Παρασκευή
21/10/2011

Διαγωνισμός, Κερδίστε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Τι θα έκανε η Google;»

Μεγάλος διαγωνισμός στο Techblog για βιβλιοφάγους! Ωραία τα tablet και τα ηλεκτρονικά βιβλία όμως την αίσθηση και τη μυρωδιά που έχουν τα κανονικά βιβλία, δεν μπορούν να την πλησιάσουν οι ηλεκτρονικές συσκευές. Κάντε δικό σας ένα από τα τρία αντίτυπα του βιβλίου «Τι θα έκανε η Google;» των εκδόσων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Μάθε πως.

update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και ανέδειξε τους τρεις τυχερούς νικητές. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email. Δείτε το βίντεο της κληρωσης στο Fan Page του Techblog εδώ.

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το πιο πρόσφατο βιβλίου που διαβάσατε.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ και οι τρεις (3) νικητές (ένα βιβλίο o κάθε ένας) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά από μια εβδομάδα. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page του Techblog.
3. Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό! – Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές! – Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή.

Διαγωνισμός, Κερδίστε τρία αντίτυπα του βιβλίου

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Google δεν είναι απλώς η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην ιστορία, είναι ένας εντελώς νέος τρόπος σκέψης. Ο μαέστρος του Διαδικτύου και πρωτοπόρος blogger Jeff Jarvis επέκτεινε αυτή την προσέγγιση στις επιχειρήσεις και στην κουλτούρα, αποκαλύπτοντας πόσο επαναστατική είναι. Σ’ ένα βιβλίο που είναι ταυτόχρονα προφητεία, διανοητικό πείραμα, μανιφέστο αλλά και οδηγός επιβίωσης, ο Jarvis αποδομεί τον μηχανισμό του Google για να ανακαλύψει σαράντα σαφείς και εφαρμόσιμους κανόνες διοίκησης και ζωής μέσα σ’ αυτό. Την ίδια στιγμή, φωτίζει τη νέα κοσμοθεωρία της γενιάς του Διαδικτύου: τις προκλήσεις που θέτει, τις καταστροφές που προκαλεί και τις τεράστιες ευκαιρίες που δίνει. Τα ευρήματά του είναι ορθολογικά, ευφάνταστα, πρακτικά και πάνω απ’ όλα οραματικά, δείχνοντας πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται ο καθένας –από τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις μέχρι τους απλούς πολίτες– στην εποχή του Google.

Το βιβλίο είναι από τις εκδόσεις METAIXMIO και θα το βρείτε εδώ.

Μάθε για:

Συντάκτης: .


458 Σχόλια

 1. Ο/Η ioannis λέει:

  Ρεκόρ Γκίνες 2012.

 2. Ο/Η nikosvol λέει:

  Όταν έκλαψε ο Νίτσε – Irvin Yalom

 3. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

  «Το νησί»

 4. Ο/Η IOANNA A λέει:

  » IO NON HO PAURA»

 5. Ο/Η Makis λέει:

  Ρεκόρ Γκίνες 2012.

 6. Ο/Η Ελένη λέει:

  «North and South» by John Jakes

 7. Ο/Η ΓΛΥΜΙΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ λέει:

  Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