Techblog RSS feed, Αυστηρά και μόνο ειδήσεις τεχνολογίας

Γνωρίζετε τι είναι το RSS feed; Το ξέρετε ότι χρησιμοποιώντας το μπορείτε να μένετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα και τις δημοσιεύεσεις του Techblog χωρίς να μπαίνετε καν σε αυτό. Ανακαλύψτε το RSS feed και ενημερωθείτε άμεσα για κάθε νέο άρθρο επιλεκτικά από τις κατηγορίες τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν. Feed you technology instincts!

, Techblog RSS feed, Αυστηρά και μόνο ειδήσεις τεχνολογίας

Τι είναι το RSS
Η τεχνολογία RSS (Really Simple Syndication) αποτελεί έναν απλό τρόπο για την αποστολή άρθρων από συγκεκριμένες κατηγορίες του Techblog, χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία συχνών επισκέψεων και αναζήτησης των πληροφοριών αυτών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε στο πρόγραμμα RSS reader – ή στην online υπηρεσία RSS – την κατηγορία των άρθρων που επιθυμείτε να εντοπίσετε, και αυτομάτως αποστέλλονται όλα τα νέα αυτής της κατηγορίας στον υπολογιστή σας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Kats

Aπο το κινητο μου διαβαζω το blog σου μεσω google reader.
Περιμενουμε την εφορμογη android!!

Vassilios

Όπως είπε και ο Nikos Kats έχω το Techblog ήδη στο google reader μου και περιμένω κι εγώ την android εφαρμογή. Αργεί;;;;

Anastasios

Δεν πιστεύω να καταργηθεί το ‘main’ rss της σελίδας ?
Εγώ στα mac χρησιμοποιηώ το RSSOwl . Με βολεύουν οι κανόνες που μπορείς να φτιάξεις για να μοιράζεις τα news ανάλογα με κάποια keywords καθώς και η αποθήκευση των news όταν αυτά με ενδιαφέρουν.
Θα ρίξω μια ματιά και στο NetNewsWire.

πετρος γκετσοπουλος

φτιαξε και μια εφαρμοφη για συμπιαν, ειναι παρα πολυ απλο 🙂 η νοκια μεσα απο μια σελιδα της εδινε την επιλογη, ουτε 5 λεπτα δεν παιρνει 🙂

#FN$#

Πώς νομίζεις πως ενημερώνομαι τόσο καιρό;; 😛
Btw, google reader ftw!

Marios Basileiou

Εγω εχω το brief-extension του firefox που οργανωνει-ενημερωνει ολα τα rss σου και τα διαβαζω σχεδον ολα καθημερινα(ειναι παρα πολλα δυστυχως) αλλα το μονο που διαβαζω σιγουρα ειναι του techblog 🙂 .
Μια προταση για το application, θα ηταν ωραιο να εχει επιλογη να τραβα απο τα rss αναλογα με την κατηγορια που θες(babes,gadgets,kinita ktl) και να ενημερωνεται αυτοματα με επιλογη χρονικου διαστηματος απο εμας. Ετσι θα ηταν και βολικο και δεν θα σπαταλουσε πολλα MB.

Γιωργος Ταχ.

Και εγώ και στο κινητό και στο pc μόνο με rss.

Αναμένουμε την εφαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.