WIND Business Cloud, Υπηρεσίες Cloud για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Τις πρώτες υπηρεσίες Cloud προσφέρει η WIND σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, βασισμένες στην τεχνολογία Cloud. Με τις νέες υπηρεσίες WIND Business Cloud, οι επιχειρήσεις αποδεσμεύονται πλήρως από τα κόστη αγοράς, εγκατάστασης και συντήρησης εξοπλισμού υποδομής και λογισμικού, χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες επιχειρησιακές εφαρμογές ως συνδρομητικές υπηρεσίες (SaaS) με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος.

Με τον τρόπο εστιάζουν στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και λειτουργίες τους, ενώ έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες χρήσης και αξιοποίησης εφαρμογών λογισμικού.

, WIND Business Cloud, Υπηρεσίες Cloud για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Η οικογένεια υπηρεσιών WIND Business Cloud απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες, με μία σειρά από εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για επιχειρήσεις και επαγγελματίες μέσα από μια σειρά αυστηρά πιστοποιημένων διαδικασιών. Οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και σημαντικά οφέλη, αποκτώντας online πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή, στα εταιρικά email και επαφές τους, έλεγχο σε πραγματικό χρόνο των πωλήσεων και του στόλου οχημάτων τους, άμεση επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες τους, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την παραγωγικότητα τους.

Πιο αναλυτικά οι αρχικές υπηρεσίες που προσφέρονται είναι:

• WIND Business Communication
Ασφαλής ηλεκτρονική αλληλογραφία και εταιρική παρουσία στο Internet μέσω Online πλατφόρμας υπηρεσιών βασισμένες σε Microsoft Exchange Server και Microsoft Outlook. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους εταιρική ταυτότητα στο internet, να μοιραστούν έγγραφα, καθήκοντα και επαφές, να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα των συναδέλφων τους και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους.

• WIND Business Sales Automation
Φορητή παραγγελιοληψία & merchandising εύκολα και οικονομικά. Πρόκειται για μια νέα ολοκληρωμένη συνδρομητική υπηρεσία αυτοματοποίησης πωλήσεων μέσω συσκευών Smartphone, Tablet PC, Notebook ή PDA. Οι χρήστες της υπηρεσίας καλύπτουν με χαμηλό μηνιαίο κόστος διαδικασίες πωλήσεων, φορητής παραγγελιοληψίας, ενημέρωσης πελατών, εισπράξεων, καταγραφής ανταγωνισμού των εν κινήσει στελεχών τους.

• WIND Business WebSMS
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε πολλαπλούς παραλήπτες μέσω internet, ώστε οι επαγγελματίες να επικοινωνούν εύκολα και οικονομικά με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.

• WIND Business Fleet Management
Διαχείριση του στόλου των επαγγελματικών η εταιρικών οχημάτων, σε πραγματικό χρόνο μέσω internet. Χάρη στην υπηρεσία αυτή η επιχείρηση έχει τον έλεγχο των δρομολογίων, την ασφάλεια των εμπορευμάτων και των οδηγών, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά της έξοδα.

Οι υπηρεσίες WIND Business Cloud συνδυάζονται με τις υπηρεσίες WIND Business κινητής, σταθερής και Internet.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.