Η WebEx φέρνει τους χρήστες πιο κοντά με μια νέα υπηρεσία τηλεδιάσκεψης

, Η WebEx φέρνει τους χρήστες πιο κοντά με μια νέα υπηρεσία τηλεδιάσκεψηςΗ WebEx, κορυφαία εταιρεία στην αγορά εφαρμογών και υπηρεσιών συνεργασίας, παρουσίασε σήμερα μία νέα έκδοση της υπηρεσίας Web meeting, MeetMeNow, ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες. Η νέα έκδοση προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης και Web meeting με το πάτημα ενός πλήκτρου μέσα από τη σουίτα εφαρμογών Microsoft Office.

Η υπηρεσία MeetMeNow είναι μία εύχρηστη και οικονομικά αποδοτική λύση για συνδιασκέψεις στο διαδίκτυο. Ενσωματώνει δεδομένα, φωνή και βίντεο, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ξεκινήσουν online συνδιασκέψεις από την επιφάνεια εργασίας, το Microsoft Outlook και το Office, καθώς και πολλαπλές υπηρεσίες αποστολής και λήψης μηνυμάτων. Καθώς προσφέρεται μέσα από το WebEx MediaTone Network, ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή παροχή εφαρμογών on demand, η υπηρεσία MeetMeNow προσφέρει αδιάλλειπτη διανομή video και desktop εφαρμογών, χωρίς προβλήματα συμφόρησης του δικτύου ή αξιοπιστίας.

Με την υπηρεσία MeetMeNow ο χρήστης μπορεί:

• Να μοιραστεί όλη τη επιφάνεια εργασίας σε πραγματικό χρόνο, με πλούσια εργαλεία σχολιασμού
• Να δει τους συμμετέχοντες σε ένα Web meeting μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής τηλεδιάσκεψης
• Να ξεκινήσει συνδιασκέψεις απευθείας από τη γραμμή εργαλείων των Windows, το Microsoft Outlook και το Office, το Yahoo, το MSN Messenger ή το AIM
• Να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να πραγματοποιηθούν online συσκέψεις, από ένα πάντα διαθέσιμο πάνελ ελέγχου συσκέψεων
• Να προσκαλέσει όλους τους συμμετέχοντες σε μία συνδιάσκεψη
• Να μεταβιβάσει τον έλεγχο εγγράφων ή εφαρμογών σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα σε πραγματικό χρόνο

Οι νέες δυνατότητες video συμβάλλουν στη δημιουργία μίας συναρπαστικής διαπροσωπικής εμπειρίας Web meeting. Η υπηρεσία MeetMeNow αυτόματα βρίσκει και ρυθμίζει την κάμερα του χρήστη, μετατρέποντας τη χρήση video σε εύκολη διαδικασία. Ο χρήστης που φιλοξενεί μία συνάντηση μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε από τα video streams των συμμετεχόντων για να δημιουργήσει μία εικονική συζήτηση. Επιπλέον, η μπάρα εργαλείων MeetMeNow ενσωματώνεται στη σουίτα Microsoft Office, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινήσουν ένα Web meeting, ενώ δουλεύουν σε ένα έγγραφο, φύλλο εργασίας ή παρουσίαση.

Δείτε επίσης:
> Νόμιμες κόπιες Blu-ray και HD DVD
> “Μαγειρεύοντας” τα Beat
> Εγκαίνια για το Media Markt Αργυρούπολης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,