Techblog συναντήσεις με συναδέλφους από διεθνή μέσα τεχνολογίας

Για 3 ολόκληρες ημέρες το Techblog ζούσε και ανέπνεε μέσα στην καρδιά της τεχνολογίας και της διεθνής έκθεσης MWC 2013 στη Βαρκελώνη. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και με τα χρόνια έχουμε αποκτήσει φίλους και γνωστούς από τη διεθνή σκηνή τεχνολογικής ενημερώσης. Επικοινωνούμε με email αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούμε.

Φέτος γνώρισα από κοντά την Myriam Joire (@tnkgrl) από το Engadget.com με την οποία οι ατάκες μας συνοδεύουν την ολοσέλιδη διαφήμιση του Sony Xperia Ζ που τρέχει αυτές τις μέρες στις ελληνικές εφημερίδες, τον Phil Nickinson (@philnickinson) από το AndroidCentral.com που του είπα ότι από κοντά φαίνεται πιο αδύνατος και χάρηκε αλλά και τα παιδιά από το BGR.com που είναι μεγάλα παλικάρια και ρίξαμε πολύ γέλιο!

Πολύ σημαντικό και συγκινητικό για μένα; H Myriam και ο Phil το γνωρίζουν το Techblog από τα διάφορα αποκλειστικά που έχουμε βγάλει κατά καιρούς. Η τεχνολογία μας ενώνει 🙂

Technical editors, Techblog συναντήσεις με συναδέλφους από διεθνή μέσα τεχνολογίας

Technical editors, Techblog συναντήσεις με συναδέλφους από διεθνή μέσα τεχνολογίας

Technical editors, Techblog συναντήσεις με συναδέλφους από διεθνή μέσα τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

@Κώστα, πάντα επιτυχίες!
Αν αλλάξεις και το site λιγάκι για να γίνει λίγο πιο όμορφο και αν βάλεις και κανένα να σου το μεταφράζει στα Αγγλικά, θα κάνεις πολλά βήματα παραπάνω.

skace13

Μεγαλη μορφη η Myriam,μεγαλη γνωστης του αντικειμενου της.

Panagiotis G

η Myriam? χα χα νόμιζα τόσο καιρό ότι ήταν άντρας :O
πάντως όντως μεγάλη μορφή!

P@NOS

Πω ρε φίλε και εγώ άντρας νόμιζα ότι ήταν… Πολύ καλή δουλειά Κώστα συνέχισε έτσι, συγκρινεσαι άνετα με όλα τα ξένα site….

Δημήτρης

Εγώ τόση ώρα έψαχνα να βρω ποιά είναι η Μίριαμ!! Δεν έβλεπα καμία γυναίκα!!!

Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα…!

Πανος.Λαστ

Η καλη δουλεια επιβραβευεται 😉

Johnny

Καθημερινά παρακολουθούμε μανιωδώς techblog, το βράδυ ελέγχουμε androidcentral και μεσα στην εβδομαδα από το nexus μας ακούμε androidcentral podcast! Μπράβο techblog!

Mandoctor

Και εις ανώτερα Κωστή! Αυτο που είπε ο Πανος.Λαστ ισχύει 100%!!

Vasilis_G

Κώστα πάντα επιτυχίες ,αλλά ρε παιδί μου λίγο ψιλοgeek η “παρέα” στις φώτο….Βασικά μου θυμίζει Την εκδίκηση των Nerds ….για όποιον θυμάται…. GZ Techblog.gr

Giorgos

O Tarantino στην τελευταια φωτο ειναι πριν ή μετα τo Oscar?

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ.ΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ!!!

Αποστόλης Ρόδος

Μπράβο σου Κώστα… συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

okman

Ωραία χωρίστρα στο μαλλί έχει στην πρώτη φώτο…!

giorgio

Φτου φτου, είσαι κούκλος, χεχε :-))))

Τώρα, κάποιες παρατηρήσεις για να γίνει ακόμα καλύτερο το σάιτ που είναι το πρώτο που ανοίγω κάθε μέρα:

1. Δεν υπάρχει mobile version και αυτό πρέπει να αλλάξει! πιστεύω πως θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί μου. Αν είχαμε όλοι τάμπλετ θα ήταν αλλιώς αλλά ακόμα και στο S3 μου με τις 4,8 ίντσες, χρειάζεται.

2. Μου αρέσει το layout, αλλά νομίζω ότι μετά από κάποια χρόνια που έχει παραμείνει το ίδιο, πρέπει να υπάρξει μια *μικρή* ανανέωση. Όχι στις μεγάλες αλλαγές όπως του Gizmodo που εξ αιτίας αυτών σταμάτησα να το επισκέπτομαι..

3. Το #3 δεν είναι παρατήρηση αλλά ένα μεγάλο μπράβο για τον χαρακτήρα και το ήθος σου, που βγαίνει και στο μπλογκ. Μόνο αυτό έχω να πω.

lorentzos

Μπράβο Κώστα πάντα επιτυχίες, αλλά και ένα λίφτινγκ το χρειάζεται το techblog…..

Γιάννης

@Κώστα Η μπλούζα στη τελευταία φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά. Respect

Vangelis

Κώστα εγώ πιστεύω πως δεν χρειάζεται λίφτινγκ η ιστοσελίδα , γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να ναι αρνητικό, η γνώμη μου είναι να παραμείνει έτσι όπως είναι και το έχουμε μάθει. Σε λίγο καιρό θα γίνει και κλασσικό!
Κάποιες φορές δεν είναι καλό να αλλάζεις/πειράζεις τη συνταγή της επιτυχίας.

gek

Ρε συ Κώστα, στην πρώτη φώτο από πίσω αριστερά είναι ο Κωφόπουλος ;

teo

ολα τα λεφτα ειναι η μπλουζα TIP ΚΩΣΤΑ ALSOS……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business newsletter Sony Sony VAIO

H Sony ακούγεται ότι θα πουλήσει το τμήμα VAIO υπολογιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης η Sony ετοιμάζεται να πουλήσει το τμήμα με τους υπολογιστές VAIO σε μια ιαπωνική κοινοπραξία εταιρειών κρατόντας ένα μικρό ποσοστό και αποσύροντας εντελώς το brand από χώρες που δεν έχει καταφέρει να γίνει γνωστό. Η Sony έχει ενημερωθεί αλλά δεν θέλησε να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει τις […]

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Sony Xperia Z1 Compact ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Sony Xperia Z1 Compact με οθόνη 4.3 ίντσες HD και κάμερα 20.7 Megapixel. Το Z1 Compact είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και NFC, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και τρέχει Android 4.3 Jelly Bean. Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες με τιμή 549 […]