Xbox 360 | Θα κυκλοφορήσει Blu-ray player add-on;

, Xbox 360 | Θα κυκλοφορήσει Blu-ray player add-on;Φήμες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου απόψε, αναφέρουν ότι η Microsoft ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα εξωτερικό Blu-ray player για το Xbox 360 μέσα στους επόμενους δυο-τρεις μήνες. Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία να συναγωνιστεί το PS3 της Sony το οποίο είναι συμβατό με το Blu-ray που φαίνεται να κερδίζει τον πόλεμο του High-Definition. Φαντάζομαι ότι αν κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο θα είναι μόνο για αναπαραγωγή ταινιών και όχι φυσικά για τα παιχνίδια του PS3…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

Αν όμως δεν είναι μόνο για DVD? χμ…

kostas

Εγώ έχω ακούσει ότι η Microsoft δε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτην για τα παιχνίδια της τουλάχιστον!Αναφέρει ο εκπρόσωπος της, ότι τα πάνε μια χαρά και με τα απλά DVD(βλέπε Gears of War 1 κ 2) και ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει άποψη!
Πηγή:gametrailers TV

Κώστας

Ισως! Πάντως θα πέσει το Xbox! Και σίγουρα! Ας σκεφτούμε λίγο, το PS3 έχει στην διάθεση του 50 GB για ένα παιχνίδι, ενώ το Xbox το μέγιστο σχεδόν 9(double layer)!
Για αυτό νομίζω ότι η βασίλισσα επιστρέφει στην θέση της(H Sony δηλαδή)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.