ZTE, επιχειρεί να ανταγωνιστεί Apple και Samsung σε επίπεδο brand

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις της η κινεζική ZTE θα επιχειρήσει να λανσάρει όλο και περισσότερες high-end συσκευές όπως το επερχόμενο ZTE Nubia Z7. Όπως αναφέρει το Reuters η εταιρεία στοχεύει να αποστείλει 60 εκατομμύρια smartphones μέσα στο 2014 και 80 εκατομμύρια μέσα στο 2015 (αριθός διπλάσιος σε σύγκριση με το 2013).

Ο executive vice-president της ZTE, Zeng Xuezong μιλώντας στο Reuters παραδέχτηκε ότι τα κινέζικα brands δεν έχουν την ίδια δυναμική με τα μεγάλα ονομάτα όπως Apple και Samsung στην παγκόσμια αγορά, όμως με το να λανσάρουν όλο και επρισσότερες high-end συσκευές θα καταφέρουν να μειώσουν το χάσμα. Αυτό που θα επιχειρήσει η ZTE είναι να μπει στο γκρουπ των μεγάλων ονομάτων και να συναγωνιστεί τα brands των Apple και Samsung, να μεταφέρει τη δυναμική που έχει στην Ασία και στην παγκόσμια αγορά.

Μέχρι το 2017 στοχεύει να αυξήσει το μερίδιό της στην αμερικάνικη αγορά από το 6% που είναι σήμερα στο 10% και εμείς περιμένουμε να δούμε τελικά αν μικροί κατασκευαστές θα καταφέρουν να αποδειχτούν σημαντικοί αντίπαλοι.
, ZTE, επιχειρεί να ανταγωνιστεί Apple και Samsung σε επίπεδο brand
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
obi

Να κάνει τί λέει;;;;;;

Η προσωπική μου εμπειρία από το ένα προϊόν που τυχαία έπεσε στα χέρια μου (hol router) είναι αίσχιστη. Ελπίζω να έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν, αν και δεν το βλέπω μια και διαβάζω ανάλογες εμπειρίες σε άλλους…

someone

Γενικότερα καλες φαίνονται οι κινέζικες εταιρίες αλλά δεν νομιζω να φτάσουν σε επίπεδο Samsung και apple.

Horny

Τραγικό!

nikos

Και μετά χτύπησε το ξυπνητήρι…

jim

Μπορει ολοι να κοροιδευετε αλλα μετα απο μερικα χρονια θα δειτε ποσες αλλαγες θα γινουν…το περιμενε κανενας οτι η Νοκια θα καταρρευσει;;;;Καποιες εταιριες καταρρεουν…κουραζουν με τα ιδια και τα ιδια και αλλες με νεες ιδεες θα ανεβαινουν…

Τελης Μπατακης

@someone Lenovo 😉

alxgiann

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το τίμιο blade που αγόρασα πριν 4+ χρόνια, δουλεύει ακόμα ΑΨΟΓΑ,και με αρκετή κακομεταχείριση. Είχα ενδιάμεσα HTC, Samsung και είναι ήδη για ανακύκλωση.

Darth

η σειρα nubia που βγαζει η zte είναι άψογη δεν έχει να ζηλέψει τπτ από την apple (ποιότητα κατασκευης) και απο την samsung ειδικά………. το αντιθέτω η samsung πρέπει να ζηλεύει πόσο καλά ρολαλρει το λογισμικό τους

πάντα μιλάω για της σειρα nubia (τα αλλα τα άπλα είναι ποιο πίσω αρκετά)

sosimple

Επισης και η kia θα ανταγωνιστεί σε brand την porshe! 🙂
Περα απο την πλακα, δε θα παραξενευτω αν συμβει σε 10 χρόνια απο σημερα.. Νωριτερα αποκλείεται..
@darth: μιλαμε για brand, οτι μπορει να βγαλει μια συσκευη καλυτερη απο τους υπόλοιπους καθολου απιθανο, εως βεβαιο.. Το brand θελει αντοχη στο χρονο και διαφημιση ομως..
@jim: πολυ ατυχο παραδειγμα.. Εχει βουηξει ο κοσμος χρόνια τωρα για το που θα κατεληγε η nokia.. Μονο κατι φανατικοι διαφωνουσαν..

Tim

Εξαιρετικά είναι τα ZTE.
Ειδικά τα ταμπλετάκια που είναι μεν κλώνοι iPad mini, αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ’ αυτά.
Αν νομίζετε ότι υπερβάλω δοκιμάστε το.

Τελης Μπατακης

@sosimplee ακριβως απεναντι μου ειναι ενα pro ceed και λιγο πιο διπλα μια boxter, τωρα μαντεψε ποιος απο τους δυο εχει παραδοσει πινακιδες…
Ετσι ακριβως…ο κάτοχος ΚΙΑ ειναι ενα χαρούμενος καταναλωτής o αλλος πιθανον να χρωσταει και στο πλυντήριο!
Το να χεις 700 ευρω S5 ή 5S και να κανεις αναπαντητες ειναι τουλαχιστο ελλειψη αξιοπρεπειας!
ΖΤΕ λοιπον και KANEMITSU και οτι μπορει ο καθενας ,ξεκολλατε γιατι θα τρωτε μπαταριες σε λιγα χρονια

mortis

Vamos zte δόσε πόνο.Σαν κάτοχος z5s ξέρω οτι μπορεί να τα καταφέρει

kone

Zte blade 1 και τα μυαλα στα καγκελα οταν βγηκε πηρα το αγγλικο με amoled και 512 ραμ, τοτε που ηταν οι αλλοι; ειναι το μοναδικο που εχει μεινει και δουλεύει οπως την πρωτη μερα ασε που ειναι τανκ. 120 ευρω το ειχα παρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.