Η AirTies λανσάρει δυο νέες τεχνολογίες

Η AirTies, εταιρία λύσεων ασύρματης δικτύωσης, ανακοίνωσε το λανσάρισμα δύο νέων τεχνολογιών, την AirTouch, που απλοποιεί και αυτοματοποιεί τη σύνδεση και τις παραμέτρους ασφάλειας των ασύρματων δικτύων και την Plug & Share, η οποία επιτρέπει στους χρήστες σε περιβάλλοντα με περισσότερους από έναν Η/Υ να συνδεθούν, χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό δίσκο USB και να μοιράζονται αρχεία δεδομένων μέσω των AirTies IP gateways και σημείων πρόσβασης.

, Η AirTies λανσάρει δυο νέες τεχνολογίες

Η AirTies έχει αναπτύξει την τεχνολογία AirTouch που βασίζεται στα πρότυπα της αγοράς Wi-Fi Protected Set-up (WPS) και απλοποιεί την εγκατάσταση και ασφάλεια των ασύρματων δικτύων σε τέτοιο επίπεδο που οι καταναλωτές, αλλά οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να εγκαταστήσουν, επεκτείνουν ή να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν χρήστες, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η διαδικασία αυτή ελαχιστοποιεί την ανάγκη για τεχνική υποστήριξη, ειδικά σε κλάδους όπως ο τουρισμός και η εκπαίδευση, όπου ένα δίκτυο MESH που περιλαμβάνει έξτρα routers και APs απαιτούνται συχνά για την επέκταση σε ασύρματο δίκτυο σε μεγαλύτερη απόσταση ή μεταξύ πολλών ορόφων.

Η τεχνολογία Plug & Share μετατρέπει διακριτές ΙΡ πύλες, σημεία πρόσβασης και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους σε ένα ασύρματο, διασυνδεδεμένο, οικιακό δίκτυο, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν και να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο από μία κεντρική τοποθεσία, ακόμα και αν ο κύριος Η/Υ είναι κλειστός. Η πρόσβαση σε διαμοιραζόμενα αρχεία μπορεί να ελεγχθεί με την διανομή διαφορετικών δικαιωμάτων σε χρήστες, ώστε συγκεκριμένα σημεία του σκληρού δίσκου να είναι προσβάσιμα από συγκεκριμένους χρήστες.

Η τεχνολογία Plug & Share παρέχει την ίδια λειτουργικότητα όπως οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με δυνατότητες διαμοιρασμού αρχείων (NAS=Network Attached Storage), χρησιμοποιώντας ΙΡ πύλες και σημεία πρόσβασης που ενσωματώνουν την τεχνολογία AirTies 11N και ταχύτητα 300 Mbps, μετατρέπουν την πρόσβαση και τον διαμοιρασμό αρχείων σε μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική. Η άμεση εγκατάσταση ελαχιστοποιεί την ανάγκη για τη χειροκίνητη διευθέτηση των ρυθμίσεων και της ασφάλειας μεταξύ των συσκευών ενός δικτύου, που πραγματοποιούνται αυτόματα από το modem.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.