Σάββατο
28/02/2015

Google: Τα εντυπωσιακά και φουτουριστικά σχέδια για νέο campus

H Apple έχει τραβήξει τα βλέμματα με τα νέα γραφεία που ετοιμάζει και έχουν καθιερωθεί να αποκαλούνται Spaceship campus λόγω του σχήματος, αλλά όπως φαίνεται η Google θέλει να εντυπωσιάσει με το τρελό και φουτουριστικό της project. Αποκάλυψε τα σχέδιά της για ένα νέο τεράστιο campus στο Mountain View της California και μας δείχνει τα εντυπωσιακά renders μέσα από το Google+.

To τρελό της σχέδιο είναι να κάνει το Project Ara αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Δηλαδή, θέλει αντί gia σταθερά τσιμεντένια κτίρια, η Google οραματίζεται δομές που μπορούν να μετακινηθούν εύκολα. Τα κτίρια αυτά, αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι, θα είναι με τεράστια ημιδιάφανα στέγαστρα που θα ελέγχουν τη θερμοκρασία και θα επιτρέπουν στο φως και τον αέρα να μπει μέσα.

Το campus θα έχει δέντρα, λουλούδια, καφέ και ποδηλατόδρομους με στόχο να κάνει μη αισθητή την παρουσία των κτηρίων, και να δίνουν την αίσθηση ότι είσαι μέσα στη φύση.

Όπως η Apple έτσι και η Google θα δώσει έμφαση στο να χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο τεράστιο campus της έτσι ώστε να είναι φιλικό στο περιβάλλον.

Δείτε τα εντυπωσιακά renders

google campus

google campus

google campus

google campus

google campus

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.