Ψηφιακό Ταξίμετρο από το www.letsGO.gr

Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε ιστορίες για υπερβολικές χρεώσεις και παραπλανητικές διαδρομές από κάποιους οδηγούς ταξί. Μια πολύ χρήσιμη και αξιόπιστη υπηρεσία υπολογισμού του κόστους μιας διαδρομής με ταξί που δίνει στους πελάτες την δυνατότητα να επιλέξουν αυτοί την διαδρομή που τους συμφέρει και να γνωρίζουν εκ των προτέρων πόσο θα τους στοιχίσει!

Μέσα από ένα πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον, ο χρήστης επιλέγει τις διευθύνσεις αφετηρίας και προορισμού, και το σύστημα προτείνει την βέλτιστη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει και υπολογίζει το κόστος της διαδρομής αυτής με ταξί, με βάση τα ισχύοντα κόμιστρα, συμπ/νου του ΦΠΑ. Για τον υπολογισμό του κόστους λαμβάνεται υπόψη και η επιθυμητή Ώρα Διαδρομής, έτσι ώστε να ληφθεί υπόψη της τυχόν διαφορετική χρέωση (ημερήσιο ή νυχτερινό τιμολόγιο) αλλά και η Περιμετρική Ζώνη (Μονή Ταρίφα) των Ταξί στον Νομό Αττικής. Πολύ σύντομα θα συμπεριληφθούν κι άλλες πόλεις.

Όπως ακριβώς και σε μια πραγματική διαδρομή με ταξί, η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της και τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις για Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΚΤΕΛ και Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, τον αριθμό των Αποσκευών άνω των 10Kg, την διέλευση από σταθμούς διοδίων, το κόστος για κλήση / ραντεβού ραδιοταξί, αλλά και την διακύμανση του κυκλοφοριακού φόρτου. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί εύκολα να παραμετροποιήσει το κόστος σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα.

Όπως είναι φυσικό, η πραγματική τιμή μπορεί να αποκλίνει λίγο ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους, τις καιρικές συνθήκες κι άλλους απρόβλεπτους παράγοντες. Ωστόσο, παρέχει μια πολύ καλή ένδειξη του κόστους, κι αυτή έχει επιβεβαιωθεί με πραγματικά δεδομένα!

Η υπηρεσία παρέχει επίσης τη δυνατότητα εκτύπωσης της απόδειξης (βλ. σχετική εικόνα), με αναλυτικές χρεώσεις, όπως ακριβώς ένα ταξίμετρο. Επιπρόσθετα, μπορεί κάποιος να εκτυπώσει και την προτεινόμενη διαδρομή, με αναλυτικές οδηγίες δρομολόγησης, για να πάρει μαζί του στο ταξί. Τώρα πλέον ο πελάτης γίνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν μπορεί κανείς να τον ξεγελάσει!

Το www.letsGO.gr προσφέρει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες, όπως:
– Ψηφιακούς χάρτες υψηλής ανάλυσης για όλη την Ελλάδα
– Αναζήτηση μιας Διεύθυνσης σε ελεύθερο κείμενο, στα ελληνικά ή greeklish
– Δρομολόγηση από ένα σημείο σ’ άλλο, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης
– Χιλιάδες Σημεία Ενδιαφέροντος που εμπλουτίζεται συνεχώς
– Εκτύπωση και Αποστολή με email του Χάρτη και των Οδηγιών Δρομολόγησης
– Αυτόματη προσαρμογή (auto-resize) του site στην οθόνη του κάθε χρήστη
– Συμβατότητα μ’ όλους τους γνωστούς browsers της αγοράς

www.letsGO.gr

, Ψηφιακό Ταξίμετρο από το www.letsGO.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Πολλές μεταβλητές έχει… Τα καταφέρνει με τόσες πολλές;;

giannis

οντως πολλες μεταβλητες,καλο θα ειναι παντως να υπαρχει μια τετοια βοηθεια γιατι εχει κουρασει η κλασικη ερωτηση απο τους ταριφες:απο που να σε παω;να δει αν ξερεις αλλιως να σε κανει τσαμπα κυκλους

Κυριάκος

Alan, τo http://www.letsGo.gr πράγματι λαμβάνει υπόψη του πολλές μεταβλητές, με στόχο τον υπολογισμό του κόστους μιας διαδρομής με ταξί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάμεσα σ’ αυτές τις μεταβλητές είναι και η Ώρα διαδρομής και η Περιμετρικής Ζώνη μιας Πόλης, από τις οποίες εξαρτάται η χρήση Μονής ή Διπλής Ταρίφας, ο Κυκλοφοριακός Φόρτος, οι επιπλέον επιβαρύνσεις λόγω Αεοδρομίου, Λιμανιού, Τρένου ή ΚΤΕΛ, κ.α.

Σύμφωνα με δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει για το Λεκανοπέδιο Αττικής, η ακρίβεια του Online Ταξίμετρου είναι πολύ μεγάλη, και όλοι οι χρήστες του μπορούν να το εμπιστευτούν με «κλειστά μάτια»!

Όσον αφορά στην απάντηση του Giannis, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η εφαρμογή, σου προτείνει και την βέλτιστη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις – έτσι ώστε να μην εξαρτάσαι από τον οδηγό του ταξί – και σου δίνει δυνατότητα εκτύπωσης τόσο του Χάρτη της προτεινόμενης διαδρομής, με αναλυτικές Οδηγίες Δρομολόγησης, όσο και της Απόδειξης του Ταξίμετρου, με αναλυτικέ χρεώσεις, συμπ/νου του ΦΠΑ. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.