Vodafone CU: Κέρδισε το τηλέφωνο-θρύλος Nokia 3310

Με πάνω από 126 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και έχοντας περάσει από τα χέρια του 70% των Ελλήνων, το Nokia 3310 είναι ένα από τα πιο πετυχημένα κινητά τηλέφωνα στην ιστορία. Παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2000 και έγινε αντικείμενο λατρείας για τους χρήστες του.

Ποιο μπορεί να ξεχάσει το «φιδάκι», τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, την αλλαγή στις προσόψεις του, τους πολυφωνικούς ήχους κλήσης, τη δυνατότητα σύνθεσης δικού σου ringtone και βέβαια τη στιβαρή του κατασκευή.

Το CU κάνει Restart στο τηλέφωνο-θρύλος και δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να το κερδίσει. Όποιος θέλει να πάρει μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να κάνει like στη σελίδα του CU στο facebook και tag έναν φίλο του με σχόλιο στην φωτογραφία εδώ.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 11/3 μέχρι την Κυριακή 15/3.

, Vodafone CU: Κέρδισε το τηλέφωνο-θρύλος Nokia 3310

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

ρε κωστα κανε και εσυ κανα διαγωνισμο σαν και αυτον ολο κατι μουφα δωρα δινεις
χαχαχαχαχ

Κώστας Βλαχάκης

hahahaha! Ναι! Πλάκα στην πλάκα όμως, δεν θα με χάλαγε να μου το έδιναν σφραγισμένο στο κουτί του 😉

NZ

Μεγαλώσαμε με ΝΟΚΙΑ! Πόσο θα ήθελα να κρατήσω στα χέρια μου ξανά το 3210 (όχι το 3310)!

Πέτρος

Θέλω unboxing με το 3310 !!! Χαχαχαχαχαχα !!!!!!!!

Δημήτρης Κ.

Άμα θέλετε μπορείτε να το βρείτε με το ορίτζιναλ κουτί του και τα παρελκόμενα σε τιμές 20-40 δολλάρια…οπότε ντάξει,ψιλομούφα διαγωνισμός

Gabriel

το έχω σαν καινούριο μαζί με το κουτί και πρώτη μπαταρία!!! μόνο ο φορτιστής μου κάηκε…

Γιαννακης

Που το βρηκαν μετα απο τοσα χρονια?? Μπορω να το παραγγειλ κ εγω απο καπου? Παρακαλω απαντηστε μου, γιατι πραγματικα το λατρευω αυτο το κινητο!!

darko

55 ευρω εχει στο ebay ολοκαινουργιο.Μουφα η κληρωση

Γιαννακης

Δεν ειναι λιγο ακριβο για τοσο παλιο? Εννοω το περιμενα το πολυ 20ευρω εγω…

Γιαννακης

αυτο εμενα μια χαρα μ φαινεται.. μπρει να μην ειναι ολοκαινουριο αλλα ολα οκ πιστευω https://www.ebay.co.uk/itm/UNLOCKED-MINT-NOKIA-3310-MOBILE-PHONE-FULLY-REFURBISHED-6-MONTH-WARRANTY-/190984745203#viTabs_0

parastas

Δεν είχε πολυφωνικούς ήχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.