LG BH100: “European HD Player 2007–2008”

, LG BH100: “European HD Player 2007–2008”Η LG , μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις στα ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα, για μια ακόμη χρονιά διακρίνεται στα βραβεία “EISA Awards 2007” και κατατάσσεται στην κορυφή της τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων βραβεύτηκε και το LG BH100 το μοναδικό player αυτή τη στιγμή που μπορεί να αναπαράγει δίσκους Blu-ray και HD DVD.

Το LG Super Multi Blue Player είναι το πρώτο παγκοσμίως dual-format high-definition disc player, που μπορεί και αναγνωρίζει Blu-ray και HD DVD discs, τη στιγμή που οι άλλες εταιρείες μάχονται για το πoιο από τα δυο format θα επικρατήσει.

Αυτό το μηχάνημα επόμενης γενιάς συμπληρώνει ιδανικά τις σειρές Full HD 1080p Plasma και LCD HD τηλεοράσεων της LG, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας με τη μεγαλύτερη διαθέσιμη ανάλυση. Το BH100 μπορεί ακόμη να μετατρέψει κλασικά DVD σε 1080i ανάλυση.

Το εξαιρετικό design της συσκευής ενσωματώνει κομψότητα και ευκολία στη χρήση ενώ χάρη στα φωτιζόμενα πλήκτρα αφής και το τηλεχειριστήριο, ο χρήστης ελέγχει άνετα και εύκολα μια συσκευή νέας γενιάς που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στην οικιακή ψυχαγωγία.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.