Xiaomi: Πούλησε πάνω από 34.7 εκατ. smartphones σε 6 μήνες

Η Xiaomi ή αλλιώς “Apple της Κίνας” δικαίωσε τους αναλυτές στις προβλέψεις τους για τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου. Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του έχει πουλήσει πάνω από 34.7 εκατομμύρια smartphones μέσα στο πρώτο μισό του 2015.

Αυτό σημαίνει ότι σε σύγκριση με το ίδιο περσινό διάστημα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 33% και το ποσοστό γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν σκεφτούμε ότι η αγορά smartphones στην Κίνα παρουσίασε πτώση.

Ωστόσο, στο δεύτερο μισό του έτους πρέπει να τα πάει ακόμη καλύτερα αν θέλει να πετύχει τον στόχο των 80 με 100 εκατομμυρίων που έχει βάλει για την φετινή χρονιά. Για να φτάσει τους αριθμούς αυτούς πρέπει να πουλήσει 45.3 με 63.3 εκατομμύρια κινητά από Ιούλιο μέχρι Δεκέμβριο.

Σε αυτό ίσως τη βοηθήσει το μη ανακοινωμένο Xiaomi Mi5 το οποίο λέγεται ότι θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 820, οθόνη 5.3 ιντσών 1440×2560 pixels, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 16 Megapixel και μπαταρία 3030mAh.

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός στην Κίνα είναι πολύ σκληρός με όλο και περισσότερους κατασκευαστές να κυκλοφορούν δυνατά smartphones σε οικονομικές τιμές, οπότε μένει να δούμε αν η Xiaomi θα πετύχει τον στόχο της.

Xiaomi: Πούλησε πάνω από 34.7 εκατ. smartphones σε 6 μήνες, Xiaomi: Πούλησε πάνω από 34.7 εκατ. smartphones σε 6 μήνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Δε νομίζω να φτάσει το στόχο των 80 εκατομμυρίων! Αν όμως πετύχει θα μιλάμε για ένα ποσοστό επι των πωλησεων που θα αγγίζει το 6% σε παγκοσμιο επίπεδο!
Ποιός να το φανταζοταν οτι αυτήν εταιρία μέσα σε λίγα χρόνια θα καταφερει κάτι τέτοιο!

Χρήστος

η XIAOMI φτιάχνει όμως και ενα οικοσύστημα που της δίνει περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη.
είμαι κάτοχος της Xiaomi Yi Cam , μπορώ να πώ οτι αν δεν σε ενδιαφέρει το 4K, είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις σε Action Camera. ακομα και στις νυχτερινές η προσωπική μου άποψη ειναι οτι βάζει κάτω όλη την σειρά Hero3 της GoPro.

τώρα αρχίζει να χτίζει και το οικοσύστημα σπιτιού όμως, με τις έξυπνες λάμπες, και τα router της. το ασύρματο router της είναι ένα απο τα καλύτερα που έχω δουλέψει, με πολύ καλή εμβέλεια ασυρμάτου δικτύου με τις μαμά κεραίες. τώρα περιμένω να μου έρθουν και οι λάμπες και θα σας πω σε 3 μήνες αν κάνουν όση εξοικονόμηση ενέργειας λένε 😛

τώρα περιμένω το Mi5, ώστε να πάω και σε κινητό της Xiaomi, το OnePlus One έφαγε τα ψωμάκια του πια και ειναι ευκαιρία να αλλάξω αν εχει τα τεχνικά χαρακτηρηστικά που λένε τα leaks για το Mi5

ΝΕΟΦΥΤΟΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΘ

!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.