Vodafone Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους

Η Vodafone παρουσίασε το «Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους». Το «Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους» αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας, οργάνωσης και προβολής και ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Εντάσσεται στη στρατηγική τοποθέτηση της Vodafone να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην Ελληνική αγορά για την κάλυψη των συνολικών αναγκών επικοινωνίας των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων.

Η λύση «Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους» από τη Vodafone παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας και οργάνωσης για τα μικρά και μεσαία ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα καταλύματα, περιλαμβάνοντας τόσο σταθερή τηλεφωνία και Internet Vodafone Business Connect, όσο και online εργαλεία για την οργάνωση του ξενοδοχείου με την υπηρεσία «Vodafone for hotels».

, Vodafone Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους

Ο Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Στην Vodafone Ελλάδας αναγνωρίζουμε τη σημασία που έχει η μικρή και μεσαία επιχείρηση στην Ελληνική οικονομία. Μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες προτάσεις στηρίζουμε τον επαγγελματία με λύσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητάς του. Ειδικά στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη της οικονομίας της χώρας, στηρίζουμε έμπρακτα και ουσιαστικά τα μικρομεσαία ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα καταλύματα με τη λύση επικοινωνίας και οργάνωσης «Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους» που έχει διαμορφωθεί για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους».

Το Vodafone Business Connect παρέχει στους επαγγελματίες προνομιακή τιμή και παροχές που προσαρμόζονται ανάλογα με την εποχικότητα και τις ανάγκες της επιχείρησής τους, όπως λεπτά ομιλίας προς εθνικά σταθερά και κινητά, ενδοεταιρικές κλήσεις, δωρεάν προώθηση κλήσεων στο Vodafone κινητό και άλλα.

Με τα νέα εποχικά προγράμματα Vodafone Business Connect 1/2/4, ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενου καταλύματος επωφελείται από μειωμένη χρέωση κατά τη χαμηλή περίοδο και επιπλέον χρόνο ομιλίας κατά την υψηλή περίοδο.

Παράλληλα, για την αποτελεσματική οργάνωση του ξενοδοχείου, η Vodafone, σε συνεργασία με τη Singular Logic, προσφέρει τη νέα υπηρεσία «Vodafone for hotels» με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη διαχείριση της καθημερινών εργασιών. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία παρέχει αναλυτικό πλάνο κρατήσεων, εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και πελατολογίου καθώς και προγραμματισμό εργασιών και εκκρεμοτήτων.

Πρόκειται για cloud υπηρεσία, γεγονός που επιτρέπει στον επαγγελματία να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της επιχείρησης του online αλλά και από κινητό τηλέφωνο (για λειτουργικά iOS και Android), μέσω της αντίστοιχης δωρεάν εφαρμογής. Με την υπηρεσία «Vodafone for hotels» ο επαγγελματίας μπορεί να έχει εικόνα του προγραμματισμού της επιχείρησης του όπου και αν βρίσκεται, ανά πάσα στιγμή.

Παράλληλα, μέσα από την υπηρεσία, παρέχονται αποκλειστικές προσφορές για την προβολή της επιχείρησης ενώ υπάρχει σύνδεση και δυνατότητα παρουσίασης στη δημοφιλή εφαρμογή Vodafone Explore Greece. Η υπηρεσία «Vodafone for hotels» διατίθεται δωρεάν αποκλειστικά σε πελάτες Vodafone.

Περισσότερες πληροφορίες στα:
vodafone.gr/business
www.vodafoneforhotels.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.