WSJ: Η Apple εγκατέλειψε τα σχέδιά της για 4K TV

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal, η Apple εγκατέλειψε τα σχέδια που είχε για την κυκλοφορία 4K TV, εδώ και έναν χρόνο. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορούσε να βρει τρόπους να διαφοροποιήσει το νέο της προϊόν και να το επιβάλει στην αγορά.

Λέγεται ότι η Apple είχε σκεφτεί την προσθήκη FaceTime video chat για να μιλάς απευθείας από την τηλεόραση και είχε στραφεί σε 4K ultra high definition panels. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αντ’ αυτού η Apple θα λανσάρει τον επόμενο μήνα στο WWDC, μια νέα έκδοση του Apple TV set-top box μαζί με υπηρεσία internet TV.

Το κουτί αναμένεται να είναι πιο λεπτό, με νέο software και ανανεωμένο τηλεχειριστήριο που λέγεται ότι θα είναι touch. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι θα έχει App Store και ενσωματωμένη Siri για έλεγχο μέσω φωνής.

Αν και όλα αυτά είναι σε επίπεδο φημών και δεν είναι βέβαιο πως θα κινηθεί η Apple, πρέπει να πούμε ότι είναι λογικό να μην μπει στην αγορά των τηλεοράσεων. Όπως έχουμε δει ήδη από υπάρχοντα ονόματα, όπως Sony, Sharp και Panasonic η συγκεκριμένη αγορά δεν έχει μεγάλο περιθώριο να ξεχωρίσεις. Το ίδιο βέβαια θα μπορούσε να ισχύει και για smartphones και laptops, αλλά εκεί η Apple έχει καταφέρει να αναδειχθεί λόγω software και design (σε συνδυασμό με το πολύ καλό marketing).

WSJ: Η Apple εγκατέλειψε τα σχέδιά της για 4K TV, WSJ: Η Apple εγκατέλειψε τα σχέδιά της για 4K TV

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ε δε θα τους χαλάσει του φανατικούς του μήλου να χρησημοποιουν Android TV…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.