H Xiaomi διευρύνει το portfolio των smartphones να ανέβουν οι πωλήσεις

Τα τελευταία δυο χρόνια δεν είναι τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει η Xiaomi. Η εταιρεία που εντυπωσίασε με την ραγδαία άνοδό της και χαρακτηρίστηκε ως η Apple της Κίνας, κατέχει πλέον την τέταρτη θέση στην Κίνα και την έχουν ξεπεράσει Oppo και Vivo.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Digitimes, η όχι και τόσο καλή πορεία της Xiaomi φαίνεται να συνεχίζεται και στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Οι πωλήσεις smartphones αναφέρεται ότι είναι κάτω από τις προσδοκίες της αγοράς, παρά την κυκλοφορία των Xiaomi Mi MΙΧ και Xiaomi Mi Note 2.

Σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το κλίμα και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της, η Xiaomi φέρεται να έχει αποφασίσει να διευρύνει το portfolio των smartphones της. Αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερα mid-range και high-end μοντέλα μέσα στο 2017. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Xiaomi στοχεύει να βελτιώσει και την διαδικασία παραγωγής των smartphones της, κάνοντας συμφωνίες με νέους προμηθευτές για διάφορα κομμάτια.

Να πούμε ότι πέρα από τα smartphones, στις 28 Φεβρουαρίου η Xiaomi ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα, ανακοινώνοντας το Pinecone chipset της.

xiaomi, H Xiaomi διευρύνει το portfolio των smartphones να ανέβουν οι πωλήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gvirginia

Κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται να βγάλει περισσότερες διαφορετικές συσκευές.
Μία συσκευή για κάθε κατηγορία, με την κατάλληλη υποστήριξη και πολύ καλό hardware, πιστεύω είναι αρκετά.
Άντε να διαφοροποιήσεις κάθε κατηγορία και να βγάζεις 2 συσκευές / κατηγορία.

Έτσι θα έχεις 3 ή 6 συσκευές ώστε να τις υποστηρίζεις πιο εύκολα.
Τώρα βλέπεις πχ Redmi 3X και Redmi 3S Prime τα οποία είναι ουσιαστικά οι ίδια συσκευή.

Οι καταναλωτές θέλουν VFM συσκευές, όχι 15 επιλογές με μικροδιαφορές.
Γι’αυτό το Note 3 Pro ήταν / είναι τόσο δημοφιλές.

Στεφανος

Απο μένα να βγάλει ένα Mi6, Mi6C/Mi5C, Redmi Note 5, Redmi 5, 5A, 5 Pro μαζί με κάνα νέο Mi Max 2 για όλο το 2017 και όλα αυτά με pinecone. Δεν χρειαζεται να βγαζει συνέχεια νέες εκδόσεις όπως λέει ο Gvirginia. Λίγες και καλές.

multiculti_unboxing

ο αρχηχος ο gianniklis π ειναι??? σε περιμενουμε!!!

Ν. Τ

Προσπάθησα να πάρω το Mi note2 απεξω κ απηύδησα, flash sales, προσκλήσεις κ τρίχες κατσαρές. Αν είχε άλλο σύστημα πωλήσεων παγκόσμια θα πήγαινε πολύ καλύτερα . ειδικά στα κορυφαία μοντέλα τοσυστημσ είναι αποτυχημένο. Κρίμα γιατί έχει συσκευαρες .

Παπαροκας tiamat

Δηλαδή θεωρεί οτι τωρα βγαζει λιγα!?

ChristosT

Πάει και ο Μύθος των Κινέζικων smartphones…

Sosimple

Οποιος δεν παίρνει xiomi, ο βασικός λογος που τα απορρίπτει ειναι η καμερα. Αυτο πρεπει να διορθώσει. Ετσι και αλλιως έχει συσκευές για καθε τσέπη και κάθε κατηγορία.
Ειναι ανέκδοτο να πουλαει κατι συσκευές ειδικά στην ακριβη κατηγορία πχ xiomi mi mix η note 2, που ειναι καλύτερα και απο τις καλύτερες ναυαρχίδες, αλλά με καμερα κινητού των 100ε..

Solon

@Sosimple
Το Redmi Pro έχει διπλή κάμερα και βγάζει φοβερές φωτογραφίες. Το έχω δοκιμάσει.
Έχει και 10πύρηνο επεξεργαστή και Amoled οθόνη και μπορείς να βρεις το 64άρι μοντέλο με τον Helio X25 με 180€. To μόνο του μειονέκτημα είναι η πολύ δύσκολη διαδικασία φλασαρίσματος εάν θέλεις να βάλεις ελληνική ROM.

Sosimple

@Solon: Μετριες φωτο βγαζει και σε λιγο φως προς κακες. Κανενα κινητο με 2 καμερες δεν φτανει τ καλα κινητα σε φωτο πχ Galaxy s7, και ας εχουν μια κάμερα.
Αλλα οκ το redmi pro για τα λεφτα του δεν απαιτεις οπωσδήποτε κατι καλύτερο. (Αν και πολοι δεν το παίρνουν εξαιτιας της κάμερας και αυτο, ξανα λεω. Προτιμούν να πληρωσουν περισσότερα για καποιο αλλο με καλη καμερα).
Στο mi mix ομως που το πληρωνεις 800ε+ και είναι κινηταρα, δεν επιτρέπεται να έχεις τόσο κακη καμερα.

MultiCulti_unboxing

Δεν νομιζω οτι ειναι κ τοσο δυσκολο να φλασαρεις την ελληνικη ρομ. Ασχετος με ολα αυτα τα παιδια απο την κοινοτητα βοηθουν πολυ και σε λιγη ωρα θα το καταφερεις οι οδηγοι τους ειναι πολυ σχολαστικοι. Τωρα οσον αφορα την καμερα εχω το mi5 φερε μ απο ελλαδα ενα κινητο με 260ε να εχει καλυτερη καμερα. Δν λεω οτι ειναι τελεια αλλα δεν ειναι κ ασχημη

Πάνος

Ας τους πληροφορήσει κάποιος ότι αν μείωναν τον αριθμό των συσκευών βγάζουν σε κυκλοφορία, θα ήταν πολύ καλύτερα. Και πιο εύκολα θα έδιναν υποστήριξη, και λιγότερο θα μπέρδευαν τους υποψήφιους αγοραστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.