Acer Chromebook: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις τους

Διαθέσιμα προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google για Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά είναι τα νέα Acer Chromebok 14 και Chromebook 11 τα οποία έρχονται σε ενδιαφέρουσες τιμές.

Το νέο Acer Chromebook 11 έχει τιμή διάθεσης τα 180 δολάρια ΗΠΑ, έρχεται με επεξεργαστή δύο πυρήνων, οθόνη 11,6 ιντσών ανάλυσης 1.366×768 pixels, 2GB μνήμης RAM και εσωτερική μνήμη 16GB. Το μεγαλύτερο Chromebook 14 έχει τιμή διάθεσης τα 300 δολάρια, διαθέτει επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης full HD στα 1.920×1.080 pixels. Ενσωματώνει 4GB μνήμης RAM και εσωτερική μνήμη 32GB.

Και τα δύο Chromebook έρχονται με δωρεάν 100GB Google Drive αποθηκευτικό χώρο για δύο έτη.

Acer Chromebook, Acer Chromebook: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις τους

Acer Chromebook, Acer Chromebook: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις τους

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Πανέμορφα ειδικά τo 14 και αναμένω να τκ δω από κοντά. Με τέτοια τιμή θα πουλήσει τρελά μια και μοιάζει με Mac Air.
Με ένα office και τις κλασσικές λειτουργίες του android store μπορεί να καλύψει για τους περισσότερους τις ανάγκες τους ή ως πρώτο ή ως δεύτερο laptop. ελπίζω να έρθει στην ανάλογη τιμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Acer Acer Chromebook Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας

Acer Chromebook 311, Spin 311, 314, 315: Οικονομικά Intel chromebooks [IFA 2019]

Η Acer βρίσκεται στην IFA 2019 και αποκάλυψε τέσσερα νέα Chromebooks τα οποία έχουν Intel επεξεργαστή, Full HD οθόνε και μεγάλες μπαταρίες.

Tablets Acer Acer Chromebook Chrome OS

Acer Chromebook Tab 10: Το πρώτο ChromeOS tablet στοχεύει στην εκπαίδευση

Είναι τυχαίο ότι η Google ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο Chrome OS tablet, με το Acer Chromebook Tab 10 το οποίο διαθέτει και πενάκι και στοχεύει την εκπαίδευση και συγκεκριμένα τους μαθητές; Μάλλον όχι αν σκεφτούμε ότι αύριο 27 Μαρτίου, έχουμε το event της Apple για την εκπαίδευση, όπου εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την κυκλοφορία ενός […]

Notebooks Acer Acer Chromebook CES 2018

Acer Chromebook 11 (CB311): Με οθόνη 11.6 ιντσών, USB-C και τιμή από 250 ευρώ [CES 2018]

Με τις ειδήσεις που προέρχονται από την φετινή CES στο Λας Βέγκας να φουντώνουν, η Acer προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων νέων laptops, ανανεώνοντας τις οικογένειες φορητών υπολογιστών της. Ένα εξ’ αυτών είναι και το Chromebook 11 (CB311), ένα οικονομικό φορητό σύστημα που λειτουργεί, όπως είναι αναμενόμενο, με Chrome OS.

News Acer Acer Chromebook Chromebook

Acer Chromebook 14: Με διάρκεια μπαταρίας 14 ώρες και αλουμινένιο σασί

Η Acer ανακοίνωσε επίσημα το Acer Chromebook 14, ένα αναβαθμισμένο Chromebook το οποίο μεταξύ άλλων έχει 2 θύρες USB 3.1. Είναι κομψό με design που ξεπερνά τον ανταγωνισμό, έχει χρησιμοποιηθεί αλουμινένιο σασί και είναι οικονομικό με τιμή 299 δολ.