Το Techblog εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέες στήλες

Εδώ στο Techblog δεν καθόμαστε σε ησυχία! Μας αρέσει να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να ξαπλώνουμε το βράδυ χαρούμενοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει το πρωί. Έτσι προχωράμε εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό μας με νέες στήλες και συνεργασίες με συναδέλφους που τιμούν εδώ και χρόνια με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό την πένα τους.

Νίκος Καϊμακάμης
Εδώ και μερικές εβδομάδες θα έχετε παρατηρήσει ένα νέο πρόσωπο που γράφει καθημερινά νέα τεχνολογίας εδώ στο Techblog. Είναι ο συνάδελφος Νίκος Καϊμακάμης με πολυετή πείρα σε ελληνικά περιοδικά τεχνολογίας αλλά και συγγραφικό έργο (www.nikosk.gr). Ο Νίκος έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Πολιτική Επικοινωνία, έχει διατελέσει Διευθυντής Σύνταξης στο περιoδικό Connecting και αρθρογραφεί στο περιοδικό T3. Κάθε Παρασκευή μεταξύ άλλων ο Νίκος θα επιμελείται και τη νέα στήλη Apps Week Report συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εφαρμογές για smartphones και tablets.

Θανάσης Βέμπος
Τον Θανάση Βέμπο τον γνωρίζετε. Εδώ και ένα χρόνο κάθε Τετάρτη έχει τη δική του στήλη στο Techblog, το Space News Report με διαστημικά νέα. Συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής, παρακολουθεί συστηματικά τα διεθνή διαστημικά προγράμματα πάνω από τριάντα χρόνια ενώ έχει γράψει εκατοντάδες σχετικά άρθρα και τέσσερα βιβλία με αμιγώς “διαστημικό” περιεχόμενο. Τον Θανάση τον γνωρίζω και τον διαβάζω από το 1999 μέσα από τα άρθρα του στο περιοδικό Πτήση & Διάστημα. Για το πολυσχιδές έργο του ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του www.vembos.gr.

Βαγγέλης Βασιλόπουλος
Ο Βαγγέλης Βασιλόπουλος είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός, MSc, με εξειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες. Ασχολείται ενεργά με την τεχνολογία σαν μηχανικός πάνω από είκοσι χρόνια γράφοντας συμβουλευτικά άρθρα και δοκιμάζοντας μηχανήματα. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τα περιοδικά RAM και Hi-Tech. Κάθε Δευτέρα ο συνάδελφος Βαγγέλης θα επιμελείται τη νέα στήλη του Techblog, Tech how-to με οδηγούς για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Βαγγέλη Βασιλόπουλο στο www.digitalliving.gr.

Συνοψίζοντας, κάθε εβδομάδα θα έχουμε 3 στήλες:
Tech how-to Κάθε Δευτέρα με τον Βαγγέλη Βασιλόπουλο
Space News Report Κάθε Τετάρτη με τον Θανάσση Βέμπο
Apps Week Report Κάθε Παρασκευή με τον Νίκο Καϊμακάμη

Και φυσικά οι σταθερές αξίες του Techblog:
Πίνακας Αναβαθμίσεων για να ξέρεις πότε και αν θα αναβαθμιστεί το κινητό ή το tablet σου.
Techblog Workshop συχνές συναντήσεις φίλων και μελών του Techblog και της τεχνολογίας.
Αγγελίες για να πουλήσεις αλλά και να αγοράσεις μεταχειρισμένα smartphones και tablets.
TechblogTV το μεγαλύτερο κανάλι με hands-on video τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Για τον cVlachakis (εχμμ… για ‘μένα δηλαδή!), μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.costasvlachakis.gr

, Το Techblog εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέες στήλες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα, αγαπάμε Techblog!

pangian

μπραβο σε ολους!!! αγαπαμε Techblog!!! Η καθημερινη μας ενημερωση!!!

Lambros

Μπράβο σε όλη την ομάδα του Techblog.gr που συμβάλει στη καθημερινή μας ενημέρωση.Αγαπάμε Techblog.gr!!!

George

Μια ανανέωση ήταν… αναγκαία! Ευχαριστούμε

Σκωτσέζος

Ένα μεγάλο καλως ήλθατε στα νέα μέλη της ομάδας. Ό,τι καλύτερο για το μέλλον, περιμένουμε πολύ δυνατά πράγματα από όλους!

charis

μπραβο παιδια !! Καλη επιτυχια… και καλο ξεκινημα στα παιδια.

Διακόπτες Legrand

Συγχαρητήρια για την ομάδα σας.
Καλή δύναμη και πάντα φρέσκα νέα

Rad

Το πρωτο site που ανοιγω με το που ξυπναω! Καλη συνεχεια παιδια!!

Kostas

Keep walking!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones featured poll Techblog

Ποιο form-factor πιστεύετε ότι είναι το μέλλον των smartphones; [Poll]

Ψηφίστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα και ο δικός σας “νικητής” θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Games featured PlayStation 5 poll

Αυτές είναι οι προτιμήσεις σας για τη νέα γενιά κονσόλων [Αποτελέσματα poll]

Οι αναγνώστες του Techblog.gr ψήφισαν τις δικές τους αγαπημένες next-gen κονσόλες και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.