Τα Mac του 2017 θα πάρουν “μικρές” αναβαθμίσεις και νέο πληκτρολόγιο

Σήμερα, κάποιες νέες πληροφορίες που αφορούν τα νέα Mac είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτές, η Apple σχεδιάζει “μικρές” αναβαθμίσεις για τα Mac του 2017. Επιπλέον, ίσως φέρει νέα πληκτρολόγια, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με Touch Bar και fingerprint sensor, χαρακτηριστικά που είδαμε για πρώτη φορά στα νέα MacBook Pro.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το αν η Apple ανανεώσει τα πληκτρολόγια με αυτά τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε, εξαρτάται από το πόσο επιτυχημένη πορεία θα έχουν στα νέα MacBook Pro. Η πληροφορίες δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες σχετικά με την ασφάλεια και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά λογικά τα αποτυπώματα θα αποθηκεύονται σε ασφαλισμένο χώρο μέσα στο πληκτρολόγιο.

Τα iMac του 2017 αναμένεται να έχουν USB Type-C θύρες, όπως έγινε και με τα MacBook Pro, καθώς και AMD κάρτα γραφικών. Ο CEO της Apple, Tim Cook, ανέφερε χθες ότι η εταιρεία έχει “εξαιρετικά desktops” στο πρόγραμμά της, αλλά δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες. Το 2016 η Apple δεν ανανέωσε την σειρά iMac, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει τον επόμενο χρόνο.

Η Apple αναμένεται να ανανεώσει και το 12 ιντσών MacBook τον επόμενο χρόνο, και φυσικά τα MacBook Pro. Οι τελευταίες πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από την Apple, αλλά συνήθως αυτή είναι και η στρατηγική της.

Apple Mac Modest upgrades 2017 speed improvements iMac Macbook 12 inches, Τα Mac του 2017 θα πάρουν “μικρές” αναβαθμίσεις και νέο πληκτρολόγιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Σιγά τις υπηρεσίες που προσφέρουν !!

Αφού τα καινούργια macbook δεν έχουν επιτυχία τότε τι παραπάνω δηλ θα προσφέρουν μετά ??

GS

Για δες ρε που κοστίζουν 2000 ευρώ που είναι χειρότερα και από τα κινέζικα.Με αυτά τα λεφτά παίρνω πολύ καλύτερα laptop και από καλύτερες μάρκες (HP,Acer,Dell) και μου μένουν και ρέστα.Μπλε και θάλασσα.

NikosAr

@KnightRider και @GS
Άκυρα τα σχόλια ….

Humble opinion

Η αλήθεια είναι πως από ότι φαίνεται η πρόοδος έχει βαλτώσει. Οι νεωτερισμοί πλέον είναι μικροί και επουσιώδεις. Έχουν στερέψει απο ιδέες ίσως. Τώρα να πάς να πληρώσεις τόσα πολλά λεφτά για την εμπειρία χρήσης, είναι στα χέρια σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.