Victus Networks, Η εταιρεία των Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς

Στο πλαίσιο της συμφωνίας των Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς για τη μερική κοινή χρήση του δικτύου κινητής επικοινωνίας 2G/3G, κυρίως στην περιφέρεια και περιορισμένα σε μερικές αστικές περιοχές, ολοκληρώθηκε η σύσταση της νέας εταιρείας προηγμένης τεχνολογίας, με την επωνυμία «VICTUS Networks A.E.».

Η Victus Networks, στην οποία συμμετέχουν οι εταιρείες Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς, με ποσοστό 50% η καθεμία, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 10 Μαρτίου 2014 και θα διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του Δικτύου Πρόσβασης (σταθμοί βάσης) παρέχοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες προς τις δυο εταιρείες. Η VICTUS Networks θα στελεχωθεί με εργαζόμενους που θα μεταφερθούν από τις δύο εταιρείες χωρίς καμία αλλαγή στα υπάρχοντα εργασιακά τους δικαιώματα και τους όρους απασχόλησης και των οποίων το αντικείμενο εμπίπτει στη δραστηριότητα της νέας εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι, η συνεργασία αυτή θα επιταχύνει τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες κινητής επικοινωνίας και θα επιτρέψει τη σημαντική αύξηση ευρυζωνικών ταχυτήτων μέσω κινητού δικτύου, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Η Vodafone Ελλάδας θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική λειτουργία του 4G δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την αποκλειστική διάθεση 3G UMTS900 για περαιτέρω βελτίωση της κάλυψης, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους .

Αντίστοιχα, η WIND Ελλάς συνεχίζει σύμφωνα με τον προγραμματισμό της το έργο εκσυγχρονισμού του δικτύου της στη χώρα.

Η συνεργασία των δύο παρόχων για τη μερική κοινή χρήση του δικτύου κινητής επικοινωνίας θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για τη χώρα, την οικονομία και τους συνδρομητές, ως αποτέλεσμα επενδύσεων που θα ξεπεράσουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ στους κλάδους κατασκευών και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συμβάλλοντας παράλληλα στην άμεση και έμμεση απασχόληση. Το πρόγραμμα επενδύσεων θα έχει επιπλέον έμμεσα οφέλη και για άλλους κλάδους της οικονομίας που αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

, Victus Networks, Η εταιρεία των Vodafone Ελλάδας και WIND Ελλάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΩΛΗΣ79

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ????? Ή ΣΗΜΑ ΜΠΑΝΑΝΑ?

Αλέξανδρος

Μια καλή συνεργασία από τις δύο εταιρείες μόνο καλό μπορεί να κάνει αν και αναρωτιέμαι πως αυτές οι δύο συνεργάστηκαν μέχρι και που εταιρεία έφτιαξαν γιατί ο ανταγωνισμός μεταξύ τους ήταν πολύ μεγάλος ειδικά στους εταιρικούς πελάτες.
Έχω το business 1000 στην wind και είμαι πολύ ευχαριστημένος είτε από το δίκτυο είτε από τιμές.

Nickos

“Η VICTUS Networks θα στελεχωθεί με εργαζόμενους που θα μεταφερθούν από τις δύο εταιρείες χωρίς καμία αλλαγή στα υπάρχοντα εργασιακά τους δικαιώματα και τους όρους απασχόλησης και των οποίων το αντικείμενο εμπίπτει στη δραστηριότητα της νέας εταιρείας.”

Οι εργαζόμενοι δεν εχουν την ίδια άποψη: http://www.youtube.com/watch?v=1nTj9cG8vZQ

Thodoris

Από ολιγοπώλιο πάει προς δι-πώλιο. Οι εταιρείες κινητής είναι από τις πιο ανήθικες με τεράστια overhead profits, υπερτιμολογηση και κάκιστη εξυπηρέτηση γι αυτά που ζητάνε. Τέλος, μια αναπαραγωγή κάποιου δελτίου τύπου, χωρίς σχολιασμό, δεν είναι δημοσιογραφία. Θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρεται ότι είναι δελτίο τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.