Strategy Analytics: Στη Microsoft το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας ερευνών, Strategy Analytics, η Microsoft προβλέπεται ότι θα πάρει το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019. Για αρκετά τρίμηνα οι αναφορές των εταιρειών δείχνουν ότι η συγκεκριμένη αγορά συρρικνώνεται και σε αυτό έχουν παίξει ρόλο τα λεγόμενα phablet (smartphones με μεγάλες οθόνες).

Όσον αφορά στο OS της Microsoft, αν και το Android έχει τη μερίδα του λέοντος, η ίδια απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες και εταιρείες. Τα στοιχεία της Strategy Analytics δείχνουν ότι οι αποστολές Windows-based tablets αυξήθηκαν κατά 58% τους πρώτους 9 μήνες του 2015, σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα το 2014. Εκτιμάται ότι κατά την περίοδο των γιορτών η Microsoft θα τα πάει ακόμη καλύτερα. Μέχρι το τέλος του 2015, οι αποστολές των Windows tablets προβλέπεται ότι θα φτάσουν τα 22 εκατ.

Μελλοντικά, οι ερευνητές προβλέπουν ότι τα Windows tablets θα συνεχίσουν να κερδίζουν όλο και περισσότερους επαγγελματίες. Προς τα τέλη της δεκαετίας η Microsoft θα έχει το 18% της αγοράς, η Google το 59% (από το 68% που έχει σήμερα) και η Apple θα ανέβει κατά μια μονάδα στο 23%.

windows tablets 18 percent by 2019, Strategy Analytics: Στη Microsoft το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019

windows tablets 18 percent by 2019, Strategy Analytics: Στη Microsoft το 18% της αγοράς των tablet μέχρι το 2019

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Εάν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του 18%, θα είναι σαν να έχει το 30% τουλάχιστον για να μην πω περισσότερο, των κερδών.

Και αυτό γιατί η Microsoft πουλά μόνο ακριβές και ποιοτικές συσκευές, δηλαδή «premium».

Και αυτό είναι που ενδιαφέρει τις εταιρίες. Τα άλλα ποσοστά είναι για να πλακώνονται οι πιτσιρικάδες, «εγώ την έχω μεγαλύτερη, όχι εγώ» κτλ.

_Junkermann

Darth

sure… πως οχι… δλδ προβλεπουν οτι ξαφνικα ολοι εχουν γινει πανππλουτοι και θα σκανε 1000 ευρω με το καλυμερα

Γιάννης

Στα tablet ειδικά στα μεγάλα από 10″ και πάνω αξίζει να έχεις windows. Και υπάρχουν και ένα κάρο σοβαροί κατασκευαστές όπως HP , Acer , Asus , Lenovo κτλ.

Sotiris

Αν πέσουν οι τιμές στο μέλλον δεν βλέπω το λόγο να μην γίνει. Τα full windows είναι άλλη ιστορία από τα ανάπηρα wp.

iPnos

@Junkermann

Η πρόβλεψη του 18% αφορά γενικά τα tablets με λειτουργικό σύστημα Windows, και όχι μόνο αυτά που κατασκευάζει η Microsoft. Και εννοείται πως σε αυτά περιλαμβάνονται και πολλές χαμηλού κόστους επιλογές. Άρα, αυτό με το 30% των κερδών, προφανώς, δεν ισχύει. Θα ίσχυε μόνο σε περίπτωση που μιλάγαμε αποκλειστικά για τα Surface.

nikolasV

Windows 10 σε PC + Windows mobile 10 = λύσεις για επιχειρήσεις με Universal εφαρμογές by Microsoft, Office 365, Skype και λοιπές εφαρμογές για παρουσίαση εγγράφων σε οθόνες συνδεδεμένες με Wi-Fi….. διαθέσιμες σε υπολογιστή -Tablet όσο και σε Windows 10 κινητό, δωρεάν. τα καλυτέρα έρχονται……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.