Τρίτη
02/10/2012

Tim Cook, Θα βελτιώσουμε τους Apple Maps

Προχθές Κυριακή ο CEO της Apple έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή-απολογία για την αναστάτωση και τα προβλήματα που δημιουργούν στην εμπειρία χρήσης οι ανακρίβειες των Apple Maps που μπήκαν στη ζωή όσων αναβάθμισαν σε iOS 6. Ουσιαστικά πρόκειται και για μια απάντηση στον ανταγωνισμό αλλά και την αρνητική δημοσιότητα που έχει πάρει όλες αυτές τις εβδομάδες η κατάσταση.

Ο Tim Cook αναφέρει ότι πάνω από 100 εκ. συσκευές χρησιμοποιούν του νέους Apple Maps και μέσω αυτής της χρήσης οι χάρτες θα βελτιωθούν μέσα από μια μελλοντική αναβάθμιση. Ακολουθεί η επιστολή.

Tim Cook, Θα βελτιώσουμε τους Apple Maps

Tim Cook, Θα βελτιώσουμε τους Apple Maps

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η MEDS λέει:

    Κύριε Κούκ(ούτσι), μέχρι να βελτιώσετε τους χάρτες, τις γρατσουνιές πριν το αγοράσεις καν, το κακό σήμα σε κάποια δίκτυα, και κάποια άλλα, δεν ρίχνετε και τις τιμές πρώτα, γιατί αν παραδέχεστε ότι το προϊόν δεν είναι 100% έτοιμο, γιατί το πουλάτε με κοστολόγηση 200%???

  2. Ο/Η panousis λέει:

    πες τα MEDS

  3. Ο/Η Βαγγέλης λέει:

    Γιατι απλά το αγοράζουν, αν ο καταναλωτής είναι αρνί, σαν αρνί θα του φερθούν. Αν έπεφταν όμως τα νούμερα τότε θα στρωνόντουσαν στην δουλειά. Δηλαδή περισσότερες μηνύσεις πατεντών, περισσότερο marketing και λιγότερη τεχνολογία.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.