασομενο ρευμα και δεν περασε του εντισον για το συνεχες. Τον τζομπς τον ποναει μονο η οικογενεια του, συλληπητηρια σε αυτους λοιπον. Οι υπολοιποι κλαψτε και αγιοποιηστε την εμπορικη του εικονα. Απο βδομαδα σκαστε και την επομενη 700αρα. Υπ’οψην επειδη η κανονια της χρεωκοπιας… Συνέχεια »

Techfan

@mokmo

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά ο cVlachakis έπρεπε να το αναρτήσει ως σχολιαστής των τεχνολογικών τεκτενόμενων αλλά και ως δημοσιογράφος γενικότερα.

Ναι μεν δεν ξέρουμε το ποιόν του (χαρακτήρας κλπ), αλλά έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος με μοιαλό (ακόμα και για να βγάλεις τόσα λευτά μυαλό θέλει… όχι μόνο συγκυρίες).

Λίγο υπερβάλλεις όμως, γιατί αν ακολουθήσουμε κατά γράμμα αυτά που λες, ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ… που έφερε επανάσταση στον ελ. κινηματογράφο.

Dimos

mokmo αν δεν εχουμε να φαμε θα μας δανεισεις εσυ ρε φιλε.σιγα το πραμα..

Dami

@mokmo
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα είπες και ειδικά στο τελευταίο περί χρεωκοπίας(αν και μαθηματικά έχουμε ήδη χρεωκοπήσει) αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε σε αυτό το blog για να ενημερωνόμαστε και να συζητάμε.Το αν θα πάει κάποιος να αγοράσει αύριο το iphone 4S ή το GS2 δεν νομίζω να μας αφορά(προσωπικά δεν με νοιάζει κιόλας).Περί της αγιοποίησης που είπες,λάθος λέξη…πιο πολύ θαυμασμό για το τι μπορεί να καταφέρει ένας άνθρωπος με σκληρή δουλειά και επιμονή θα το χαρακτήριζα 🙂

babisrs

R.I.P STEVE

Viktor

@mokmo Ωραια και τωρα τι το παιζεις εξυπνος?Αν δε ξερεις τι εχει κανει αυτος ο ανθρωπος μη μιλας για αυτον.Και δε φταιμε εμεις αμα εισαι φτωχος για αυτο βγαλε αλλου τα αποθημενα σου σε κανα blog οικονομιας.Χαλας την εικονα του αρθρου troll.

Ceron

Απεβιωσε λεει ο κοσμος ρε παιδια!

Βασίλης

Rest In Peace Steve… R.I.P 🙁

Γιώργος

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον mokmo!
Μάγκες , ορισμένοι χαλαρώστε! Δεν ήτανε και πατέρα σας στο κάτω-κάτω.Αν κάνετε έτσι για τον χαμό του jobs , τότε τι θα κάνετε όταν χαθεί κάποιο αγαπημένο κοντινό πρόσωπό σας? (Μακρυά από εμάς αλλά μέσα στην ζωή είναι και αυτό το σενάριο) Θα αυτοκτονήσετε???
Διαβάζω σχόλια σε πολλά άλλα φόρουμ και blogs και με πολλούς γελάω και κλαίω μαζί.Και δεν είναι θέμα για να γελάς αυτό , πρόκειτε για τον χαμό ενός ανθρώπου.

giorgaras

Παντα μισουσα την APPLE αλλα παντα ο STEVE JOBS ηταν το προτυπο μου

-Updated info

Deticated 2 big Steve : https://twitpic.com/6wglj4/full | Respect

Vassilis Papathanasiou

R.I.P Steve!

Jim C.

😭

Jim C.

😭🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.