techblog.gr | Συνέντευξη στο περιοδικό PC Magazine

, techblog.gr | Συνέντευξη στο περιοδικό PC MagazineΤο περιοδικό PC Magazine, στο τεύχος Αυγούστου που κυκλοφορεί, φιλοξενεί συνέντευξη του Κώστα Βλαχάκη, δημιουργού του techblog.gr. Συγκεκριμένα αυτό το μήνα, η στήλη “Greek Blogger” είναι αφιερωμένη στο techblog.gr, το ελληνικό blog για τις νέες τεχνολογίες. Ο Κώστας απαντάει σε 4 ερωτήσεις για το χώρο της τεχνολογίας, το ελληνικό ίντερνετ αλλά και για τα σχέδια της συντακτικής ομάδας του techblog.gr για το μέλλον. Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη και ενημερωθείτε για την πλούσια ύλη του PC Magazine που κυκλοφορεί.

, techblog.gr | Συνέντευξη στο περιοδικό PC MagazineΕίστε το πρώτο ελληνικό blog που συμμετείχε σε τεχνολογική έκθεση. Πιστεύετε πως “χωράνε” τα blogs σε ανάλογες διοργανώσεις;
Η συμμετοχή μας σε παραδοσιακά μέσα προώθησης και ενημέρωσης όπως οι εκθέσεις γίνονται στο πλαίσιο εκπαίδευσης. Η τεχνολογία αναγκαστικά θα πρέπει να «κατέβει στο δρόμο» για να προσεγγίσει ακόμα και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν έχουν ακόμα πρόσβαση. Η παρουσία μας στις εκθέσεις είναι συμπληρωματική και όχι πρωταρχική πλατφόρμα ενημέρωσης του κοινού. Το techblog.gr θα συμμετάσχει και φέτος στην επερχόμενη έκθεση dte και θα συνεχίσει την προώθησή του με banner σε δημοφιλής ιστοσελίδες αλλά και διαφημιστικές καταχωρήσεις στον ειδικό τύπο.

Πόση ανταπόκριση έχει το techblogTV; Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σας διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα ελληνικά vidcasts;
Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και της ταχύτητας. Τα νέα μοντέλα συσκευών τεχνολογίας το πρωί παρουσιάζονται και το βράδυ είναι αρχαιότητες. Το techblogTV, το πρώτο ελληνικό vidacst με παρουσίαση συσκευών τεχνολογίας όπως κινητά, GPS, laptop και gadgets διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό προσφέροντας άμεση και έγκυρη ενημέρωση με ολιγόλεπτα και στοχευμένα βίντεο από έμπειρους χρήστες και σχολιαστές. Η υψηλή αναγνωρισημότητα του techblogTV και η κάλυψη με βίντεο των σημαντικότερων εκθέσεων τεχνολογίας ανά τον κόσμο, είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Ποια πιστεύετε είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα που παρουσιάσατε τον τελευταίο καιρό στο techblog.gr;
Η συντακτική ομάδα του techblog.gr δεν κυνηγάει την είδηση ούτε την μεταφράζει από τα ξένα RSS feed. Εμείς εδώ στο techblog.gr την είδηση τη δημιουργούμε έχοντας τις καλύτερες πηγές ενημέρωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παρακολουθούμε από κοντά τις ευρωπαϊκές εκθέσεις τεχνολογίας και βρισκόμαστε καλεσμένοι των μεγαλύτερων press events ανά την υφήλιο. Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που παρουσιάσαμε με βίντεο το MacBook Air αλλά και το Asus EeePC 900 και οι μοναδικοί που ανακαλύψαμε και παρουσιάσαμε στην Αθήνα το πολύ-αναμενόμενο Sony Ericsson XPERIA X1.

Τί μας επιφυλάσσει το techblog.gr για το μέλλον;
Αυτό το καλοκαίρι θα δουλεύουμε για το redesign του techblog.gr. Έχουμε συμπληρώσει 20 μήνες παρουσίας στο ελληνικό ίντερνετ και θέλουμε να ανανεωθούμε κάνοντας πιο ευχάριστη και ευκολότερη την πλοήγηση των επισκεπτών στο πλούσιο περιεχόμενό μας. Τη νέα σεζόν θα συνεχίσουμε τους πρωτότυπους διαγωνισμούς με live κληρώσεις και δώρα gadgets ενώ σκοπεύουμε να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο την συντακτική μας ομάδα. Γι αυτό όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να γράφουν στο techblog.gr ας μας στείλουν ένα email.

