Vodafone Ελλάδας, Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της hellas online

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ποσοστού 72,7% που κατείχαν στην hellas online οι εταιρείες Intracom Holdings και World Equities Investments Holdings SA. Kατέχοντας ήδη μερίδιο 18,4% στην hellas online, με την ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας το συνολικό της ποσοστό Vodafone Ελλάδας, πλέον ανέρχεται στο 91,2%.

Η συμφωνία έχει λάβει ήδη τις απαιτούμενες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η Vodafone Ελλάδας και η hellas online θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως μέχρι σήμερα, ως ξεχωριστές εταιρείες, συνεχίζοντας και διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους, πάντα με επίκεντρο την κάλυψη των αναγκών κινητής και σταθερής επικοινωνίας, καθώς και την παροχή της βέλτιστης εξυπηρέτησης, των πελατών τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας κ. Γλαύκος Περσιάνης δήλωσε σχετικά: «Vodafone Ελλάδας και hellas online αποτελούν πλέον μια μεγάλη και δυναμική ομάδα που θα αποτελέσει τη βάση για να επιταχύνουμε την υλοποίηση της στρατηγικής μας να παρέχουμε στους καταναλωτές ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, κινητής και σταθερής».

Η Vodafone Ελλάδας και η hellas online από κοινού θα συνεχίσουν να παρέχουν στους συνδρομητές τους καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αφενός δίνουν τη δυνατότητα σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να καλύπτουν τις ανάγκες της επικοινωνίας τους με αξιόπιστο, ποιοτικό, τεχνολογικά εξελιγμένο και οικονομικό τρόπο και που αφετέρου μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην ανταγωνιστικότητα.

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της hellas online από τη Vodafone Ελλάδας, Vodafone Ελλάδας, Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της hellas online

Δ.Τ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Η vodafone (μαζί με την wind) θα πάρουν μάλλον και την nova-forthnet,ώστε να γίνει ο μεγάλος απέναντι πόλος στον OTE

dem

Σκοπός είναι να υπάρξουν οφέλη για τον τελικό χρήστη και όχι για να γεμίζουν τις ήδη υπερμεγέθεις τσέπες τους.

Than

Το μόνο που μένει ειναι να δούμε αν θα γίνει εξαγορά της nova-forthnet. Αν την πάρει ο ΟΤΕ τότε θα γίνει γίγαντας. Καλύτερα να την τσιμπήσει η Vodafone για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να οφεληθουμε εμείς. Όσο για την Wind, ειναι πίσω έτη φωτός και όπως πάει θα μείνει στάσιμη!!!

pappasmix

άντε για να δουμε τίποτα πιο ανταγωνιστικό από τον ΟΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.