Νέα καταστήματα WIND

Τα νέα καταστήματα της WIND χαρακτηρίζονται από φιλικότητα, υψηλή τεχνολογία, διαδραστικότητα και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Μέσα από διαδραστικές οθόνες αφής και το ειδικό λογισμικό, ο επισκέπτης εξερευνά και προσωποποιεί τις επιλογές του στην κινητή, τη σταθερή και το Internet σε κάθε πιθανό συνδυασμό.

Παράλληλα κάθε σημείο του καταστήματος φιλοξενεί smartphones και tablets τελευταίας τεχνολογίας ώστε ο επισκέπτης να τα ανακαλύψει ζωντανά την ίδια στιγμή, να πλοηγηθεί και να τα συγκρίνει.

Η αρχιτεκτονική των νέων καταστημάτων WIND φέρει την υπογραφή του μεγαλύτερου διεθνούς γραφείου εξειδίκευσης στο brand & retail design, την Allen Internationali. Έχει δημιουργηθεί ένας άκρως οικείος χώρος που κάθε επισκέπτης τον νιώθει ως δικό του.

Οι χώροι και οι λειτουργίες του καταστήματος είναι σχεδιασμένοι ώστε να καθοδηγούν τον πελάτη σε αυτό που τον ενδιαφέρει αλλά και να τον φιλοξενούν για όσο το επιθυμεί ενώ ο ίδιος αισθάνεται άνετα σαν να βρίσκεται στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, ήδη μέσα στο Σεπτέμβριο θα λειτουργούν 12 ανανεωμένα καταστήματα WIND σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, ενώ έως το τέλος του 2014 θα λειτουργήσουν συνολικά 40 νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η ανανέωση της αλυσίδας καταστημάτων της WIND θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επένδυση στην ελληνική λιανική αγορά καθώς η εταιρεία θα διαθέσει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για τα νέα της καταστήματα έως το τέλος του 2015.

νέα καταστήματα WIND, Νέα καταστήματα WIND

νέα καταστήματα WIND, Νέα καταστήματα WIND

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Αντι να κανουν νεα καταστηματα, μηπως να επαναφερουν τις καρτες των 5 ευρω στα περιπτερα λεω εγω;;;; Γιατι μαλλον δεν σκεφτονται τον κοσμο και την οικονομικη κατασταση της χωρας αλλα την ευκολη οικονομα και αρπαχτη…που ειναι η εταιρικη κοινωνικη ευθυνη σας κυριοι;;;; Και απευθυνομαι σε ολες τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας.

Φίλιππος

@Nikos και που κολλάς με τις κάρτες; Υποτίθεται ότι από τεχνολογία ξέρεις, οπότε online ανανέωση χρόνου και βγαίνεις κερδισμένος από κάθε άποψη! Ειδικά στη WIND που μπορείς να κάνεις ανανέωση μέσω PayPal και κερδίζεις και το φόρο κινητής!
Όσον αφορά τη WIND, μήπως να ρίξετε τα χρήματα ώστε να κάνετε 4G δίκτυο; Λέμε τώρα… Μέχρι να μας φέρετε 4G οι υπόλοιποι θα είναι στο 5G για να μη πω και παραπάνω!

Λεωνίδας

Ποιο 4g λετε ρε παιδιά?! Εγω σε πολλα μερη δεν βρισκω καν 3g…

nikos

Το θεμα ειναι οχι αν ξερω εγω απο τεχνολογια αλλα γιατι το εκαναν οι εταιριες αυτο;;; Μηπως για να τα οικονομησουν οσο μπορουν;;;;Και ρε παιδια εγω δεν πιανω 3g σε πολλα μερη και μιλαω για ολες τις εταιριες!!!Ποιο 4g και κολοκυθια τουμπανα;;;; Τα νεα καταστηματα σας μαρανανε εκει στη Wind!!!!! Καντε καμια μειωση τιμων και καμια προσφορα…επαναφερετε τις καρτες των 5 ευρω που τις θελει ο κοσμος γιατι δεν εχει λεφτα….καντε αναβαθμισεις δικτυου για να ειναι καλη η επικοινωνια μας….αυτα παιζουν ρολο για εμας τους πελατες και καταλαβετε το καλα!!!! Και οχι αν θα ειναι ντιζαινατα τα νεα καταστηματα σας!!!!

xristos

Για το 4g που λέει ο φίλος πάνω, ας έχει παντού “Ε” γιατί ακόμη το GPRS καλά κρατά. Μετά και μια εφαρμογή για τα συμβόλαια αν κάνει θα είμαστε καλύτερα.

Drinos

Wind? Ό,τι….. Και να κανεις……. Μια ζωη θα εισαι 3η τριτη…..
·Η χειροτερη εξυπηρετηση πελατων…
·3g σχεδον πουθενα (οταν οι αλλες εταιρειες εχουν παντου)
*Το πιο αργο internet…… Και σταθερο τηλεφωνο με συνεχομενες διακοπες…
Και το καλυτερο…”καθημερινως” τηλεφωνουν να μας πουλησουν Wind…

Panos

Λυπαμαι που θα το πω , αλλα ολο το καλοκαιρι το περασα σε μεγαλη επαρχιακη πολη (Πατρα) και για να βρω full σημα , επρεπε να κανω ταμα. Το 3G ανυπαρκτο ακομη και σε περιοχες του κεντρου . Οσον αφορα την Αθηνα , εχει απιστυευτο δικτυο ακομη και μεσα στο μετρο , αλλα καλο θα ηταν η Wind , να κοιταξει και λιγο τις επαρχιακες πολεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.