Special thanks to:
https://karagos.com
https://blog.sugarenia.com

Περιεχόμενα PC Magazine – Αύγουστος 2008
Mac Attack – Η Apple επιτίθεται!
59 USB sticks και κάρτες μνήμης – 32GB στην τσέπη σας!
8 Smartphones με δέκτη GPS – Η διαδρομή σας προωθείται
8 Ultra Portables – Άφθονη ισχύς, πάντα μαζί
Silent PC – Φτιάχνουμε το αθόρυβο PC των ονείρων σας!
Αποκλειστικό – Fujitsu Siemens Lifebook P8010
Windows 7 – Ελαφρύτερα, φιλικότερα, ταχύτερα
Future Tech – Οι τεχνολογίες που έρχονται

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

Α ρε Κωστή, πάντα άψογος. Συνέχισε έτσι man, μπράβο!

Κώστας Βλαχάκης

Thanks m8!!!
Καλή επιτυχία τη νέα σεζόν στο http://www.noob.gr 😉

Γιώργος++

@costas , συγχαρητήρια σε εσένα και τους συνεργάτες σου για την καλή δουλειά και η νέα σεζόν να σας απογειώσει!!!Πλέον το techblog έχει γίνει καθημερινός προορισμός μου, thanks!!!

Kostask11

Άντε φίλε μου Κώστα και του χρόνου να απογειωθεί! Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο++, διότι πλέον κάθε μέρα(εκτός αν λείπω μέρες από το σπίτι) μπαίνω στο πιο εξελιγμένο και ενημερωμένο τεχνολογικά blog όλης της Ελλάδος. techblog.gr. Πολύ καλή δουλειά φίλε μου. Χαίρομαι πολύ. Άντε και του χρόνου ακόμα πιο σπουδαίες εξελίξεις

nmpardakis

Xίλια μπράβο στο PC MAGAZINE που ασχολειται με πρόσωπα που κανουν πολυ καλή δουλειά με αυτό που αγαπούν.

Πωωωω καιρό είχα να σχολιάσω αν και περνάω κάθε μέρα απο εδώ! Σας ελειψα;

Κώστας Βλαχάκης

Thanks to:
Γιώργος++ http://www.modulesoft.eu
Kostask11 Cyprus baby
nmpardakis http://www.neolaia.gr

Στο επόμενο τεύχος θέλουμε παρουσίαση το http://www.blogchannel.gr 😉

Kostask11

Να είσαι καλά φίλε μου.Αυτό πάνω από όλα!να σαι καλά κ ευχαριστώ που με ευχαριστείς.λολ
🙂
εχω κ να κάνω ένα άρθρο;)

John Karakatsanis

Πώς πάει το redesign;
Πότε θα δούμε το ανανεωμένο techblog;

Κώστας Βλαχάκης

Σύντομα Γιάννη, αυτό δουλεύουμε όλη αυτή την περίοδο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν πει MME

Το περιοδικό Δορυφορικά Νέα έγραψε για το techblog.gr

Το περιοδικό Δορυφορικά Νέα αφιέρωσε μια σελίδα του στο ελληνικό blog για τις νέες τεχνολογίες, το techblog.gr. Συγκεκριμένα στο τεύχος 48 – Απρίλιος 2008, το περιοδικό παροτρύνει τους αναγνώστες τους να επισκεφτούν το techblog.gr αναφέροντας ότι αποτελεί την “καλύτερη πηγή ενημέρωσης για το χώρο της τεχνολογίας”.

Word of mouth MME

techblog.gr | Συνέντευξη στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα

Εχθές το απόγευμα βρέθηκα στο studio Δ της ΕΡΤ στην Λ. Κατεχάκη. Σκοπός της επίσκεψής μου, η παρουσίαση του techblog.gr στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα που παρουσιάζει ο Νίκος Βασιλάκος. Στο φουαγιέ με υποδέχτηκε η ευγενική Δήμητρα και μου πρόσφερε καφέ. Λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Νίκος πάντα με κέφι και χαμόγελο. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι συστάσεις […]

Έχουν πει MME

Το techblog.gr παρουσιάστηκε στο toplinks.gr

Το techblog.gr παρουσιάστηκε στο toplinks και έλαβε ιδιαίτερα καλή κριτική. Συγκεκριμένα οι διαχειριστές του αναφέρουν, “Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ειδησεογραφικό ιστολόγιο (blog) για τις νέες τεχνολογίες, με πολλές κατηγορίες θεμάτων. Ενημέρωση για ότι νεότερο υπάρχει στον χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και gadgets, της τεχνολογίας, των οπτικοακουστικών μέσων και των υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών”. Ευχαριστούμε τους […]

Έχουν πει MME

Το techblog.gr προτεινόμενο site στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης

Το techblog.gr προστέθηκε στην κατηγορία “Προτεινόμενες Διευθύνσεις στο Διαδίκτυο” της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Μαζί με καταξιωμένα portals όπως τα sciencenews, flash, myphone, pcw και pathfinder, το techblog.gr προτείνεται από το EKT για ενημέρωση από το χώρο των νέων τεχνολογιών.