Techblog Eshop: Δώρο καπελάκι Techblog με αγορές άνω των 29,90€

Εχθές το πρωί παραλάβαμε την πρώτη παρτίδα με καπελάκια Techblog και από σήμερα είναι διαθέσιμα στο Techblog Eshop, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Techblog! Για να γιορτάσουμε τα πρώτα μας βήματα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σας το κάνουμε δώρο.

Επισκεφτείτε το Techblog Eshop, επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για smartphones και tablets που εμπλουτίζεται διαρκώς, βάλτε στο καλάθι προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 29,90 ευρώ και πάρτε δώρο καπελάκι Techblog και δωρεάν τα μεταφορικά!

Η τεχνολογία μας ενώνει και μας προστατεύει!

Techblog Eshop: Δώρο καπελάκι Techblog με αγορές άνω των 29,90€, Techblog Eshop: Δώρο καπελάκι Techblog με αγορές άνω των 29,90€

Techblog Eshop: Δώρο καπελάκι Techblog με αγορές άνω των 29,90€, Techblog Eshop: Δώρο καπελάκι Techblog με αγορές άνω των 29,90€

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peristeri

καλοφορετα να ναι!!!

jonjon

To μοντέλο ποιό είναι;

Γιαννης

αρε κωστα στη φωτο εισαι badass!

Μιχαλης

Κινητά θα έχουμε?

kateriniotis

Καλή αρχή και καλές δουλειές!
Βάλε και για περισσότερα μοντέλα αξεσουάρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Techblog Eshop

Τι προϊόντα θα θέλατε να έχει περισσότερο το Techblog Eshop

Το Techblog Eshop έχει ανοίξει τις πύλες του και σας ευχαριστούμε πολύ τόσο για τα θετικά σας σχόλια όσο και για τις πρώτες σας αγορές! Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε επιλεγμένα προϊόντα σε καλή τιμή μαζί με άμεση και άψογη εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά τους.

Business Techblog Eshop

Techblog Eshop: Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Techblog

Το σκεφτόμασταν καιρό και πλέον είναι γεγονός! Αγαπητοί Techbloggers αυτό είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του Techblog, το Techblog Eshop με επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρ για smartphones και tablets, παράδοση σε 24-48 ώρες και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 29,90 ευρώ και πάνω.