Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Αυτοκίνητα

Στο Techblog αγαπάμε τα κινητά όπως αγαπάμε και τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν έτσι σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας και ζητάμε από εσάς τους φίλους τις τεχνολογίας να βάλετε όλη τη μαεστρία σας και να μας στείλετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας.

update: Αποτελέσματα. Οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν!

Το θέμα του πρώτου μας διαγωνισμού είναι “Αυτοκίνητα”. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κινητό και application φωτογραφίας κατά τη λήψη. Δεν είναι απαραίτητο το κινητό σας να έχει την καλύτερη κάμερα, για εμάς περισσότερο θα παίξει ρόλο η αίσθηση της φωτογραφίας και όχι τόσο η ποιότητα της.

Δεν θα πρέπει να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στον υπολογιστή. Οπως την τραβήξετε στο κινητό, στείλτε την απευθείας εδώ photo [at] techblog.gr ή αν δεν έχετε ίντερνετ στο κινητό, περάστε την στο υπολογιστή και στείλτε την από εκεί. Στο email να αναφέρετε το όνομά σας, την περιοχή σας και το μοντέλο του κινητού.

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, τραβήξτε μπόλικες φωτογραφίες αλλά στείλτε μας μόνο μια, την καλύτερή σας. Δώρα δεν θα έχει αυτός ο διαγωνισμός (αν βρούμε σπόνσορα, θα αποκτήσει). Η καλύτερη φωτογραφία μαζί με τις τέσσερις υπόλοιπες καλύτερες συμμετοχές θα δημοσιευτούν εδώ στο Techblog.

, Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Αυτοκίνητα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DaMigz

διευκρίνηση παρακαλώ,
ok, όχι PC. Μικροδιορθώσεις ή ακόμα και παρεμβάσεις τύπου ρετρό, vignetting, κ.α. με τα app του κινητού επιτρέπονται ;

😀

sdaoulas

Κωστα προς τι η επιλογη του σκαραβαιου στο αρθρο? Απλα ρωταω απο περιεργια, μη το παρεις στραβα.

sdaoulas

το σκεφτομαι, αν βγαλω καμια φωτο ετσι που να μου κανει κλικ (χωρις οποιαδηποτε επεξεργασια, γιατι γνωριζω και το Photoshop αρκετα αρκετα καλα) θα την στειλω. Ελπιζω να εχει πολλους συμμετεχοντες να δουμε πολλες φωτο, να κρινουμε, να κριθουμε, να γελασουμε, να εντυπωσιαστουμε, να να να…..

Alessio

Πάρτε το SmartPhone σας και επισκεφθείτε τα εκθέματα κλασικών αυτοκινήτων που φιλοξενούνται στο 3ο Επίπεδο του εμπορικού κέντρου RIVER WEST από το Τεχνολογικό Μουσείο ΦΑΕΘΩΝ ,πιστευω ότι είναι μια καλή “φωτογραφική πρόταση” 😉
(* Info about : RIVER WEST είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης – επί της Λεωφόρου Κηφισού και μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη, Ιεράς Οδού και Θηβών – δίπλα από το κατάστημα ΙΚΕΑ!

Map & more here : https://www.riverwest.gr/pos-tha-erthete.aspx )

Alessio

Iasonas

Μέχρι πότε θα είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός?

Iasonas

Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

θα συμμετάσχω και εγώ.

zac

Mπορουμε να στειλουμε οσες φωτο θελουμε?? η εχει οριο ?

TechviewGr (Iphonias)

Με ή χωρις πινακηδες…

Γιώργος Τσ.

Τι λέτε..? Θα σας άρεσε μια φωτογραφία του Nash Metropolitan του 1958, σε γαλάζιο και άσπρο χρώμα..!? Το είχε φέρει ο πατέρας μου πριν 2 δεκαετίες από την Αγγλία από μια χωματερή, σε δυο κομμάτια-λαμαρίνες και πριν λίγο καιρό το ολοκλήρωσε καθώς ήταν πολύ δύσκολο να το κάνει “αυτοκίνητο” από τα δύο αυτά κομμάτια…Στην ουσία ήταν ο “σκελετός” του αμαξιού κομμένος στα 2…Είναι εκπληκτικό το αυτοκίνητο και στον κόσμο τα κομμάτια είναι ελάχιστα….(περίπου 150)

Ελπίζω το Xperia Neo V μου, να τραβήξει μια καλή φωτογραφία..!

