Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Πάσχα

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog και αυτή τη φορά το θέμα μας επίκαιρο, τι άλλο, το Πάσχα! Είτε είστε στο χωριό είτε μείνατε στην πόλη πάρτε το κινητό ή το tablet σας και τραβήξτε όμορφες πασχαλινές φωτογραφίες και στείλτε μας να τις δημοσιέυσουμε στο Techblog και να τις σχολιάσουμε όλοι μαζί.

Χρησιμοποιήστε ότι κινητό έχετε. Δεν θα εξετάσουμε πόσο καλό είναι αυτό ή η κάμερά του. Θέλουμε απλά η φωτογραφία σας να «μιλάει». Μην επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στον υπολογιστή. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, τραβήξτε μπόλικες φωτογραφίες αλλά στείλτε μας μόνο μια, την καλύτερή σας.

Οπως την τραβήξετε με το κινητό, στείλτε την απευθείας στο email photo @ techblog .gr ή αν δεν έχετε ίντερνετ στο κινητό, περάστε την στο υπολογιστή και στείλτε την από εκεί.
Σημαντικό: Στο email να αναφέρετε το όνομά σας, την περιοχή σας, και το μοντέλο του κινητού ή του tablet που τραβήξατε τη φωτογραφία.

Δώρα δεν θα έχει αυτός ο διαγωνισμός, αν βρούμε σπόνσορα, θα αποκτήσει!

Δείτε τις φωτογραφίες από τους προηγούμενους διαγωνισμούς φωτογραφίας Techblog.

, Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Πάσχα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis

Μόλις έστειλα φωτο! 🙂

Panos

Έστειλα και εγώ. (πρώτη φορά :D)

ikostas

Έστειλα κι εγώ… Αλλά μου γύρισε πίσω… 🙁

Mike

μόνο από κινητό ε? 🙁
κ γέμισα μια 16αρα το σκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Καφές

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog και αυτή τη φορά το θέμα μας είναι o καφές. Λιακάδα προβλέπεται το Σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από το να απολάυσουμε ένα καφέ σε κάποια καφετέρια ή και στην αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού μας. Φωτογραφίστε οτιδήποτε έχει σχέση με τον καφέ, από ένα φραπέ με πλούσιο αφρό, ένα τραπεζάκι με […]

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Φαγητό

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog και αυτή τη φορά το θέμα μας είναι “Φαγητό”. Πάρτε το κινητό ή το tablet σας και φωτογραφίστε μαγειρεμένο φαγητό (όχι γλυκά), μόλις βγαίνει από το φούρνο στο ταψί ή σερβιρισμένο στο πιάτο. Φαγητό με food stylish σε ένα εστιατόριο gourmet ή ένα σάντουιτς από καντίνα αργά το βράδυ. Φωτογραφίστε ακόμα και […]

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Ζώα

Ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας με κινητό, του Techblog ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Η συμετοχή σας αρκετά μεγάλη και το πιο ενδιαφέρον… τα σχόλιά σας για τις φωτογραφίες που αναδείχθηκαν! Αυτή τη φορά το θέμα του διαγωνισμού είναι τα ζώα. Μεγάλα, μικρά, χαριτωμένα ή αγριεμένα, περιμένουμε τις φωτογραφίες σας από το κινητό για να τις σχολιάσουμε όλοι […]

Business photo contest

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Αυτοκίνητα

Στο Techblog αγαπάμε τα κινητά όπως αγαπάμε και τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν έτσι σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας και ζητάμε από εσάς τους φίλους τις τεχνολογίας να βάλετε όλη τη μαεστρία σας και να μας στείλετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας.