Techblog wants you!

Το Techblog μεγαλώνει, μεγαλώνει με τη συμμετοχή σας. Χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες σχόλια κάθε μέρα στο blog, χιλιάδες ενεργά members στο Facebook, εκατοντάδες followers στο Twitter, εκατοντάδες βίντεο στο YouTube. Μεγαλώνουν οι απαιτήσεις σας, μεγαλώνουν οι απαιτήσεις μας, θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σου.

update: Λαμβάνουμε πάρα πολλά email, δεν θα καταφέρουμε να απαντήσουμε σε όλους σας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

Απαραίτητα:
– Να έχεις ελεύθερο χρόνο
– Να μένεις Αθήνα
– Να αγαπάς την τεχνολογία
– Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις

Με δυο λέξεις: Ψάχνουμε ένα άτομο που αγαπάει την τεχνολογία και έχει τις γνώσεις για να γράφει άρθρα και να απαντάει στα σχόλια των επισκεπτών. Προσφέρουμε χρηματική αμοιβή αλλά δεν θα θέλαμε να είναι αυτό που θα σε παρακινήσει να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Σε συναρπάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστείς μαζί μας, στείλε μας email στο
techblogGR @ gmail.com γράφοντας δυο λόγια για τον εαυτό σου και ότι άλλο πιστεύεις ότι θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα ότι είσαι ο αυτός που θέλουμε.
, Techblog wants you!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Apple Apple Car featured

Πώς το Apple Car μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο της βιομηχανίας αυτοκινήτων

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποφάσισε να σταματήσει το project για την κατασκευή του Apple Car, μετά από εργασίες δέκα ετών.