Spyros

θα προσπαθησω να συμμετασχω και εγω αν βρεθει καποιο αυτοκινητο 🙂

Bakos360

Αν βρω τρόπο να ενσωματώσω το smartphone μου με την φωτογραφική μου τότε η φωτογραφία θα πιάνετε ως φώτο από κινητό?

αστειεύομαι εννοείτε (αν και δεν θα με χάλαγε :P)

κρίμα πάντως που μόνο photos από κιν δέχονται 🙁

michalis_mclaren

Παντως καλο ειναι να γινει ελεγχος στις λεπτομέρειες των φωτο αν είναι από κινητό γιατί με dslr βγαζεις τελείες φωτο αλλα εδω ειναι διαγωνισμός κινητου οποτε ας βγαλουμε ολοι με κινητο.θα βγαλω το χρεπακι μου που ειναι το αντίπαλο δεος του σκαθαριου απο πανω. :Ρ

michalis_mclaren

Αν και ειναι συνεργείο τωρα το θυμήθηκα.Στελνω μια που εχω στο κινητο. Καλη ιδεα παντως και καλη,επιτυχία σε ολους.

Haduuken!

Μπράβο ρε CostaDyne γιαφτο γουστάρουμε τεκμπλογκ, τρελλά ακτίβιτης!

lorentzos

Πιστευω οτι χανουμε την ουσια οπως λεει και ο Κωστας, μια απλη φωτογραφια να ειναι απο το κινητο μας καλο θα ειναι να ειναι καθαρη χωρις εφε ασχέτως μοντελου κινητου και να εχει πολυ φαντασια οχι πολλα mg pixels και πολυ σος για να γλιστράει… Δεν παμε για διεθνη διαγωνισμο!!

John Karakatsanis

Χμμμμ αυτοκίνητα ε? Θα κοιτάξω αν έχω τραβήξει καμιά καλή και θα στείλω..
Θα προτιμούσα διαγωνισμό πχ με αντικείμενο χειμωνιάτικο τοπίο ή κάτι τέτοιο, φωτο πχ που να έχει να κάνει με χειμώνα (μπορεί να είναι από ένα χιονισμένο μέρος μέχρι ένα τζάκι ή μια φωτο στο δρόμο με τρελή βροχή κλπ)!

Pablo Fonseca

Γιωργος Τς @ φοβερο αμαξι και απιστευτα σπανιο..αν βγαλεις καλη φωτο μπορει και να εισαι ο νικητης.. η φωτο μου θα ειναι πολυ κοντα σου χρονολογικα..

argyris

παιδιά τι έγινε με τον διαγωνισμό?
βγήκε νικητής?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Πάσχα

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog και αυτή τη φορά το θέμα μας επίκαιρο, τι άλλο, το Πάσχα! Είτε είστε στο χωριό είτε μείνατε στην πόλη πάρτε το κινητό ή το tablet σας και τραβήξτε όμορφες πασχαλινές φωτογραφίες και στείλτε μας να τις δημοσιέυσουμε στο Techblog και να τις σχολιάσουμε όλοι μαζί.

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Καφές

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog και αυτή τη φορά το θέμα μας είναι o καφές. Λιακάδα προβλέπεται το Σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από το να απολάυσουμε ένα καφέ σε κάποια καφετέρια ή και στην αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού μας. Φωτογραφίστε οτιδήποτε έχει σχέση με τον καφέ, από ένα φραπέ με πλούσιο αφρό, ένα τραπεζάκι με […]

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Φαγητό

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog και αυτή τη φορά το θέμα μας είναι “Φαγητό”. Πάρτε το κινητό ή το tablet σας και φωτογραφίστε μαγειρεμένο φαγητό (όχι γλυκά), μόλις βγαίνει από το φούρνο στο ταψί ή σερβιρισμένο στο πιάτο. Φαγητό με food stylish σε ένα εστιατόριο gourmet ή ένα σάντουιτς από καντίνα αργά το βράδυ. Φωτογραφίστε ακόμα και […]

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Ζώα

Ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας με κινητό, του Techblog ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Η συμετοχή σας αρκετά μεγάλη και το πιο ενδιαφέρον… τα σχόλιά σας για τις φωτογραφίες που αναδείχθηκαν! Αυτή τη φορά το θέμα του διαγωνισμού είναι τα ζώα. Μεγάλα, μικρά, χαριτωμένα ή αγριεμένα, περιμένουμε τις φωτογραφίες σας από το κινητό για να τις σχολιάσουμε όλοι […]