Τρίτη
25/11/2014

Vodafone Ελλάδας, Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της hellas online

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ποσοστού 72,7% που κατείχαν στην hellas online οι εταιρείες Intracom Holdings και World Equities Investments Holdings SA. Kατέχοντας ήδη μερίδιο 18,4% στην hellas online, με την ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας το συνολικό της ποσοστό Vodafone Ελλάδας, πλέον ανέρχεται στο 91,2%.

Η συμφωνία έχει λάβει ήδη τις απαιτούμενες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η Vodafone Ελλάδας και η hellas online θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως μέχρι σήμερα, ως ξεχωριστές εταιρείες, συνεχίζοντας και διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους, πάντα με επίκεντρο την κάλυψη των αναγκών κινητής και σταθερής επικοινωνίας, καθώς και την παροχή της βέλτιστης εξυπηρέτησης, των πελατών τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας κ. Γλαύκος Περσιάνης δήλωσε σχετικά: «Vodafone Ελλάδας και hellas online αποτελούν πλέον μια μεγάλη και δυναμική ομάδα που θα αποτελέσει τη βάση για να επιταχύνουμε την υλοποίηση της στρατηγικής μας να παρέχουμε στους καταναλωτές ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, κινητής και σταθερής».

Η Vodafone Ελλάδας και η hellas online από κοινού θα συνεχίσουν να παρέχουν στους συνδρομητές τους καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αφενός δίνουν τη δυνατότητα σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να καλύπτουν τις ανάγκες της επικοινωνίας τους με αξιόπιστο, ποιοτικό, τεχνολογικά εξελιγμένο και οικονομικό τρόπο και που αφετέρου μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην ανταγωνιστικότητα.

Vodafone logo

Δ.Τ.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η nikmour λέει:

  Η vodafone (μαζί με την wind) θα πάρουν μάλλον και την nova-forthnet,ώστε να γίνει ο μεγάλος απέναντι πόλος στον OTE

 2. Ο/Η dem λέει:

  Σκοπός είναι να υπάρξουν οφέλη για τον τελικό χρήστη και όχι για να γεμίζουν τις ήδη υπερμεγέθεις τσέπες τους.

 3. Ο/Η Than λέει:

  Το μόνο που μένει ειναι να δούμε αν θα γίνει εξαγορά της nova-forthnet. Αν την πάρει ο ΟΤΕ τότε θα γίνει γίγαντας. Καλύτερα να την τσιμπήσει η Vodafone για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να οφεληθουμε εμείς. Όσο για την Wind, ειναι πίσω έτη φωτός και όπως πάει θα μείνει στάσιμη!!!

 4. Ο/Η pappasmix λέει:

  άντε για να δουμε τίποτα πιο ανταγωνιστικό από τον ΟΤΕ

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.