Alienware Aurora: Νέο desktop σύστημα για να γιορτάσει τα 20 χρόνια

Γιορτάζει τα 20 χρόνια της ως κατασκευαστής ιδιαίτερων και συνάμα υψηλής απόδοσης gaming PCs η Alienware και παρουσίασε το Alienware Aurora, ένα midi tower με κορυφαία απόδοση, σχεδιασμένο για υψηλών απαιτήσεων gaming

Το νέο Alienware Aurora έρχεται με επεξεργαστές από τη νέα γενιά της Intel και υπάρχει και έκδοση του με τον κορυφαίο Core i7-6700K ο οποίος όμως έρχεται με σύστημα υδρόψυξης και μνήμης Kingston Fury X στα 2.400MHz. Εδώ σημειώστε ότι μπορεί να δεχθεί το σύστημα συνολικά μέχρι και 64GB μνήμης RAM. Όσον αφορά δε τον επεξεργαστή το σύστημα ψύξης και τις μνήμες, είναι ένα εξαιρετικό σετ για όλους εκείνους που αγαπούν το “ευγενές άθλημα” του overclocking.

Στο κύκλωμα του νέου συστήματος θα βρούμε τι άλλο από την νέα γενιά καρτών γραφικών της Nvidia με Pascal GPU οι οποίες υποστηρίζουν με χαρακτηριστική ευκολία 4Κ gaming, VR gaming αλλά ακόμα και 12Κ gaming για εκείνους που έχουν στήσει το ανάλογο setup.

H Alienware όμως δεν είναι καλή μόνο στην επιλογή κορυφαίων υποσυστημάτων, αλλά ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό των tower της (και των φορητών της) και έτσι το midi tower του Aurora έρχεται σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του χωρίς να χρειάζονται εργαλεία, ενώ διαθέτει πέντε θέσεις για τοποθετήσει αποθηκευτικών μέσων, οι τρεις εκ των οποίων είναι ελεύθερες. Επιπλέον το σύστημα έρχεται με λογισμικό το οποίο του επιτρέπει να ελέγχει τον φωτισμό του – AlienFX.

Όσον αφορά την τιμή του συστήματος στις ΗΠΑ η βασική έκδοση με έναν “ταπεινό” Core i5 κοστίζει 1.599 δολάρια.

Alienware Aurora, Alienware Aurora: Νέο desktop σύστημα για να γιορτάσει τα 20 χρόνια

Alienware Aurora, Alienware Aurora: Νέο desktop σύστημα για να γιορτάσει τα 20 χρόνια

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos_@

Ωραίο αλλά γιατί όχι μία έκδοση με intel core i7 6950X?

Don mitso mou

Γιατι δεν κάνετε ενα αφιέρωμα για όλους αυτες τις
” μικρές” εταιρίες που σχεδιάζουν custom υπολογιστές ; Εγώ πήρα πρόσφατα ενα εκπληκτικό μηχάνημα απο maingear ( ok στα 9k € ).

nick2010

Τι εννοείς φίλε μητσο, έσκασες 9.000 ευρώ ????

Για πε μας τι τούμπανο εστησες…

Don mitso mou

Κατ´ αρχας να πω πως ειναι μηχάνημα στημένο για δουλειά, μιας και παιχνίδια δεν παίζω.

Ειναι στημένο στο σασί shift, το οποίο ειναι φοβερά έξυπνο μιας και η μητρική ειναι τοποθετημένη σε 80 μοίρες περιστροφή, όποτε βολεύει τρέλα όλες οι συνδέσεις να ειναι επάνω στο μηχάνημα κι όχι πίσω.

Asus rampage v edition motherboard
Intel I-6900 overlocked at 3,7ghz
Liquid cooling
64gb hyperx predator ddr 4 2800
Dual nvidia GeForce Titan x 12gb x 2
Pci-e 512gb Samsung 950 pro hard drive
4x 500gb Samsung 850 evo (σε raid)
Raid controller

Και μετα για σβήσιμο μια lg 34″ wide οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.