WhatsApp, μετρά 500 εκατ. ενεργούς χρήστες

Ο Mark Zuckerberg έχει εκφράσει επανειλημμένα τις προσδοκίες του ότι το WhatsApp θα αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες και να που έφτασε ήδη τους μισούς καθώς πλέον μετρά ήδη 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μέσα σε λιγότερο από 5 χρόνια από όταν πρωτοβγήκε. Αυτό σημαίνει ότι παρουσίασε αύξηση από τα 450 εκατομμύρια που ήταν πριν την ανακοίνωση της εξαγοράς του από το Facebook έναντι $16 δισεκατομμυρίων τον Φεβρουάριο.

Η αύξηση των χρηστών παρουσιάζεται κυρίως σε χώρες όπως Βραζιλία, Ινδία, Μεξικό και Ρωσία. Σε καθημερινή βάση μοιράζονται 700 εκατομμύρια φωτογραφίες και 100 εκατομμύρια videos μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής του WhatsApp.

Το Facebook άγγιξε τους 500 εκατομμύρια users τον Ιούλιο του 2010, δηλαδή μέσα σε περίπου 6 χρόνια επομένως σε αναλογία το WhatsApp θα πρέπει να αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο πιο γρήγορα απ’ ότι το Facebook.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ενέκρινε την εξαγορά του WhatsApp από το Facebook αλλά το deal μένει να λάβει έγκριση με βάση τους διεθνείς κανονισμούς.
, WhatsApp, μετρά 500 εκατ. ενεργούς χρήστες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.