Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.

Από τότε μέχρι σήμερα, 100 οργανισμοί έχουν τιμήσει την Xerox με την εμπιστοσύνη τους και την έχουν επιλέξει ως τον στρατηγικό τους συνεργάτη για έως και 30% εξοικονόμηση κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας. Ο αριθμός των 100 συμβολαίων καθίσταται ακόμη πιο εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς τα μεγέθη που «κρύβονται» πίσω από αυτόν: Με 949 κτίρια και υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 5.625 μηχανήματα, 23.300 χρήστες, 250 εκατομμύρια σελίδες τον χρόνο, η Xerox Hellas βρίσκεται αναμφίβολα στην κορυφή του χώρου των υπηρεσιών MPS.

Η απόλυτη εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και η συστηματική επένδυση της εταιρείας στον τομέα των MPS αναγνωρίζονται, άλλωστε, και σε παγκόσμιο επίπεδο: Αξιολογώντας την απόδοση των διαφόρων παρόχων υπηρεσιών MPS, η Gartner τοποθέτησε τη Xerox στην κορυφή του “Leaders Quadrant” των MPS παγκοσμίως για το 2012, ενώ σε εκθέσεις τους τόσο η IDC όσο και η Quocirca αναδεικνύουν τη Xerox ηγέτιδα του χώρου.

Σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της Xerox ως κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών MPS διαδραματίζει και η καινοτομική τεχνολογία της εταιρείας: Με πρωτοποριακές λύσεις όπως το πρόσφατο ConnectKey (νέο λογισμικό/ πλατφόρμα για τα Xerox MFPs), η Xerox αποδεικνύει έμπρακτα την έμφαση που δίνει στη διαρκή βελτίωση και την ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της.

Απόρροια της επιτυχίας της Xerox στον τομέα των MPS αποτελεί και η ηγετική της θέση τόσο στα Α3 όσο και στα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα γραφείου: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για την ελληνική αγορά, το 2012 η Xerox αναδείχθηκε πρώτη στη συνολική αγορά των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, έγχρωμων και ασπρόμαυρων, με μερίδιο 24,6%.

Xerox Hellas, Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Xerox Hellas, Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.