Tim Cook, Είμαι gay και είμαι περήφανος

Σε σημερινό του άρθρο του στο Businessweek ο Tim Cook, CEO της Apple αποκάλυψε ότι είναι περήφανος που είναι gay και ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που του έδωσε ο Θεός. “Αρκετοί εργαζόμενοι στην εταιρεία γνωρίζουν ότι είμαι gay και αυτό δεν τους κάνει να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά”.

Σύμφωνα με τον Tim Cook η απόφασή του να προβεί σε αυτές τις δηλώσεις αποσκοπεί στο αν κάποιοι ακούσουν ότι ο CEO της Apple είναι gay βοηθηθούν ώστε να μην αισθάνονται μόνοι και απομονωμένοι αλλά και να εμπνεύσει ώστε όσοι είναι gay να επιμείνουν διεκδικώντας ισότητα.

Tim Cook gay, Tim Cook, Είμαι gay και είμαι περήφανος

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business Apple Tim Cook

Ο Tim Cook της Apple κέρδισε 63,2 εκατομμύρια δολάρια το 2023

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, κέρδισε 63,2 εκατομμύρια δολάρια το 2023, από 99,4 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.

Business AI Apple Tim Cook

O CEO της Apple, Tim Cook, για την Γενετική ΑΙ: Κάνουμε αρκετές επενδύσεις

Κατά τη συνεδρία επικοινωνίας της Apple με αναλυτές και επενδυτές, ο CEO Tim Cook δέχθηκε ερωτήσεις για την γενετική τεχνητή νοημοσύνη.